Dr. Steen

Medlemmer
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dr. Steen

  1. Billedopdatering

    Endelig fik jeg fundet overskud til at tage lidt billeder... Jeg vil lade billederne tale for sig selv, for selv omjeg er bleg og kvaliteten og lys er dårlig, er det tydeligt at se hvor meget jeg har tabt mig på underkroppen :w00t:

    Glæder mig sindsyg meget til at vise formen frem i NY med farve, udtømning og forhåbentlig endnu lavere fedt% :wub:

    m_82fbad04c10e66a082d03278b59ccbc7.jpg

    m_184f39a989d50a19ecd443d4d45d15c2.jpg

    m_8b05a870a52a2d07e2c6c574a2a6f4e4.jpg

    m_b14dd8549be3743d088bd1bb2505fe3e.jpg

    //Anita

    Hey Nita :yo:

    Så er Doktoren tilbage fra de døde :tongue:

    Total syg fremgang du har lagt for dagen :4thumbup: Det var især benene jeg bed mærke i , men jeg synes også din ryg ser mere markeret ud..!

    Det bliver for vildt når først du bliver væsketømt og for noget kulør på kroppen .

    Steen

  2. Jeg fik en rigtig flot 5. plads og det er jeg MEGET tilfreds med, taget feltet i betragtning. Jeg havde dog håber jeg kunne taget 4. pladsen, da jeg tror vi lå ret tæt, men desværre.

    /Anita

    Hey Nita :yo:

    Stort tillykke med 5. pladsen , du stod rigtig flot og fik virkelig solgt dig selv :4thumbup: Jeg glæder mig meget til at høre om dine opleveser på scenen i NY :4flex:

    Og det var også rigtig hyggeligt at endelig møde dig og få en sludder :blahblah:

    Stort tillykke knuz

    Steen :smile:

  3. Jeg skal diskutere udstyr med ham hver gang for tiden. fordi han synes de ting LVK køber er mærkelige. Håndvægte og Kettelbells, og bælter. Det er nogle underlige underlige ting at bruge penge på i følge ham. Især når håndvægtene er dårlige, og vi kunne jo bare have spurgt ham............

    Sjov kommentar fra en som ifølge ham skulle stille op i noget stærmands halløj i sommers......

    Han er syg i bøtten.....

  4. Gårsdagens træning startede alt for klassisk. Kom ned i LVK ved 19.30 tiden og regnede ikke rigtigt med der var nogen, men selveste AP var i huset med en stakkel der skulle indvies i hans fantastiske træningsprincipper. Det var fee underholdning hele vejen igennem. Lige kort fra 2 uvalgte minutter: "Jeg har tabt 200 gram, jeg fatter det ikke, jeg havde ellers taget 400 gram på igår" 10 reps med 45 kg dbs hvor alle var forced - osv. Goddammit hvor er der bare ingen hjemme hos den mand, og han er endda blevet instruktør i sportsklub i Hillerød. Må de højere magter være med de stakler han skal instruere.

    Ham AP er sgutte go´ reklame for Sportsclub , man må håbe at han kun får lov til at stå i receptionen og sige sg´erne . Der træner iøvrigt 2-3 danmarks mestre oppe i Hillerød , så han er nok en ydmyg knajt når de er i nærheden..!

    Hans nyeste påfund er at han er en så stor kapacitet for LVK at klubben burde give ham løn :rofl2: Han er jo psykopat :crazy:

  5. Til at starte med gik jeg ud fra jeg var omkring 163 cm, men da jeg ik var sikker, lavede jeg en lynmåling af mig selv for noget tid siden, overraskenden viste den 165 cm, hvorved jeg gik ud fra jeg ville ryge i den midterste klasse til DM..

    Siden har jeg måtte erkende at jeg da vist har målt forkert, da jeg er noget lavere end Karen Louise, som normalt måles ind på 165 cm og igår stod jeg ved siden af Gitte som måles ind på 160-161 cm og vi var ca lige høje.. !!

    En ny og mere præcis måling i går aftes viste 162 cm :bigsmile: Kæft jeg er bette :laugh:

    Jeg kan selvfølgelig ikke vide mig helt sikker før til indvejning, men tror nu selv mere på de 162 cm end på de 165 cm... Nu bliver det så spændende om der er nok atleter i den lille klasse, eller om vi bliver slået sammen med den midterste klasse, jeg har indtil nu ikke hørt om nogen i den klasse og vil da gerne have nogle konkurenter :blush:

    /Anita

    Overrasker mig faktisk ikke. Kan huske at du engang snakkede om at du målte 164 cm i dit pas og at du derfor regnede med at det var din højde, men det kan man sgu aldrig regne med. :blink: Jeg vil faktisk sige at det er utroligt flot at de kun har lagt de 2 cm for dine sko oven i din højde i passet. Jeg har hørt om op til flere, som måler 8-10 cm mere i passet end IRL. :laugh:

    Husk at det ikke er en ulempe at være bette i denne verden. :wink:

    Knus Pia (Bambi) som måler 156 cm. :innocent::laugh:

    Jeg vil også være med i flokken af bette mennesker :tongue:

    Steen som måler 166 cm .

  6. :laugh::laugh::laugh::laugh: Lille magre Steen... Nåååå :laugh:

    NEMLI´ JA :tongue:

    Ja det er ekstrem så meget det påvirker ens kropstemperatur...

    Vi får vist ik varme på kontoret før imorgen og er det tilfældet, så sygemelder jeg mig indne længe... Kan simpelthen ik få varme i kroppen, trods jeg sidder med jakke på og drikker te.. og har ikke lyst til at lægge syg imorgen pga. at jeg har siddet i et koldt lokale.. !!

    På den anden side set, får jeg heller ik lavet noget særligt, fingrene er stive og hovedet kan ik koncentrere sig :blink:

    /Nita

    Varmen er også gået ude på mit job , og da det er forsvaret , så ligger sneen nok meterhøj før der sker noget :annoyed:

    Pas nu på dig selv :cold:

    Knuz Steen

    :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: MAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ FØØØØØRRRSSSTTTT!!!!!!!!!!!!!!! :cry3: :cry3: :cry3:

    :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

  7. Endnu en morgen hvor jeg har frodset som jeg ved ik hvad på arbejde.. !! Hver gang jeg spurgte de andre kollegaer om de ik os synes det var koldt, grinte de af mig og sagde, jo jo lidt, men vi har taget en ekstra trøje på... Du kan bare lade være med alt det diæt-fis, det jo klart du fryser når du ik har nogen polstring på kroppen :dry:

    Hilsen en Nita der sidder med meget kolde og stive fingre :unhappy:

    :laugh::laugh::laugh:

    Jeg er også noget der til , hvor jeg skal have pakket min lille krop ind i varme dunke :cold:

    JEG VIL VÆRE TYK IGEN..!

  8. Hey Champ

    Det var ihvertfald mega hyggeligt. Der var lidt af den gamle LVK ånd igen, når den var bedst. Vi manglede bare Børsten i hytten, så havde det været rigtig smukt det hele. Der lå faktisk en mail fra ham til mig da jeg kom hjem. Hyggeligt.

    KONGE form du er kommet i. Virkelig nice. Imponerende arbejde du har lagt for dagen

    Takker-Takker :4thumbup:

    Jeg havde smidt en SMS til børsten , men han gav ikke lyd fra sig :hmmm:

  9. lidt mere smukke... går ud fra at du ikke er genert :wink:

    (er ikke selv super tilfreds med opstillingen - som jeg sagde... ligner lidt den ene arm er amputeret??! )

    AUG_0247.jpg

    SMUKT-SMUKT-SMUKT :4thumbup:

    Jeg er sikker på at tanglopperne stadig hopper rundt med et saligt smil på :tongue:

    Knuz Steen

  10. Hejsa Steen

    Normalt er dem uden salt også svære at finde i butikkerne, jeg har kun set dem i 1 kvickly butik og en helsekost butik... Men de ser ud som på biledet og jeg har linket til en side hvor du kan købe dem.. !!

    post-12744-1186734464_thumb.jpg

    RISKAGE LINK

    Du må også have en rigtig god weekend... !!

    KnuZ Nita

    P.S. I hverdagenen spiser jeg de riskager med salt, da jeg synes dem uden salt er alt for kedeligt... !

    Takker :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

    Knuz Steen

  11. P.S: Har lige stået ude i laboratoriet og undret mig over det støvregnede indenfor, min kollega kiggede mærkelig på mig og kunne konstantere at det på ingen måder støvregnede... Til gengæld var hun flad af grin det gik op for mig at det skyldtes det store glas cola jeg stod med, der bruste ned over min arm :laugh::4slap: Hendes kommentar var derefter: Anita jeg tror du har fået rigelig med cola for idag :laugh:

    Total griner..!

    Aspartam chok :tongue: Er der iøvrigt noget der hedder det ?

  12. Det tror jeg også, men sidste år var der da en del synes jeg. Om ikke andet så bliver -170cm, og -178cm klasserne nok slået sammen.

    Det bliver sq spændende at se..! Mon forbundet offentligører deltagerlisten i løbet af weekenden .

    Det er jo ikke for at der sker meget på deres hjemmeside :4whistling:

  13. Det har der vist altid været. I hvert fald uden for DK.

    Douche bag.

    Jeg fik en sludder med Peter Lagermand i lørdags , han sagde at jeg/vi godt kunne regne med der bare blev en klasse der hedder CBB , hvis der ikke er ret mange tilmeldte atleter .

    Steen :smile:

  14. Jeg har valgt at drikke 4 L cola på arbejde og 2 L i aften, derudover er vandet delt jævnt ud over hele dagen.. Dog kan jeg allerede nu tydeligt mærke at min krop ikke har fået nogen former for koffien i 14 dage --> jeg er pænt høj i hatte og maven er ret aktiv :laugh: Så til andre der skal igennem en væskeudtømning hvor de drikker mere end 6 L cola light og samtidig ikke er vand til at få koffein, vil jeg nok anbefale man tager lidt koffein tilskud i ugen optil, så kroppen kan vænne sig til det :blush:

    Jeg havde også lidt bøvl med koffeinen da jeg kørte prøvetømning . Jeg drikker pænt meget kaffe , så da jeg kom til de væskefrie dage hvor jeg ingen kaffe fik , gik jeg rundt med hovedpine og rysteture som en anden junkie der manglede et fix . Det er ihvertfald også noget jeg skal tage højde for :crazy:

    P.S. tror ikke jeg lyver hvis jeg siger jeg har været på wc omkring 20 gange indtil videre idag :laugh:

    :rofl2::rofl2::rofl2: