Yzerall

Medlemmer
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Yzerall

  1. Træning fredag den 15. juni

    Løb 6 km

    gns puls: 144

    gns tid: 5.20 min/km

    Bare en lille tur for at ryste benene inden løbet i morgen...så ready, set, go (eller run) :tongue:

    Gi

    Held og lykke i morgen....det bliver en success.... :superman::superman:

  2. Det er jo det :tongue: 15 grader er meget fjong og med mindre det har tænkt sig at styrte ned, gør lidt regn mig ikke så meget (det er selvfølgelig ikke så skægt for tilskuerne...). Jeg er ikke normalt stor fan af regn men de f******* høje pollental gør, at jeg ønsker mig lidt regn så pollenene falder pladask til jorden. Ude på arbejde har vi gennemtræk überalles når det er så varmt, fordi bygningen bliver enormt varm. Men det gør så altså bare, at det suser rundt med pollen også indendørs...og så har jeg det som om jeg sad på en græsplæne og arbejdede...I don't like :cry:

    ...prosit... :laugh:. Nej, undskyld, jeg ved hvordan det er...har samme følelser for græspollen som du har.. :nonono: Det er træls....! Lige nu oplever jeg det mest efter træning. Det er sådan, at jeg lige efter at have løbet får et allergi-anfald...tror jeg løber og trækker græs-pollen ind, som bare ligger på lur og venter... :sneaky2:

  3. Træning tirsdag den 12. juni

    Løb 10,5 km

    gns puls: 152

    gns tid: 5.12 min/km

    Ikke nogen specielt god tur i morges - af en eller anden grund føltes det halvhårdt bare at holde et almindeligt cruisertempo :nonono: Nå men det er sikkert bedre i morgen :blush:

    Næhh hurra - lover 15 grader, blæst og regn på lørdag...Godt nok bad jeg om dårligere vejr, men så dårligt behøvede det da heller ikke at blive :dry: Så ved man altså at det er rigtigt, det med at man skal passe på med hvad man ønsker sig - man kan risikere at man faktisk får det :laugh:

    Når man er træt, håber man altid på det er bedre i morgen.... :laugh: 15 grader er da ok? Så bare lige uden vind og regn. Positive tanker.....15 grader...let overskyet og vindstille...Det må være sådan det er i weekenden :smile:

  4. Træning lørdag den 9. juni

    Løb 10,2 km

    gns tid: 4.48 min/km

    gns puls: 167

    maks: 183

    Løb ca 5 km tempoløb indlagt men glemte at lave lap's undervejs, så jeg kunne se tempo eks op- og nedvarmning :4slap: Nøj hvor var det varmt - og det var endda i formiddags...Hvis vejret fortsætter sådan kan 50 km-løbet i Fredericia i næste weekend godt gå hen og blive en varm fornøjelse - vi starter kl. 12 så vi får glæde af de allervarmeste timer på dagen :surrender:

    Har tænkt mig at blæse på sol og varme og søge i biffen med et par veninder senere i dag...godt vejr skal ikke afholde os fra at se Oceans 13 :tongue4:

    Hvad dag er det i Fredericia? Det er da heller ikke gennemtænkt...kl. 12.00?? På den anden side starter storebæltsløbet om søndagen kl. 11.15....??? :nonono:

    Oceans 13 er ok.....en af dem der nok bare skal ses på video... :tongue: Oceans 11 er stadig den bedste..by far.

  5. Træning lørdag den 2. juni

    Løb 11 km

    gns tid: 4.59 min/km

    gns puls: 153

    Jeg var lige forbi stadion for at tjekke mit ur, da jeg havde på fornemmelsen at det måler lidt for meget op, men det virker meget præcist på banen. Det kan være at det ser sådan ud fordi det - i modsætning til ved gps-måling - også måler al slalomløbet udenom barnevogne, hele familien på gåtur (ved siden af hinanden selvfølgelig) osv. Det må jo komme med når måleren sidder på foden og ikke navigerer efter noget i det ydre rum :tongue:

