Kunisch

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kunisch

  1. Okay, musikken er jeg på det rene med, dance, trance techno.. Men nogen der har nogle forslag til bestemte nr. ?

    Og Ang. Hvorfor jeg vil løbe.. Der er egentligt flere ting i det.. Jeg vejer for meget.. og det skal der gøres noget ved… løb passer godt, fin forbrænding og jeg skal udvikle en god iltoptagelse (Går nemlig med en drøm om nogle bjergtoppe inden for de næste par år, så motivationen er der nok). Desuden kræver løb ikke meget forberedelse/transport mm. så jeg burde kunne lave det til en morgenrutine! Og start venligst ikke med cykler.. Jeg hader dem.. eller rettere jeg hader at reparerer dem… Jeg er af den type der kan ødelægge en cykel på 10 min ved at cykle på den..

  2. Hej Mol

    Anyways, efter et ekstremt inaktivt 1½ år pga. diverse skole og andet fritidsarbejde er planen at jeg nu skal i form igen.. Da Roning pt er udelukket (i hvert tilfælde ind til jeg har styr på uni) er det faldet på løb evt. krydret med en tur eller 3 i centret (hvis jeg finder noget i nærheden der kan coache mig) engang efter den 1/10 burde jeg kunne klemme 1½ time dagligt hvis jeg forsøger.. Nu til problemet.

    Jeg hader at løbe, beklager meget, jeg ser det som et nødvendigt ondt. (Det hjælper nok ikke at min figur r aht til det, ca 175 høj, korte ben og lidt for meget vægt. og alt for bred til det) Men når det nu skal være skal jeg fandeme have noget musik at løbe til, så hvad kan i anbefale ? PT. har jeg stortset intet der kan bruges, så please hjælp mig...

    Pt. er mine delmål som følger... en gan til vinter skal jeg kunne gennemføre mine sædvanelige 12 km i ergometer. og en gang i foråret skal jeg ned på min 1.55 i snit per 500 i min 12 km, ergometer, hvis jeg da kan holde mig på målet..

    Anyways fyr løs!! :superman: