bbs-one

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bbs-one

  1. Jamen da også respekt herfra :4thumbup: Godt gået selvom det meste vist foregik i løb med den tid :clown2:

    Ja det lyder da spændende med bjergløb, men jeg tror endnu ikke jeg er blevet gammel nok til at løbe længere distancer end et marathon :wink:

    Sidste år gik jeg en lille tur op af bakkerne i Østrig. En lille 10km tur med en stigning på 1km. På store dele af den tur kunne jeg snildt holde en puls på 180 ved at gå så fatter ikke en lyd af hvordan der er nogle der er istand til at løbe på sådanne stigninger.

    Hvordan med nedstigningen efter at have været ude i så lang tid? Jeg kunne da forestille mig at der let kunne være en lægmuskel eller to der ville blive enorm sur (læs krampe) hvis man træder lidt forkert på det ujævne terræn.

    Hva så kan man nu tage sig sammen til at træne mod HCAM eller bliver det ligesom Michael Rasmussen at der kun satses på et løb om året :clown2:

    /Benny

  2. Trappe ned til 100km/uge :omg: Det må jo betyde at det på nuværende tidspunkt ligger på den anden side af 100 km [Einstein speaking] Sig mig er du sådan lige på kanten til at være vanvittig kvindemenneske :wink:

    Nå pjat. Har et par gange forfulgt dig fra Dourun og tror der sidste gang jeg læste med var problemer med knæene, men det må da vist have gået grundigt over med det km antal :smile:

    Det er vel nedtrapning til de 78km i "lettere kuperet terræn" der er igang? Hvor mange højdemeter er det lige der skal forceres på den tur?

    Pyh godt det ikke er mig. Har godt nok løbet en del marathonløb de sidste par år, men mener kun jeg har oplevet en gang hvor jeg tænkte at en ekstra km kunne man da godt have løbet hvis det skulle være og jeg ved ikke lige hvordan jeg mentalt skulle fortælle mig selv "at der er jo kun 36km tilbage" efter at have løbet et marathon i bjergrigt terræn :wink:

    Nå held og lykke med turen og det skal da blive spændende at læse hvordan det gik :smile:

    /Benny

    PS: Myg burde helt klart opfindes væk igen! Jeg fatter intet af hvorfor de blev opfundet, men et er sikkert og det er at vedkommende der opfandt dem må have haft en virkeligt dårlig dag :devil:

    PPS: Jeg er en forøvrigt den bedste "myggebalsam" man kan få! Er jeg i nærheden er der kun en der bliver stukket og det er mig :mad: (uretfærdigt at dem der hader myg mest også er dem der bliver stukket!)