    Nå men træningspasset var meget mindre effektivt end det ser ud - bla. mødte jeg lige en jeg kendte, som jeg måtte stoppe og sludre lidt med :blahblah:

    Træning søndag den 3. juni

    Løb 27 km

    gns tid: 5.16 min/km

    gns puls: 151

    Fin tur - det meste af tiden i Utterslev mose. Gæssene har halvstore unger nu, så de hvæser løs når man løber forbi, og jeg er en af dem, der løber en pæn bue udenom - jeg skal ikke nappes af deres næb :cry: Jeg tror at mig og store næbdyr må være et barndomstraume; min far har taget et billede af mig som lille, hvor jeg er på flugt fra nogle gæs, der hvæser af mig. Og han står bare og tager billeder mens jeg løber for livet :tongue:

    Har fundet ud af, hvorfor jeg måske gik i gulvet forleden - og hvorfor jeg let bliver svimmel, men det har jeg vænnet mig til, for sådan har det stort set altid været. Min mor har flere gange spurgt om jeg er sikker på at jeg ikke har et lavt blodtryk, men hos lægen er det helt normalt. Men jeg kan også mærke at puls og hvad som helst omgående stiger, når der står læge på en dør eller jeg ser en hvid kittel, så jeg fik taget mit blodtryk forleden - uden der var en læge til stede og på et tidspunkt, hvor jeg sad afslappet. Og mor havde ret; mit blodtryk er meget lavt. Så ved jeg da det... :wink:

    Løb ialt denne uge: 105 km

    Ganske pæn træningsuge. Og selvom jeg ikke ligefrem har gjort det fremragende til mine løb i år, vil jeg mene at jeg er i bedre form end sidste år på samme tid. Jeg kan huske at jeg havde voldsomme problemer med at løbe 7 dage om ugen og samtidig holde mig nogenlunde skadesfri, så lidt er der da sket :smile:

    Hej...inspirende læsning som altid...:smile: Jeg havde også fornøjelsen af den ca. en million-milliard gæs i utterslev mose i går. Jeg har det lidt på samme måde som dig...man ved ikke helt hvor man har dem henne...den ene øjeblik græsser de fredeligt, det næste øjeblik overfalder de sagesløse motionsløbere...vi må kræve noget mere patruljering... :tongue: Jeg blevdog ikke overfaldet denne gang, men et par drenge der spillede fodbold måtte løbe en omvej efter deres bold.... :laugh:

  6. Træning lørdag den 26. maj

    Løb 9,6 km

    gns tid: 5.07 min/km

    gns puls: 160

    Jeg har ikke fået kalibreret uret, men det virker nogenlunde rigtigt - tror lige jeg løber forbi stadion i morgen og ser hvordan det ser ud.

    Jeg ved ikke hvor mange af jer, der så Bjarne Riis' pressemøde i går...men jeg må altså sige way to go Bjarne. Han var klar i spyttet og vi slap for al udenomssnakken i forklaringerne; han tog simpelthen doping for at køre stærkere på cykel. Og kom ikke med alle de underlige forklaringer, man nogle gange hører om, at 'jeg ville jo ikke skuffe min hamster' og ævle-bævle. Doping er selvfølgelig ikke i orden, men det har jo været en offentlig hemmelighed, at der har været rigtig meget doping i cykelsporten, så det kan vel næppe komme som en overraskelse, at han også har været dopet. Han har jo nok konkurreret på lige vilkår kan man forestille sig...

    Det var et pressemøde med stil synes jeg. Velforberedt og klar i talen var han. Det bliver spændende at se, om der kommer til at ske større ting nu eller der kan køres videre med business as usual. Det håber jeg da - han gør det jo godt med CSC.

    Helt enig...han skal have et smæk over fingerne for det han har gjort...og lad ham så komme videre med det han gør nu med sit cykelhold. Vi...og pressen...må stole på det han siger indtil nogen beviser det modsatte. Og jeg tror nok hans cykelhold kommer under lup nu... :crazy:

  7. Træning onsdag den 23. maj

    Løb små 10 km

    tid: 50 min

    Nu er mine ben og tempoet ved at være normalt igen. Vablen? - den er der stadig. Eller det vil sige, der er jo prikket hul i flere omgange, men den var stor nok til at den sagtens kan genere selvom jeg har gjort hvad jeg kunne for at slå den ihjel :laugh: Må få lavet nogle såler til mine sko igen. Dem jeg ellers har løbet med er slidt i bund, og de såler, der ligger i almindelige løbesko er noget bras for mine fødder.

    Jeg flippede lige forbi et par videoer fra George Michael koncerten i Århus på Youtube :wub: Er allerede begyndt at lade op kan i nok høre, så der kommer sikkert mange GM-kommentarer det næste stykke tid (jeg skal jo sove mange gange endnu før det bliver slut juni, så der er rigelig tid til at glæde sig :wink: ). :banana3: :banana3:

    Jeg var i Aarhus og se grækeren....feeeed koncert... :4thumbup: :4thumbup: Personligt ret overrasket over hvor god... :laugh: Jeg er mere til næste tur i det jydske....den står på Aerosmith den 6. juni..se dét bliver godt. :smile:

  8. Hej

    Tillykke med fødselsdagen...omend lidt forsinket.. :laugh: Og ikke mindst tillykke med forsøget i Stige :unhappy: . Det er bittert når det glipper, men så meget mere respekt herfra. Det kræver en del mellem ørerne at erkende i tiden når det ikke går... :smile:

    ...og så iøvrigt held og lykke med træne efter program.... :blink:

  9. Søndag den 29. april: Hamburg Marathon

    Tid: 3.46

    Der kommer længere løbsberetning senere, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg lagde ud med at ville løbe noget hurtigere. Men jeg smed en del tid på den sidste ½ marathon, og så - efter andres udsagn at dømme - heller ikke helt normal ud, da jeg kom i mål. Men bortset fra det var det et godt løb, men mere om det senere.

    Mandag plejede jeg mig selv, og jeg kunne godt mærke at jeg havde manglet et eller andet noget under løbet - jeg var væsentligt mere drænet bagefter end jeg plejer at være.

    Træning tirsdag den 1. maj

    Løb små 11 km

    tid: 1.01

    Restitutionstræning...Det var en smule tungt de første par km, men så gik resten af tur helt fint. Der er åbenbart grænser for, hvor brugt jeg er efter søndagens marathon...der er visse fordele ved ikke at komme til at løbe sig helt ud :laugh:

    Hej Marianne

    Hvad gik "galt"? Manglede du væske eller energi?

    Måske en dårlig generalprøve mod noget større senere på året.... :bigsmile: Det er bare det er somme tider sker, og når det sker så er det ærgeligt man ikke er 10km løber. Så er der lidt flere chancer at satse på. Men det ser ud til du er på vej ret hurtigt igen :superman: .

  10. Nej det er helt for dårligt ikk' :blush: jeg har nok ikke haft ork til at skrive noget... :laugh: Nå men jeg vil da gerne benytte denne lejlighed til at kommentere, at det skulle blive rigtig godt vejr i Hamborg på søndag - det luner jo noget altså. Det er simpelthen sjovere at løbe marathon (og sjovere at være tilskuer kan jeg forestille mig) når vejret er godt end når man suser rundt i regn og blæst :smile: så vi håber på at udsigterne holder!

    Jo jo...men ikke nødvendigvis 30 grader... :cry3::sun: Har lige set vejrudsigten. Den lover 22 grader og solskin....Kan godt blive varmt.

  11. Ja tænk - her gik man og troede at der kun var en Kent Møller i ultraverdenen :tongue:

    Jeg har så lige læst i Politiken, at jeg er en af de unge (nå ja ung og ung :tongue: ), som er stærkt afhængig af træning og i farezonen (for et eller andet)...En eller anden ekspert har nemlig hørt om, at unge står op så tidligt som kl. 5 om morgenen for at nå at løbe inden de skal på arbejde eller i skole. Tænk engang - det har jeg gjort i årevis uden at være klar over, at jeg fejlede noget...der kan man bare se. Må se at få en eller anden form for behandling :laugh: Jeg kan forstå at det er meget værre at træne kl. 5 om morgenen end kl. 17 om eftermiddagen. Her tror man bare at man passer sig selv, og pludselig kan man helt kvit og frit få sig en diagnose. Der er efterhånden ikke mangel på kunder i butikken for behandlere af allehånde slags :wink:

    Hmmm hvad mon kuren for "det-som-nogen-af-os-nu-fejler" er? ½-kilo matador-mix, 1½-liter cola og 12 afsnit af en eller anden ligegyldig tv-serie....eller måske 5 timer koncentreret playstation hver dag i 3 uger? Så skulle det vist være i orden... :laugh:

    Man kan sommetider undres....

  12. Ja vi må håbe optimismen holder de næste par uger også :tongue: Hvad med dig? - er du ved at være klar?

    Jeg var først igang omkring kl. 5.45 :laugh: - ej det er ok. Jeg løber nok lidt hurtigere om eftermiddagen, men har det faktisk bedst rent fysisk om morgenen. Til gengæld er jeg (underligt nok egentlig) ikke rigtig frisk i hovedet, så det passer meget godt at jeg har lavet en masse inden jeg møder resten af verden (og andre mennesker :tongue: ) på arbejde :blush:

    Joo...formen er der ihvertfald. Jeg føler mig rigtigt godt løbende; har godt med tempo i benene. Nu skal jeg bare lige have trætheden ud af kroppen og samtidig holde farten....så skulle der gerne være en pr. i sigte.. :bigsmile: Jeg suser ned og bestiller togbilletter idag. Har bestemt mig til ikke at køre selv, som jeg ellers har gjort til Amsterdam de to sidste år. Det er lidt hård at køre hjem efter et marathon. :nonono:

    Jeg kan godt følge dig; det giver et kæmpe forspring lige at have løbet en tur inden man møder virkeligheden om morgenen :tongue: Meeeen intervaltræning kl. 05.30 er sgu ret hardcore...

  13. Træning tirsdag den 17. april

    Løb ca 13,5 km

    tid: 1.08

    inkl. fartleg: 8*1 min

    God tur i morges; min hæl brokkede sig kun meget minimalt, og benene havde det generelt ret fint. Så i dag er jeg optimist med hensyn til et hvilket som helst løb :tongue: - nå ja det der går godt kommer jo ikke skidt tilbage :wink:

    Jeg er imponeret over du kan løbe fartleg om morgenen.... :sleepy: Hvad tid var du ude?

    Det lover godt for Hamborg med din optimisme...:bigsmile: Det er det rigtige tidspunkt at komme ovenpå rent mentalt. :cool:

  14. Træning mandag den 9. april

    Halvmarathon Helvede i nord i Tisvilde Hegn

    tid: 1.57 :blink:

    ...jeg fandt ud af, at det faktisk ikke er for sjov, at løbet hedder Helvede i Nord. Jeg er som regel god for en tid omkring 1.40 på en halvmarathon, men den her minder mere om en crossrute; kuperet, i sand, klitter og hele molevitten. Men det var nok god træning :smile:

    Hej. Lyder som om du havde en god tur til London. Dejligt at være tilbage i Danmark og løbe ½-marathon i blæst (og regn?).. :bigsmile: Er du ved at være frisk igen? Der er jo ikke længe til Hamborg.. :w00t:

  15. Træning onsdag den 28. marts

    Løb ca 15 km

    gns puls: 153

    maks: 171

    tid: 1.17

    Jeg var ude og løbe lidt bakker i Søndermarken i dag, og jeg synes bestemt det går fremad, men jeg kan godt mærke at det stadig kniber med at banke pulsen i vejret. Men det kommer nok - hovedsagen er at kroppen får det bedre og bedre.

    Jeg glæder mig også for vildt til NY! Jeg tror det er et rakkerløb uden lige, fordi de jo vidst tømmer Manhattan for mennesker inden kl. 6 om morgenen, så det er noget med at komme ud af sengen omkring kl. 3-4 stykker :laugh: Men det bliver da vildt sjovt, og jeg tror at amerikanerne er overvældende godt publikum.

    ?? Jamen hvor er starte da henne? Vil de så sige, at hvis man bor på Manhattan kan man ikke komme til start efter kl. 6... :sleepy:? Det kunne jeg da godt blive lidt presset over...:laugh:

    Godt at høre de går bedre.... :4crutches: ....:bigsmile:

  16. Træning tirsdag den 27. marts

    Løb ca 15 km

    tid: 1.19

    gns puls: 152

    Ok tur i morges...det er nu lækkert at vejret er bedre (og at kroppen er i bedring :tongue: )

    Jeg får problemer med at nå en 100 km i år i så tilfælde...der ligger en i fredericia i midt/slut juni, men jeg skal til Schweiz igen i år (som er slutningen af juli), så det vil blive to lange ture alt for tæt på hianden. Jeg skal jo til Hamburg og til New York senere på året, så alt i alt bliver det ikke noget specielt løbe- eller oplevelsesfattigt år selvom de 100 km ryger...

    Alternativet er at stille til start på 60 km ved løbet i Stige eller alternativt at løbe cph marathon - det er noget tid siden jeg har været til start der. Man kan jo også satse og stille til start på de 100 km, og så vide at der er risiko for at udgå...Har ikke besluttet mig endnu. Heller ikke for om det kan gå på min nuværende form...

    Man kan ikke sige du satser ensidigt... :tongue: Det er rart der er noget at falde tilbage på. Jeg er lidt misundelig på New York. De bliver en sindssyg oplevelse..; jeg skal derover på et tidspunkt!

  17. Træning mandag den 26. marts

    Løb ca 13 km

    tid: 1.06

    Mit pulsur funktionerede ikke helt i dag - den siger 141 i gennemsnit, men det passer vidst ikke helt...jeg synes også den lidt for ofte viste en puls a la 41 (og det er godt nok en lav arbejdspuls :laugh: )

    Det kan godt være jeg tager skoene med til London, men jeg skal ikke løbe meget når jeg er på den slags ferie...jeg går så meget i løber af dagen, at det bare går ud over bentøjet, hvis jeg løber for meget.

    Som det ser ud nu hænger min plan med 100 km i maj i en tynd tråd...men den er ikke helt opgivet endnu... :cool:

    Det er r** og nøgler når der ryger halvdelen af den sæson :cry: Jeg håber du stadig når det.... :bigsmile: Hvad er alternativet?

  18. Hej Vivs! Yup, vejret var strålende :bigsmile:

    ...

    Søndag:

    DM i Crossduathlon

    3 km løb - 11,6 km MTB - 3 km løb - 11,6 km MTB - 3 km løb og så heldigvis ikke mere :crazy:

    Jeg gennemførte på 2:10:47 og eftersom jeg var den eneste i min agegroup kan jeg nu titulere mig selv danmarksmester :laugh:

    Jeg vandt dog en lækker undertrøje fra Craft som man havde glemt at pille prisen af (299 kr). En rimelig timeløn, når nu det er sort :tongue:

    Udspecificeret tid:

    1. løb # min/km - 1. MTB # km/t - 2. løb # min/km - 2. MTB # km/t - 3. løb # min/km - Sluttid

    0:14:10 1 4:43 - 0:43:08 1 13.92 - 0:15:03 1 5:00 - 0:42:57 1 13.97 - 0:15:31 1 5:10 - 2:10:47

    Jeg var 4½ min langsommere end den langsomste elitepige. Det er især MTB jeg skal hente på, så måske lidt mere MTB end 1x/måned? :innocent:

    Men en fed oplevelse (selvom jeg var ved at dø på 3. løb, mindst) :bigsmile:

    Tillykke med DM.. :superman: Fedt...!! Man kan godt se du var træt til slut... :crazy:

  19. Træning lørdag den 24. marts

    Løb ca 11 km

    gns puls: 156

    tid: 57 min

    Træning søndag den 25. marts

    Løb ca 13 km

    gns puls: 146

    tid: 1.10

    Løb ialt uge 12: 61 km

    Det svinger godt nok meget fra dag til dag hvordan mine ben har det :dry: Nu tror jeg jeg løber lidt mere i næste uge, og så tager jeg nogle dage til London lige op til påsken, og der bliver det jo nok ikke til så meget...

    Hvis i ikke så Mikkel Kessler bokse i går aftes, gik i virkelig glip af noget! Damn det var en god kamp. Ubegribeligt højt tempo som de næsten holdt i alle 12 omgange. Og en rå modstander; det var ufatteligt hvad han kunne klare af slag, og han havde mildest talt ikke planer om at kaste håndklædet i ringen. Der var virkelig knald på - det tør vidst roligt siges. Jeg tror også at begge boksere fik nogle seriøse knubs...

    Jeg så desværre ikke kampen. Men det var vist en af de bedre.. :laugh: Gad godt have set den, det er fedt når en dansk bokser endelig får en reel kamp mod en god modstander...jeg håber bare Kessler også får chancen mod ham amerikaneren Joe Calzaghi...det kan godt blive et brag også... :devil:

    Du må se at blive frisk igen og få nogle km i benene... :4thumbup: eller tage skoene med til London...? :blink: ...nå tilbage til virkeligheden....Holder din plan med 100km i maj?

  20. Der er lidt delte meninger om, hvor meget man skal skære væk i restitutionsuger, men nogle anbefaler at du skærer omkring 20% af den samlede mængde ugen før, og at du især korter den lange tur af, og måske løber restitution i stedet for intervaltræning på en af dine intervaldage. Jeg mener ikke du behøver skære ned i antallet af træningspas.

    Pointen er netop af restituere, så du skal ikke kaste dig over en masse andet træning for at erstatte dit løb. Få eventuelt noget massage og kast dig i svømmehallen, hvis du har lyst.

    Jeg er helt enig...skær ned på mængde og intensitet, men behold antallet af træningspas..:smile: Og lav gerne noget alternativt, men pas på mængden og intensiteten af dette også...

  21. Træning lørdag den 17. marts

    Løb 15 km

    gns tid: 5.30 min/km

    gns puls: 143

    Træning søndag den 18. marts

    Løb 18 km

    gns tid: 5.20 min/km

    gns puls: 150

    Løb ialt uge 11: 93 km

    Jeg bliver nok nødt til at hidse træningen noget ned i et par uger eller noget...der har hele tiden været noget, der gjorde ondt, så jeg har faktisk ikke haft et eneste effektivt træningspas i denne uge :mad: Og det føles ikke som om jeg kan træne mig ud over det denne gang :cry3:

    Det lyder som om du er ved at være lidt slidt... :unhappy: Det er så frustrerende når det sker...ikke rigtigt skadet men træt og har ondt et eller andet sted hele tiden... :cry: Jeg håber du kommer over det uden skader.... :4thumbup:

  22. Jeg mener den blev vundet i en tid omkring 2.06 sidste år, og det tror jeg bragte Hamburg ind i kategorien blandt verdens 10 hurtigste ruter eller noget i den stil. Der er lidt buler på ruten, men den er stadig ret så flad.

    2.06...nå... :blink: Så er den vist rimelig hurtig....Jeg tror jeg prøver med en hel masse solarie...man skal vist have meget brune ben for at kunne løbe så stærkt.. :tongue: Det er helt fantastisk at kunne løbe 42,2 km med et snit på ca. 20 km/t....

  23. Ja jeg løb også Hamburg sidste år. Det er et fedt løb. Sidste år blev jeg interviewet til tysk tv på ruten...det var humor på et højt plan, for det er faktisk ret svært at tale tysk når man har løbet næsten 30 km :laugh:

    :laugh: Glad for det ikke er mig, jeg vil formodentlig ikke kunne gøre mig forståelig på tysk indne start. Jeg har kun hørt god om Hamborg, og at ruten skulle være forholdsvis hurtig. Selvom jeg nu synes højdekurve ser lidt bulet ud.. :blink: Det bliver nu fedt at få al den opsparede energi ud af kroppen....og forårets mål "overstået". :bigsmile: