Beauville

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Beauville

  1. Hej igen.

    Så er Singapore turen overstået. Desværre blev jeg syg dagen før løbet, kastede op i 11 afdelinger, og havde ingen kræfter overhovedet efter en nat på tønden og over vasken. Jeg startede dog, men havde intet at give af, og udgik efter 4 km.

    Ifølge min mor må man godt tude selvom man er over 30...

    Nå, men nu til mit egentlige spm:

    Jeg har hele tiden haft en forkromet plan om at efteråret skulle bruges til at få en masse km i benene, hvorefter foråret skulle krydres med lidt interval træning og tempo.(Frem imod KBH marathon)

    Så nu er mit spm: Hvor lang skal den lange tur være nu hvor jeg starter intervaltræningen? Skal jeg skrue ned for charmen eller holde dampen oppe på de 30 km, som jeg har kørt med et stk tid?

    tak for inputs..

    Christian

  2. Hej MOL,

    Hvad er det helt eksakt der gør disse ure til en helt uundværlig som sparingspartner?

    MEd andre ord: Hvilke af urets funktioner benytter i jer af under træningen. Eller endog efter træningen? Før?

    Og lad os lige se bort fra at vi alle er nogle elektronik mongoler der så snart vi har købt et stk gadget straks går på udkig efter vores næste fiks... :-)

    Mit spm grunder i en ufattelig trang til at gå ud og bruge pengene, men mangler lige at overbevise mig selv...

    Christian.

  3. Hola,

    Jeg kommer lige ind fra sidelinien med et spm. Men først hatten af for bedriften i alperne - flot.

    Jeg ser du får en masse km i benene - men hvad skyldes det? Var det ikke bedre med lidt interval, bakke mv?

    Roger, over and out

    Christian

  4. Pænt goddag!

    Jeg løb mit 1. marathon den 21 maj, og er blevet overordentlig glad for at løbe. Da jeg har noget familie i Singapore har jeg valgt at besøge dem samtidigt med singapore marathon bliver afholdt den 3. dec. Dette afleder lidt spørgsmål:

    1) Jeg havde tænkt mig at medbringer energi på mine længe ture, gel/bar. Vil min mave (krop) opleve indtagelsen af disse anderledes på grund af varme og fugtighed under selve løbet i Singapore?

    2) Nogle arfaringer med løbet?

    3) Gode råd generelt

    Takker

    Christian

  5. Hejsan,

    her kommer lige lidt 'follow-up'på cph marathon:

    Efter 31 km fik jeg ondt i mit venstre knæ, og måtte humpe resten af vejen. Det er en gammel skade som én gang tidligere har fraholdt mig fra at løbe distancen. Var tæt på at begynde at tude... havde været kønt.. 32 årig tuder, udgår og tager bussen hjem... Men jeg fik stavrede de sidste km og kom i mål lige under 4 timer...

    Lige nu tror jeg aldrig nogensinde jeg kommer til at løbe turen igen, og bliver nødt til at slå mig på skak eller tilsvarende..

    Nå, mon ikke jeg skal en tur i byen næste weekend.... det tror jeg nok jeg skal..

    Hej fra mig

    Christian

  6. Hej igen,

    Tak for jeres input.

    Jeg har under min trænng blandt andet løbet af Sjælør Boulevard, og det var faktisk dér jeg blev overbevidst om at jeg skulle have min musik med mig, for den er sgu lang og lige den boulevard....

    Hvad siger i om at bruge pulsuret ? Jeg hælder lidt til at lade det ligge herhjemme, for pulsen er jo nok højere end normalt alligevel og dermed mere eller mindre ubrugelig. Nogle kommentar?

    Så er der vel ikke andet at gøre end at følge gbbruus' gode råd om hvordan tempoet skal disponeres under løbet....

    God tur til alle.. og jeg indrømmer at være 'edder'spændt på om min træning har været ok....

    Christian

  7. Hej

    Jeg løber 42 km på søndag og har i den anledning et par spm:

    Under min træning har jeg ikke benyttet mig af nogle former for energibar under løb, ej heller væske af nogen art. Bør jeg have lidt energi med mig i lommen? (Vandet skal jeg nok drikke...)

    Endvidere har jeg på alle mine ture benyttet min elskede mp3 og den har været uundværlig. Forringer jeg min oplevelse hvis jeg vælger at løbe med den igen på søndag? nogle der har en mening herom?

    Også er der lige det med tøjet: Det er jo blevet for koldt til shorts... eller hur? Min tanke var at det var bedre at have tøj at smide end det er at fryse hele vejen rundt. Right?

    Tak på forhånd

    Christian