mettepigen

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mettepigen

  1. Tak for svaret!

    Jo, jeg var indlagt i et halvt døgn, da det var i forbindelse med en fest, hvor jeg blev sparket i hovedet af en psykopat, og da jeg efterfølgende var helt blank og intet husker. På hospitalen fik jeg dog ingen form for vejledning eller noget...syntes faktisk jeg fik en ret dårlig behandling. Lægen sagde blot til mig, at jeg bare skulle give det tid og hvile. Havde måske forventet at få en pjece eller et par råd med på vejen. Har dog fået det scannet og der var ingen blodansamlinger eller andet.

    Jeg synes du skal få en tid nede hos din læge med det samme, når du stadig har hovedpine.

    Jeg har selv været gennem en hjernerystelse ... hvilket tog mig ca 5 mdr. at komme ud af. Lægerne inklusiv mig selv var lidt nervøse for at det ville blive til en kronisk hovedpine... men heldigvis er jeg den da i dag uden men af det.

    På sygehuset fik jeg også at vide, at jeg bare skulle give det lidt tid og hvile, men et par dage efter og stadig voldsomt ondt i hovedet kontaktede jeg min egen læge, som så så på mig. Lavede nogle test og gav mig en tid igen 14 dage senere. Da de 14 dage var gået var der ingen ændringer, så jeg blev sendt videre til speciellæge.

    Så mit råd .... kom til lægen i en fart!