britone

Medlemmer
  • Posts

    881
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by britone

  1. Hej Martin :superman:

    Du får da godtnok gået til stålet og passet din træning, Kikker ind med jævne mellemrum og læser lidt om hvad du går og tumler med. Ville bare lige ønske dig et fantastisk godt nytår og så bare lige sige at vi er nogle der bare kikker lidt med.

    Tillykke med din nye cykel.

    Kenn

  2. Hallo Mr. M :superman:

    Kikker ind på Mol med jævne mellemrum,men lurer da hvergang i din spændende log. Jeg ville bare ønske dig en dejlig jul og et fantastisk nytår. Hold humøret højt og husk du er en sej satan :4thumbup:

    Kommer snart igennem alt det der skal overstås, så jeg kan komme tilbage med daglige indspark her på Mol.

    Kenn

  3. Jeg har ikke så meget lyst til at skrive herinde i de her dage. Jeg sørger for at være lidt god ved mig selv og give mig tid til bare at være.

    Nogen gange er der bare at lukke sig ind i sig selv..men inden længer er der varme og sol på vej i vejeret og ikke mindst i sindet....

    Kender ikke mange der i øjeblikket ikke er triste eller trætte pga. vejeret.

    God vind.

  4. Hej

    Jeg er ikke lige sådan at slå af pinden.. jeg har det med at rejse mig igen :xmas:

    Er du på facebook ?

    PB

    Hold da op det er langt tid siden jeg har været inde i min log her. Dejligt at se at du har ved at have styr på din træning selvom du har dine kampe. men du er sej så er sikker på det lykkes for dig.

    Har brugt meget tid på at lave en side der kun omhandler spinning, da jeg synes det er synd at man skal lede overalt efter programmer og evt.

    Er på facebook. det er du også ?

    Tak for dit besøg..

    Kenn

  5. Dybe tanker du her kommer med min Mol ven. Men tror faktisk at mange menesker i denne tid lukker sig ind i sin egen lille verden, DERFOR har du også et nytårsforsæt som du skal arbejde dig hen imod. nemlig at komme mere ud og ikke mindst åbne op for det du føler indeni. så næste gang du ser en sød pige så dyrk det og nyd det du opnår. måske fejler du men du kan ikke tage nederlaget som et tab, for du forsøgte og så er du jo på vej. og med din omtanke for andre menesker ville der være mange der kunne vinde ved at du lukkede dem ind i varmen. DU er sku en sej okse.... vil undlad at komme med et smart engelsk udtryk her for så får jeg bare at vide det er stavet forkert :-)

    Glæder mig til at følge dine kampe, ærge mig når du fejler men så sandlig også glæde mig over dine sejre.

    Ønsker dig et fantastisk godt nytår og ikke mindst lys i dit sind..

    Kenn

  6. Hej Kenn

    Jeg kan se det er et stykke tid siden du har skrevet i din log, men skulle du nu komme forbi og se min besked hér, vil jeg gerne invitere dig over i min log, som jeg er ved at vække til live igen :bigsmile:

    Jeg er på vej op til overfladen igen og sætter stor pris på din hjælp og støttende ord i min log gennem min svære periode.

    Tak

    PB

    Hej PB :xmas:

    Jeg vil være at finde i din log jævnligt og har kikket ind før du skrev her i min, bliver spændnede at følge dine nye mål :cool: sejt du ikke giver op men finder noget nyt og spændende som løb.

    Tak for dit besøg her :bigsmile:

  7. Jubii...

    Jeg løb 3 km ruten igen i aften uden pause og det gik endnu bedre end forrige lørdag (og jeg har ikke været afsted i mellemtiden :blush: ) Jeg havde meget mere overskud til at koncentrere mig om vejrtrækningen og min puls så det gik super.

    En af de andre spurgte om jeg ville med på 4 km næste gang og det sagde jeg ja til :smile:

    Jeg blev ude i klubben og snakkede en times tid efter jeg havde løbet og det var hyggeligt. Der kom nogle jeg ikke havde set de andre gange jeg havde været der og jeg faldt i snak med et par stykker. Heldigvis har jeg let ved at falde i snak med folk jeg ikke kender så det er dejligt.

    Jeg er rigtig glad for jeg har fået så meget overskud ovenpå min nedtur. Når jeg tænker tilbage på hvordan jeg havde det i julen for bare et år siden så gyser jeg helt. Godt det er fortid nu. Når jeg nu kan se tilbage på det er jeg glad for jeg holdt fast i mine principper med at komme igennem uden antidepressiver, så jeg bevarede kontakten med mig selv, og jeg er glad for jeg er udstyret med en jernvilje som jeg er sikker på har æren for at jeg har kæmpet mig op til det stadie jeg er på idag :wink:

    Tak fordi i læser med :bigsmile:

    PB

    Selvfølgelig læser vi med :-) dejligt at læse du er ved at komme igang med at løbe, for det er jo det det hele drejer sig om nemlig at komme igang. Bliver spændende at følge din træningslog igen ;-)

    God trænings lyst

  8. Først tak for alle jeres indlæg :blush: har bare haft så vildt meget at se til og udviklingen forsætter omkring mit spinning koncept :smile: faktisk er det helt vildt det der er ved at ske og lykkes det bliver det udover en stor glæde også en meget stor udfordning :wink: er nød til at skrive i tåger lige nu men snart burde det være officielt..

    Zantor jeg lægger en beskrivelse op af alt det gear jeg har fået sat op.. mangler lige lærredet og projtekteren men det skulle ger komme her den 14... så er der ved at være styr på det hele. skal have sat 5 cykler op i salen da jeg skal til at køre med omkring 20 på de forskellige hold. begyndere øvede og de hardcore :bigsmile:

    Vender tilbage med mere info og selvfølgelig skal vi have et mol træf :superman: det ville glæde mig at hilse på jer..

    god træning og hygge

    kenn

  9. At man kan blive glimerende underholdt af at gå på apoteket? Nej? Jeg stod og ventede på at komme til i går... Jeg havde godt bemærket en kvinde i pink spaserdragt som lød lidt højlydt... Da hun fik sin receptmedicin udleveret, kom der dette fra hende (NO KIDING) " Altså lille du - det er jo billig kopimedicin det her - synes du virkelig at jeg ligner en der bruger kopimedicin??? Kommentarer vel overflødige...

    Hej Arne

    Først vil jeg komplimentere din måde at fastholde din træning og sætte nye mål som du holder og som bla. jeg finder som meget spændende læsning :superman: dit vægttab og rejser hører også under denne kategori...

    Din oplevelse på apoteket kan umiddelbart godt lyde som en forvirret kvinde..MEN efter at jeg har prøvet og skulle forklare en apoteker at det kopi skidt han tilbød mig havde nogen vilde ubehaglige bivirkninger og at jeg under ingen omstændigheder ville have det. startede selvfølgelig med at tage det men når man så oplever at det ikke er det samme og næsten bliver syg så er det altså svært at skal forklare det hver gang man skal have sin (hjerte ) Medicin.

    at man bare skal have det der står og ikke andet.......

    Ser frem til at følge dine kampe og le med dig når du vinder og ærge mig når du ikke når målet første gang.

    God week-end

    kenn

  10. Et gammelt ordsprog hedder. Søg og du skal finde :wink:

    Og endnu engang falder min vej forbi din log, det gør den faktisk ofte og som altid er det spændende at se hvad du render rundt og foretager dig :cool:

    jeg må tilstå at jeg er fuld af beundring over at du til stadighed passer din cykling og ellers bare klarer tingene som de kommer. masser af menesker har

    det med at bare give op, men ikke dig du oser langt væk af kampgejs :superman: Kommer snart tilbage og passer min log :blush: men indtil da søger jeg bare

    lidt i din for her kan man finde.......

    Ønsker dig en super weekend :superman:

    Kenn

  11. :smile: Rigtig god bededags-fri-ferie-agtig-slappe-af-solskins-dag okse...

    :superman:

    Og som du også selv pointerer i dine øverste indlæg, så er vi mange, der er tilhænger af dig og din log, og som 100% tror på sandheden i dine historier...

    Kh Julie

    Enig og god weekend herfra :superman:

    kenn

  12. ja sådan ser den ud og som det kan ses er der masser af lys effekter og inden længe kører mit trådløse netværk så mit læred kan monteres og you tube kan levere de musik videoer der skal køre på læredet.

    Ha en dejlig dag og husk som altid MERE Belastning :superman:

    Kenn

    post-9573-1207808083_thumb.jpg

  13. Hvor er det dejlig at se man passer sin log Jævnligt :laugh:

    Efter flytning og en hel masse bøvl er jeg så småt kommet videre og ikke mindst er jeg ved at vænne mig til de nye lokaler :blink: har desværre nok nået den alder hvor tingene bare skal være som de altid har været. men min spinninghal den er blevet ret fed og fungere faktisk rigtigt godt :superman: det ville da også være skidt hvis den ikke gjorde for jeg har jo selv bestemt hvordan den skulle se ud :laugh: masser af kørere der gerne vil køre med og flere der venter på at komme på introtimer. så det kører bare rigtigt godt.

    smider nogle billeder op her.

    post-9573-1207807104_thumb.jpg

    post-9573-1207807116_thumb.jpg

    post-9573-1207807128_thumb.jpg

  14. Tak, MH.

    Sagen var nok lige så meget den, at flere ting ramlede sammen, lige på én og samme dag. Jeg er ikke så vant til, at folk er venlige overfor mig, og i lige netop dette tilfælde var jeg for hurtig til at stemple det som en udspekuleret kvindelist. Det kan jeg ikke lave om på nu.

    Men heldigvis har jeg ikke de helt store følelser i klemme overfor hende.

    Hej M :bigsmile:

    Dit svar med at du ikke kan lave det om eller det er for sent er forkert min ven. for alle kan forstå at man til tider har en dårlig dag eller at man pga, bla bla. er

    nervøs for at blive såret eller skuffet :blush: det gælder nok alle :wink: så fortæl hende hvad grunden var til at du gjorde eller sagde som du gjorde. om ikke andet

    så for at fortælle hende at det ikke var din mening. for det er ok at fejle men absolut ikke at være ligeglad :nonono:

    kikker ind i din log ofte men ofte er det når jeg sidder og lader noget samtidigt, men skal da se hvordan du klarer det og stor :4thumbup: herfra for du klarer det fint :cool:

    op med humøret for som MH skriver forude venter lyset også for dig.

    Kenn

  15. I går fik jeg slæbt mig igennem 12 kilometers pligt-cyklads. Jeg havde knoklet med min opgave, men cykle skulle jeg. Og det fik jeg gjort, selv om det ikke var nogen lang etape.

    Jeg har lige været ude og køre en lille tur i kvarteret. Nu kan det jo være, at Kong Vinter lukker mig inde det næste par dage. Nå, men jeg har mad til nogle dage, og jeg har bøger at læse i, og jeg har, så jeg kan få mig en dram. Så det går jo nok.

    Nu er min opgave lavet færdig, så nu får jeg lidt mere tid. Lige om lidt skal jeg have et solidt foder, og i aften cykler jeg. Det kan jeg lige så godt, for der kommer ikke Rejseholdet i aften. Øv til det.

    Men så må jeg jo bare cykle i stedet for.

    I morgen eftermiddag kommer min søde elev. :wub::wub:

    og hvad skete der så med mødet med den søde elev :superman:

    kenn

  16. Så må det være tid til at skrive lidt i sin log igen :blush: det er jo ellers ikke meget jeg har fået passet den i det sidste lange stykke tid. men mit flytteri og alle de ting der har været at se til :cry: har jo desværre nok også denne gang, været en større omgang end man i grunden kan tænke sig. på 7 uger fik vi lavet et rum på 375 kvm. fra at være en maskinhal til et gammelt snedkeri til at blive 2 store monterings haller uden støv og alt muligt gammelt lort til at blive til et helt fantastisk sted med en Spinninghal på 50 kvm. også :superman: det har holdt endog meget hårdt og har desværre haft nogle meget personlige kriser også :unhappy: men desværre er det sådan i livet at man engang imellem må sige farvel til nogle menesker, der betyder en helt masse og ikke sådan bare lige er til at glemme. det ville jeg meget gerne have undgået men efter regn og tårer kommer sol og ikke mindst smil.

    Træningsmæssigt har jeg holdt mine timer og stort set ikke svigtet ret meget selvom jeg har haft nogle rigtige dårlige nætter med meget lidt søvn og slet ikke kunne finde den mindste ro :nonono: men der er kun en vej og det er fremad og som jeg ville have sagt på en af mine timer. efter bakke kører vi ned, så nyd det nu og lad være med at se så presset ud spinning er sjovt.

    Må have lavet mine billedere mindre så jeg kan lægge nogle op af alt det nye, så i kan se før og efter.

    Falder jeres vej forbi så god træning og medvind til jer.

    Kenn

    Det var en lille indianer dreng, der kom nysgerrig over til sin far og spurgte: "Hvordan kan det være, at os indianere har nogle mærkelige navne??"

    Og faren sagde til ham: "Jo ser du, hvis uglerne tudede hedder man tudende ugle og hvis ulvene hyler hedder man hylende ulv...

    forstår du det lille Huld i Gummi?"

  17. Nå, så fik jeg en masse pokerrums-anmeldelser færdige, og fik sendt dem afsted. Det viste sig så, at kunden havde meget mere, han gerne ville have lavet. Jaaa, når prisen er rigtig, så klarer gamle Ox jo nok det. :laugh:

    Men her i weekenden skal jeg have gjort rent, vasket tøj, og lade op, fysisk og mentalt. Det kan ganske enkelt ikke være anderledes. Jeg skal ikke én gang til rende ind i panikangst, udløst af stress, Den tur tror jeg ikke, jeg kunne overleve én gang til.

    Nu har jeg så lige cyklet 12 km, og nu:

    :banana::cheer: :4band: :headphonedance: :4mewantfood: :wolverine: :4drunk: :beer:

    I dag chattede jeg lidt med en pige, som jeg ikke har chattet med længe, og det kom der følgende dialog ud af:

    Hun: Hvad lavede du i juleferien?

    Jeg: Jeg var hos mine forældre, og til julefrokost hos den og den, og så var jeg ude at skyde lidt med min nye pumpgun.

    Hun: var det sjovt (altså at skyde)?

    Jeg: Ja, når man interesserer sig for det, så er det ganske sjovt.

    Hun: Gør det ikke lidt ondt, når man bliver ramt?

    Jeg: Hvad pokker mener du? Man må dæleme da ikke rende og pløkke folk :nono: . Det DØR de sgu af!

    Hun: Nååå, ja. Hihi! Men man bliver da vækket til live igen.

    Jeg: Er du fra forstanden, dame!?? :freaked: 36 gram stålhagl mod overkroppen, på 10 meters afstand eller mindre. Rejser fyren sig så bare op og ringer efter en :4pizza: ??? I hardly think so!

    Så loggede pigen af chatten! :laugh:

    Først bagefter gik det op for mig, at hun troede, at vi snakkede om softguns.

    Ja, sådan kan det gå, når man snakker forbi hinanden.

    Hej M

    vild morsom historie du her fortæller :laugh: og rigtig godt skrevet. men det er man jo ikke i tvivl om når det er dig der har skrevet det. er ved at være færdig med mit nye mega projekt og som altid er der meget mere end man regner med :nonono: kikker ind imellem i din altid spændende log. forsæt den vilde træning og du kan snart være med i Danmark rundt. når du når herovre giver jeg en lille en

    Håber du får et godt nytår :blush: ja ja bedre sent end aldrig.

    Kenn

  18. Wow hvor er det langt tid siden :rudolph: jeg har fået svaret og ikke mindst passet min log :blink: Men der er også sket rigtig meget her de sidst halvanden måned. Jeg er flyttet og har ved hjælp af et par rigtige gode venner bygget en gammel snedkerhal om til et autoelektrisk værksted, har stort set arbejdet i døgndrift :wink: jeg får lige ved lejlighed lagt nogle billeder op så man kan se den forvandling der er sket. min nye spinninghal er næsten færdig der mangler kun de sidste småting :nissegrin: loft og gulv og så alt det lys der skal monteres som de desværre først kan levere efter nytår :rudolph: men hvor har der bare været mange ting der skulle styr på at flytte over i noget der ikke er klar og så hele tiden skal flytte rundt på tingene for at male eller lave noget andet for at flytte det et helt 3ede sted for at kunne komme videre. mere følger senere.

    Træningsmæssigt kører det stadigvæk bare på skinner selvom jeg et par gange undervejs har måtte aflyse mine timer :blush: men mit hold har været meget forstående da nogle af dem har været ovre at se projektet. Det bliver fedt at åbne døren til spinninghalen og byde velkommen til noget fedt spinning hvor alt der er derinde er som nyt og bare virker. og ikke mindst se hvilke reaktioner jeg får når lyset dæmpes og en vifte af forskellige lys farer rundt i lokalet :cool: håber det lever bare op til halvdelen af mine forventninger :bigsmile: men det finder jeg ud af. Her inden jeg stopper håber jeg at i der kikker ind i min log har haft en dejlig jul og har fået det som i ønskede jer og ikke mindst er ved godt mod.

    Skal lige have lavet mine billeder mindre så lægger jeg dem i min log så i kan se hvad der er sket i mit byggeprojekt :inlove: har på grund af tidspress også måtte melde fra over for den største ordre jeg nok nogensinde vil få i min virksomhed og selvom det var svært er jeg faktisk glad for at jeg gjorde det for det var monteringer i hele skandinavien og et projekt der ville tage over et halvt år og koste en vildt masse penge før man kunne starte prjektet op.

    God træning og rigtig glædelig baghjul :Mrs_Claus:

    Kenn