Peter D

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Peter D

  1. hvis du indtager 40gram proteinpulver pr dag, med en fedtprocent på 6, vil give dig 2,4gram fedt om dagen. Eftersom du ikke (efter egen beskrivelse) har 100% styr på din kost, synes jeg ikke du skal bekymre dig om et mer-indtag på 2,4 gram fedt (22kcal) pr dag.

    Og det har du nok fuldstændig ret i - mange tak. Det var lige sådan en vinkel jeg ville have på det! Mange tak for det.

    Hvis nogen har yderligere kommentarer til dette, så må i endelig bare melde ind.

    Peter

  2. Vil formentlig ikke have nogen mærkbar effekt at indtage det ene pulver fremfor det andet. Forskellen i proteinmængde kan evt kompenseres ved at indtage lidt ekstra gram af den variant med mindre protein pr 100gram.

    Det er en mulighed, men det er mere mængden af specielt fedt, jeg er nervøs for. Mit spørgsmål er nærmere, om 6% fedt i proteinpulver er meget eller lidt - om det er mærkbart eller ikke mærkbart?

  3. Hey MOL!

    Jeg har lige brug for et hurtigt svar, så jeg håber nogen af jer kan hjælpe mig.

    Først lidt om mig og min træning:

    Jeg er 19 år gammel, vejer 71kg, er 174 cm høj og har trænet fast i omkring to år. Jeg træner pt. HST og derfor tre gange i ugen, men ellers satser jeg på at komme forbi mit træningscenter med et to-splitsprogram fire dage i ugen. Mit mål med min træning er at blive stor/atletisk at se på. Mit mål er ikke, at blive en stor "mr. bodybuilder", men at være trimmet og fast i muskulaturen.

    Jeg har i perioder taget proteinpulver, hvilket har haft en tydelig effekt (Formoder derfor, at jeg ikke får nok protein igennem min kost).

    Vi er nu tre gutter, som alle er ved at løbe tør for pulver. Spørgsmålet er så, hvilket pulver vi skal købe. Ved godt, at det skal være Whey og ikke noget dyrt og dumt designerprotein, men hvor "godt" behøver pulveret at være til mit behov. Først købte jeg noget der hedder Whey80 og sidenhen Whey95. Forskellen på pulveret er, som jeg lige ser det, at 95 er renere end 80. Ment på en sådan måde, at 95'eren er 91% protein og ikke så meget andet, hvorimod 80'eren er noget mindre protein og så en del kulhydrat og fedt.

    Hvilket pulver vil I tro passer bedst til mig? I må gerne komme med en begrundelse, da det jo så er noget nemmere at reflektere over jeres svar. Prisforskellen på de to produkter er ret stor, men er den reelle betydning mon lige så stor?

    Håber nogen kan hjælpe mig.

    Venlig hilsen Peter D

  4. Først en undskyldning, da jeg ved, at mit spørgsmål er total gennemsnakket (læs: misbrugt), men efter 10 siders søgning i foraet, er det stadig ikke lykkedes mig at finde et præcist svar. Derfor skriver jeg lige her.

    Jeg træner 3 gange om ugen. Forsøger at komme omkring hele kroppen i motionscenteret, og udover det løber jeg når tiden er til det (ca. 1 gang om ugen).

    Jeg har lige købt 2 kg. valle protein og mit spørgsmålet er nu:

    Hvor meget pulver skal jeg blande i min shake, og ikke mindst hvor tit skal jeg tage den? Jeg ved, at jeg skal tage den lige efter træning, men bør jeg f.eks. også tage den i forbindelse med min morgenmad?

    Jeg er 18 år gammel, vejer 68 kg og er 175 høj, så kort sagt, hvor meget pulver skal der ca. i min(e) shake(s) og hvornår skal den/de indtages?

    På forhånd tak.

    Peter

  5. 1. En hjemmelavet shake var også en mulighed, men jeg tror det er for tidskrævende. Han arbejder meget, og jeg tror ikke han regelmæssigt vil kunne tage sig sammen til det. Det er nemmere med noget pulver mixet sammen med noget vand eller mælk.

    2. Det er insulinkrævende sukkersyge, og ja han må godt indtage sukker, men er det helst foruden.

    Jeg tror jeg vil fremlægge ideen for ham. Hvad vil i tro er bedst: weightgainer eller proteinpulver? Og hvor meget skal han indtage?

  6. Hej MOL.

    Ganske ny i træningsmiljøet og første indlæg her på siden, så bær over med mig, hvis mit spørgsmål burde være elementær viden.

    Jeg har læst utallige indlæg her på siden i forsøg på at få svar på mit spørgsmål, men jeg føler ikke helt, at jeg har fået de svar jeg søger. Af den grund har jeg valgt at oprette et indlæg, som jeg håber kan give mig det endelige og helt præcise svar.

    Sagen er den, at min far for nogle år siden gennemgik en stor operation. Han har bl.a. fået fjernet en del af sin mavesæk, og har derfor svært ved at holde mad i sig i længere tid. Dette gør også, at han har sværere ved at tage på, hvilket irriterer ham ret meget, da han er blevet meget tynd.

    Jeg har i forbindelse med egene interesser læst, at hvis man indtager proteinpulver, og ikke bevæger sig (træner m.m.) nok, så optager musklerne ikke proteinen, og proteinen bliver til energi (eller hvad det nu hedder), som så vil sætte sig i kroppen som fedt, eller i hvert fald gøre, at man tager på. Har jeg ret?

    Mit egentlige spørgsmål er så, om det kan lade sig gøre for min far, at tage sådan en shake et par gange om dagen, som erstatning for et ekstra måltid, og derved forsøge at tage de ønskede kilo på?

    Hvis jeg er helt ude i skoven, så grin ikke, da jeg virkelig er på bar bund med dette trænings/kosttilskuds halløj.

    Sidste detalje er, at han har sukkersyge. Kan man få proteinpulver uden sukker?

    Håber nogen kan hjælpe mig med mine spørgsmål.

    På forhånd tak.

    Peter