per_folmann

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by per_folmann

  1. Hej!

    Da jeg ikke har så meget plads hjemme, og har et dårligt/halvstift ben (er 20% invalid) har tidligere jeg haft glæde af et par ministeppere fra Bilka,

    de er gode i starten, med når jeg har brugt dem ca. en 15-20 gange, brækker de sammen eller de cylindre der giver friktionen går i stykker!

    selv om at de skulle kunne holde til 113 kg, og jeg vejer 101 kg.

    Ja ja…jeg ved godt at det virker amatør/tv shop artigt, men denne form for stepper passer mig fint, og jeg kan sagtens få pulsen op på 150 slag pr. min,

    Findes der en model der kan holde i længden, til en fyr som mig på 101 kg, er der nogen af jer der kender et godt/seriøst mærke?!?!?

    Prisen betyder ikke så meget længere, vil bare gerne have en der holder, og som ikke fylder så meget!

    På forhånd tak

    :bigsmile:

    Per

  2. Det er og så at finde i et større supermarked på 5 bukstaver, og som starter med F, og slutter på x

    Jeg syntes det gode ved det pasta, er at den mætter meget bedre og længere end både alm. og fulkornspasta,

    og når man som jeg, kommer sent hjem fra arbjde, er det nemt og hurtigt at koge noget protein pasta, kommer noget tomassovs på, og evt. mager revet ost,

    så har man fået proteiner, selv om man ikke har kød i huset!

  3. Hej!

    Min svigerinde lider desværre af en spiseforstyrrelse, og bruger afføringspiller, faktisk er hun psykisk afhængig af dem, og jo mere ustabil hun er, jo flere spiser hun,

    Selv om hun har en pæn, slank figur, tror hun ikke selv på at hun ser godt nok ud, og at man ikke taber sig af at spise afføringspiller!

    Pillerne er dem man kan købe i håndkøb, og hvis de indtages i store mængder, og i tilpas lang tid, har de den bivirkning at tarmene til sidst ikke kan fungere uden dem, og dermed opstår ikke bare psykisk afhængighed, men også fysisk afhængighed.

    Hun har også haft dirre dagligt i de mange år hun har været på pillerne.

    Så jeg vil på det kraftigste fraråde at bare så meget som prøve det, og har svært ved af forstå hvordan man kan få tanken, at bruge sådanne midler!!!

    Venligst

    Per

  4. Okei!

    Jeg syns ikke det lyder af meget, men jeg er også ny i kostberegning, angående muskelmasse, gør det ikke noget hvis der ryger noget, for jeg er ikke uden muskelmasse, og det vigtigste er at komme ned i vægt, blandt andet på grund af at jeg har et dårligt knæ.

    Men selvfølgelig er det bedst at brænde fedt af!

    Per :4mewantfood:

  5. Hej!

    Nu høre jeg jo til en af dem der vil smide nogle kilo, (ca. 12-14 kg) og er ved at kikke på min kost, men hvor stort et dagligt kalorieunderskud er godt, uden at sulte alt for meget?

    jeg ville meget gerne tabe 1-2 kg pr. uge

    Og er det bedst at fordele kalorier Jævnt over hele dagen, eller betyder det ikke så meget, bare jeg ”får for lidt”

    Venligst

    Per

  6. Hej igen og tak!

    Jeg tror også jeg vil smide lidt flere kilo på, og køre lidt færre reps.

    Angående "det skæve ben" så har jeg en træk og bøje begrænsning, så at min bevægelighed kun er omkring 70-80 grader, og det kræver mindst 100 grader at kunne cykle, så det er, desværre udelukket, og jeg har prøvet diverse hjælpe pedaler, med knæk og andet godt, men det går ikke rigtig!

    Venligst Per

  7. Angående de der forbande tilskud, så var det planen at prøve med lidt Bitter Orange, og noget guarana, men man jo bare drikke noget kaffe, og æde nogle appelsiner!

