Lynx

Medlemmer
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lynx

  1. Man kan næsten undre sig de ikke har opdaget det før. Især når man tænker på, at alle andre aspekter på holdet er SB klar.. skulle næsten mene det burde have været den anden vej rundt - altså starter Frerotte og venter på Tarvaris blev klar.

  2. Man skal ikke undervurdere de dragter jf. rekorder. Har lige set tal fra en undersøgelse hvor de sammenlignede både med heldragt og halvdragt. Konklusionen var at tiderne blev forbedret mellem 3 og 6%. Det er alligevel ret meget når vi taler svømning!! Det svarer til en forbedring over 60 sek. på ca. 3 sek. (5%).

    Derudover kommer så at han er en super svømmer + andet teknologi og forbedrede teknikker.

  3. Ja Colts ser yderst svækkede ud. De burde jo reelt heller aldrig have vundet den kamp mod Vikings.. Colts spillede elendigt og jeg tror hurtigt frustrationerne kommer igen. Virker som et hold ude af balance.

    Jeg er personligt ret spændt på at se hvordan Bills klarer den fremover.. kunne være fedt hvis de begyndte at være en top contender i den division og konference.

    Patriots tror jeg ikke på man kan nævne blandt alle de andre top hold. Uden Brady er det ikke det samme og Cassel har ikke været oppe imod nogle af top holdene.. godt nok har Pats et nemt program, men taler vi PO's så kommer de til kort tror jeg. Jeg håber de klarer det godt, men Cassel kan ikke være dem og det tror jeg heller ikke Maroney kan over en hel sæson.

  4. Ja det er godt nok vildt hvor meget en QB kan gøre til forskel. Vikings har et virkelig virkelig sygt godt hold, undtagen på QB. De tabte 100% kampen på at have Tarvaris bag center.

    Derudover så var det da også en vild kamp mellem Broncos og Chargers.. med et katastrofalt dommerkald der er afgør kampen. Men uanset, så kan man kun være imponeret over Denver, hvis de holder den stil så har de da sneget sig ind som en af favoritterne.. især som Cutler spiller bold pt.

  5. Tror jeg har set den de første 10 gange efterhånden, da jeg havde samme formodning som dig. Men fik overbevist mig selv om at han blot forsøger at komme ind til QBen. Selvfølgelig er det uheldigt at Brady kommer til skade, men jeg tror virkelig ikke at det med forsætligt fra Chief spillerens side, netop fordi han bliver holdt nede i det han kaster sig frem.

    Det er altid ærgeligt og synd for sæsonen, når en af ligaens absolut bedste på sin position må se på fra sidelinien, men skader af den art er desværre en del af en kontaktsport som football..

    Jeg syntes derimod at mange har travlt med at afskrive Patriots helt fra slutspillet nu. Så langt vil jeg slet ikke gå.. Lad os nu liiige slå koldt vand i blodet og se hvad der sker. :smile:

    Ja det er lige før det bliver mere spændende at se Pats spille nu.. interessant hvordan de tackler det. Eneste jeg tror vi kan konkludere er at der nok bliver færre blowouts og at Moss nok ikke får lige så mange TDs som sidste år :tongue:

  6. Havde han ikke været viklet mere eller mindre ind i en Patriots spiller i hans iver efter at nå QB'en, havde jeg delt jeres synspunkter på hittet. MEN, som jeg ser det, prøver han blot at få fat i Brady, at han så bli'r tacklet i jorden næsten samtidig gør at han får uhensigtsmæssig kontakt med understellet på Brady.

    Jeg har endnu ikke set nogen 'eksperter' udtale at det er et 'dirty' hit, i hvert fald ikke udover Patriots spillere og trænere, hvilket i sig selv er forståeligt.

    Så synes jeg bare der som sagt er mange undskyldninger for et lavt hit.

    Prøv at se videoen igen.. han bliver holdt nede af Pats spilleren, men han vil jo aldrig kunne andet end ramme ham lavt når han kaster sig frem i Brady. Desuden så ser det meget ud som om han kigger frem mens han gør det, hvilket imo kun gør det endnu mere "urent".

  7. Btw, så sad jeg lige og så videoer på nfl.com og faldt over Herm Edwards der pr. selvfølge forsvarede sin forsvarsspiller i forbindelse med hittet på Brady.

    Nu ved jeg godt han selv har sagt det var et uheld og at NFL har clearet hittet som legalt osv., men jeg må sku indrømme at hver eneste gang jeg ser det så tænker jeg, at det ikke er okay. Kan sagtens være han ikke gjorde det for at skade ham med vilje, men at sige det var ubevist er imo lidt skudt.. det er da tydeligt at han kigger op og kaster sig frem og det er der jeg synes kæden falder af. Godt nok er han rookie, men han burde da vide at hvis han kaster sig frem i en QBs ben mens denne er igang med at kaste..

    Ved det ikke.. synes bare ikke det ser "rent" ud det hit.

  8. Ja man må sige det er lidt spændende hvad de finder ud af.. jeg tvivler stadig på de har besluttet sig for at holde på Cassel, men sandt de skal jo have en backup uanset.

    Culpepper tænker jeg ikke rigtigt passer ind i systemet, men ellers hvad med Jake Plummer? Der er et hav af gamle spillere der florerer på rygtebørsen.. jeg ved intet om Plummers status, men han havde da evnerne og stoppede så vidt jeg husker noget før tid?

  9. Simms vil nok ikke udgøre andet end backup til Cassel.

    Cassel har alligevel været hos Pats i nogle år og kender systemet noget bedre. Hvis de vil bevare PO håb og en mulighed for at Brady kommer tilbage senere, så bør de IMO spille med Cassel.

    Med de skader der bliver rapporteret så er Brady nok ude for sæsonen. Hvis Simms signer med Pats, så vil rollen helt sikkert være backup til at starte med.. men jeg er ret overbevist om, at de så vil sigte efter at få Simms (eller hvilken anden mere rutineret QB de signer) som starter hurtigst muligt. Cassel kender unægteligt systemet, men han er jo ringe og der har jo aldrig været tvivl om starter rolle eller nogen bagved liggende tanke om at Cassel skulle afløse Brady, så hans reps i træning er nok yderst begrænsede.

    Vil umiddelbart tro, at den QB de hiver ind starter inden for 6-8 kampe, alt efter hvordan de klarer sig inden der.

  10. Fuck hvor er det synd for Brady og Pats.. nåede ikke engang et helt quarter, så er sæsonen og alt håb om at nå SB bare væk.

    Der er snak om at Chris Simms skal til møde med dem.. men uanset hvad, så tror jeg ikke på Matt Cassel kan vinde mod bedre hold og det vil tage noget tid før Simms er klar til at spille.

  11. Hey MOL'ere,

    Jeg har ledt lidt rundt på google, men kan ikke rigtigt finde hvor man kan købe hvad jeg leder efter.

    Det er en tung vægtet bold. Den er lidt større end en basketbold, den er blød, men har en tung kerne. Den bruges til forskellige trænings øvelser.

    Nogen der kan hjælpe mig hvor jeg kan finde sådan en?

    Mvh.

    M

  12. Fed kamp! Men fuck hvor sad jeg tilbage med en tom fornemmelse i maven! For mig virkede det helt forkert, at Giants vandt.. ligesom, at det bare var meningen de skulle gå 19-0, men at der bare gik noget universielt galt.

    Havde virkelig håbet for Pats, at de kunne afslutte det imponerende arbejde de havde begyndt 18 kampe tidligere. Også bare det, at man ville kunne se tilbage på noget så vildt som det bedste hold nogensinde! Alle har jo bestemte minder, ligesom ingen af os herinde nogensinde vil komme til at opleve f.eks. Vince Lombardi og Packers dominere.. men føler det var en mulighed for, at opleve syg historie skrivning ved, at se et hold spille så godt, så overlegent, så fed fodbold og gå 19-0 med trofæet i hænderne.

    Oh well, lort :dry:

    Men defining moment var uden tvivl da Manning slap fri af de tacklinger (#%)!"#(&()#¤&!("#%&()!#&%(!#&) og fik kastet til Tyree.. jesus christ. Sikker på de ikke havde vundet uden det spil der.

  13. Plaxico skal nok blive klar.. Han har siddet over rigtig mange træninger i løbet af sæson, men spillet stortset hver eneste kamp, hvis ikke dem alle. Det er lidt ligesom Brady's evige skulder skade.

    Enig, men tror ik man skal sammenligne med Bradys skade. Det er ægte Pats stil med at skrive alt på og han spiller muligvis karrieren ud med denne "skade". Burress skal unægteligt havde en operation lige efter SB.

  14. 100% Buress spiller.. ville være underligt hvis han spiller skadet hele sæsonen og så melder fra til en SB.

    Jeg tror grunden til, at han ikke træner så meget nu, er for at være sikker på at blive klar.

    Men helt enig, skulle han ikke spille ville det være et kæmpe tab, som er svært at se hvordan ikke skulle få kæmpe indflydelse på kampen.

  15. Jeg tror efterhånden, at holdene før har vist hvordan man holder Pats fra, at score efter lyst. Det man kan havde sine tvivl om, er om Giants har samme evner til at dække alle de recievers som Chargers og Jags gjorde. Tror dog, at de vil kunne holde scoren nede og jeg tror nøglen ligger i, at få løbespillet op og køre med Jacobs. Hvis kampen er tæt, så kan Jacobs blive en grim affære sent i kampen, især efter Pats mistede Colvin på LB pladsen.

    Hvis alt klapper for Giants, dvs. Eli laver få fejl, Jacobs pounder bolden for 100+ yards, de kan klare at dække Moss hele kampen og der er laves dumme fejl, så tror jeg det er 50/50.

    Jeg er godt nok spændt på, hvordan Eli klarer presset hvis han starter ustabilt.

  16. Jeg har set den sidste to SBs sammen med min kæreste. Lyder sku lidt ynkeligt, men har ikke rigtigt fundet et scenarie som tiltaler mig. Gider ik rigtigt på en sportspub omringet af mennesker jeg ikke kender og der er ingen af mine venner der interesser sig nok eller ved nok om det til at jeg gider bruge en SB aften med dem..

    Så i år tror jeg det bliver hjemme foran mit nye fladskærms tv med Buds, chicken wings, burgers, guf en masse, Dr. Peppers og vigtigst; Kims honning ristede peanuts :laugh:

  17. Yes sir :cool: ..... Fandme om de snydepelse fra N.E.(vi har absolut ingen sportsmanship) Patriots skal vinde endnu en Superbowl. Jeg håber Michael Strahan river Bradys kastearm af og bruger den som tandstik.... :4thumbup:

    bla bla bla... snydepelse... bla bla bla... ingen sportsmanship... bla bla bla... blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :nonono:

  18. Så ærgeligt Favre ikke fik sin SB :(

    Synes Brady havde en af sine svageste kampe i år, men det betød ikke så meget igen når Maroney og D spiller godt.

    Men man må sige, at Giants har en chance mod Pats. Brandon Jacobs kan blive et problem for Pats D hvis Giants ikke kommer for meget bagud. Eli spiller godt og ihvertfald bedre end f.eks. Rivers gjorde og kombineret med et godt pass rush så skal Brady ikke havde en sløv kamp før det bliver spændende.

  19. Det er skide irriterende... Jeg kan godt se dem på arbejde, men det er jo ikke ligefrem optimalt... Skulle jo gerne lave noget mens jeg er der.. :smile:

    Jeg har heller ikke kunnet google mig frem til en evt. løsning...

    Hmpf...

    Har ingen problemer her.. jeg oplever kun, at hvis jeg kommer ind på deres video samling og jeg venter for længe så laver den timeout. Men det tror jeg den gør med alle.

  20. Er jeg den eneste der blev vildt imponeret af Seahawks defense og specielt Kerney?

    Jeg vidste godt at han var god, men han var jo decideret EVIL i går! :devil:

    Når de levere, så er det sku overbevisende :superman: Kerney var en magtfaktor og det bliver spændende, at se hvordan de klarer den mod Packers. Umiddelbart, så tror jeg de vil kunne give bedre beskyttelse end 'Skins gjorde.. har de ihvertfald vist gennem sæsonen.

  21. En eller anden af de bedre 3+ kommentatorer oplyste under en tidligere kamp, at Parcells var meget upopulær blandt kollegaerne. Bl.a stod han uden for trænersammenslutningen og gjorde i øvrigt, hvad der passede ham. Bl.a. holdt han ikke igen, når modstanderne var groggy. Måske derfor han ikke fik så mange stemmer.

    Antager du mener Belichick, men tror også jeg hørte dem sige det. Det skulle sådan set heller ikke undre mig, at han var sådan, men det er også noget jeg personligt kan lide ved ham. Han er unik og helt sin egen. Sandt han kan virke overlegen og arrogant, hvilket han sikkert også er mod andre der ikke betyder noget, men han har fandme også noget, at havde det i. Jeg kan nogle gange brække mig af alt det godhed der kan være i NFL - det er folk som Belichick, Ocho Sinko, Sapp, osv. der gør det uden for banen interessant.

  22. Hvad med McNabb..? Rygtet vil jo vide at han måske er på vej væk..? Han er i hvert fald nævnt som en mulighed i Chicago...

    Det er essentielt med en god QB og et forsvar der ikke tillader mange points.

    De top 8 ratede (Passer-rating) QBs, er alle i POs...

    De top 8 ratede (PPG) forsvar, er alle i POs...

    Ja synes rygtet har ligget og ulmet et stykke tid. Jeg ville bedre kunne se ham i Chicago, da de er helt desperate efter en god QB, men de har også resten af holdet til at kunne klare det godt. Jeg ville undre mig over hvis han endte i Dolphins, da han er ved at nå slutningen på hans karriere og man skulle tro Parcells vil opbygge et nyt hold. Eneste grund til, at han skulle lande i Miami, skulle være hvis Dolphins planlagde, at vælge en QB med deres 1. runde pick og så kunne læne sig op af McNabb i det første år eller to.