    Jeg kan huske at den gang jeg trænede mere intenst, var der flere der tog flere forskellige tilskud, og man kan jo købe så meget, det er en jungle at finde rundt i, men så var det også en stor fyr der sagde, i stedet for at købe en "Arnold energibar"

    til 17 kr. er det sku bedre at spise en banan til 3 kr.

    Og det kan jeg egentlig godt se det rigtige i

    Per

  8. Hej!

    Jeg vil som mange andre grene tabe nogle kilo, og er kommet i gang med fornuftig kost, og træning!

    Jeg har trænet tidligere, med gode resultater, jeg tog 19 kg på, på 5 år, og havde ikke meget fedt på kroppen den gang, jeg var dog ikke superskåret!

    Træningen dengang var noget tungere, og mere intens end den er i dag.

    Nu 9 år senere vejer jeg 105 kg, 34 år, har stillesiddende arbejde, er 20% invalid (Dårligt højre ben), grundet trafikuheld, og har museskader!

    Dette indebære at jeg ikke kan træne så tungt og intenst som i ”de gode gamle dage”, dog jeg stadig køre et næsten fuldt program, træner hjemme, men kan selvfølgelig ikke klare den hårde bentræning,

    det gør nu ikke noget, for det er feddet jeg vil af med, så det med at bygge muskler betyder ikke så meget mere.

    Nu kommer spørgsmålene så:

    1.

    Er det min nuværende meget den lette træning, jeg skal forsætte med, med op til 4 x 30 reps og 2 øvelser pr muskelgruppe, eller fyre jeg flere kalorier af med noget tungere træning?

    2.

    Hvornår er det bedste tidspunkt at træne på, angående fedtforbrænding, jeg træner tit sent om aftenen, kl. 21-22

    Venligst og tak for et godt forum!

    Per

  9. det er bare noget til mig selv, i forbindelse med at komme ned i vægt, der er nu ikke så meget hokopokus i det, jeg forestiller mig en kombination af, Bitter Orange, Guarana, og eventuelt Hoodia kaktus!

    det er planen at det skal give noget mere energi, og samtidig sænke appetitten.

    Jeg har prøvet Hoodia, og det virker ok, det indeholder et monokyle der hedder P57, som virker dæmpende på trangen til kulhydrater!

    Min appetit blev markant mindre, og jeg havde mere energi.

    Men det er lidt svært, for godt nok kan jeg finde noget info omkring de forskellige produkter, men hvad er ”salgsgas” og hvad er reel viden, hvordan virker de sammen, er det skadeligt…?

    De 3 forskellige produkter skulle hvad jeg kan læse mig til, være uden de store bivirkninger ved man indtil nu!

    Jeg forventer ikke mirakler, men bare som lidt ekstra hjælp, og det er der jo mange der bruger i forbindelse med træning!

    Venligst

    Per

  10. Tak for det!

    Jeg troede at dette forum var et hvor at meningen var at man skulle hjælpe hinanden, og ikke svine andre til!!!!

    Dansk stål:

    Ja jeg er amatør, og det er jo derfor at jeg spørger ind til Bitter Orange, ellers bliver jeg jo ikke klogere, men det er da dejligt at der er professionelle intelligente individer som dig der kan hjælpe her!

    Er du lægeudannet, ernæringsekspert eller har en anden videregående udannelse siden at det er mig der er amatøren her?

    Crawdaddy:

    Tak for svaret, dejligt at der er nogle der tager dette seriøst, jeg kan godt se at hvis bivirkningerne er de samme som Ephedra, men effekten mindre, så er fordelene røget sig en tur.

    Jeg har fundet lidt mere info omkring emnet, hvis der er flere der vil vide noget mere,

    beskrevet på en hjemmeside, der forhandler kosttilskud:

    Bitter Orange, also known as Bigarade Orange or Neroli, has served many ancient cultures for its medicine effects in treating a large variety of health disorders. Today bitter orange teas, tinctures, and extracts are still used to treat gastrointestinal disorders, insomnia, head aches, and obesity.

    Bitter Orange for Better Health

    Bitter orange has a complex chemical makeup specifically in the oil that is extracted from the peel. This oil produced gives bitter orange a strong odor and flavor and is used to treat a variety of health problems. The peel contains flavones, the alkaloids synephrine, octopamine, and N-methyltyramine, and carotenoids.

    Only the peel of bitter orange has proven medicinal value, mainly for digestive problems and health concerns. However, in folk medicine the flower of bitter orange is also used. Folk medicine uses the flower not only to treat gastrointestinal disorders, but to also treat a myriad of health problems ranging from nervousness and insomnia, to gout and sore throat, and even for obesity. In oriental medicine, the flower of the bitter orange is used for poor appetite, chest and stomach pain, and vomiting. Homeopathic practitioners use both the peel and the flower to remedy both headaches and pain.

    Today bitter orange continues to be employed in a wide variety of traditions. In Latin America, the leaf of the bitter orange plant is prepared as a tonic and used as a laxative, a sedative for insomnia, and to calm anxiety. The peel of the fruit is used to treat stomach aches and high blood pressure. Some cultures use bitter orange peel as an anti-spasmodic. In traditional oriental medicine, the bitter orange peal is used to treat indigestion, abdominal pain, constipation, and dysenteric diarrhea. Bitter orange is still used throughout the world as a possible cure for insomnia and indigestion.

    Bitter Orange for Weight Loss

    Bitter orange contains several chemical compounds believed to stimulate metabolic rate, which may increase calorie burning in the body. While no clinical trails have substantiated the effectiveness of bitter orange as weight loss supplement, it appears to be effective in combination with St. John’s wort and caffeine.

    Dosage and Administration

    Many health professionals recommend 1 to 2 grams of dried bitter orange peel simmered for 10 to 15 minutes in a cup of water. Three cups are usually recommended as a daily dosage. As a tincture, 2 to 3 ml is usually recommended, also to be taken three times a day. Supplementing with pure bitter orange oil is usually avoided.

    Supporting Literature

    Martinez M. Las Plantas Medicinales de Mexico. Mexico City: Libreria y Ediciones Botas, 1991.

    Bejar E, Bussmann R, Roa C, Sharon D. Herbs of Southern Ecuador: A Field Guide to the Medicinal Plants of Vilcabamba. Spring Valley, CA: LH Press, 2001.

    Blumenthal M, Goldberg A, Brinckmann J, eds. Herbal Medicine: Expanded Commission E Monographs. 1999.

    Gonzalez-Ferrara MM. Plantas medicinales del noreste de Mexico. Monterey, Mexico: Grupo Vitro, 1998.

  11. Hvad er synedrin lige? Har sku aldrig hørt det før.... Hvis du lige vil forklare :4thumbup:

    ved ikke så forbandet meget men har dette omkring det,

    Ephedrin er blevet erstatet af Bitter Orange

    i flere fatburners, nok grundet de bivirkninger ephedrin har, og at det er ulovligt i flere lande.

    "Skalden fra appelsinfrugten kaldes populært Bitter orange og indeholder stoffet synedrin, der på samme måde som ephedrin øger forbrændingen og sænker appetiten, dog påvirker synedrin ikke centralnervesystemet på samme måde som ephedrin."

    Venligst

    Per

  12. Hej!

    Er der nogle der kender dette produkt, og hvis, virker det så...? [fjernet af moderator]

    og bliver beskrevet således:

    Hoodia kaktussen vokser i et af afrikas mest øde områder og er blevet brugt af San folket mod sult og træthed. Kaktussen indeholder molekylet "P57" der dæmper kroppens behov for kulhydrater og sukker. Hoodia betragtes som et af fremtidens bedste våben mod den globale fedme.

    Hoodia gordonii

    Indhold: 25 g pulveriseret Hoodia

    Oprindelse: Sydafrika

    Med venlig hilsen

    Per Folmann Larsen

    :w00t: