JimmyTrolle

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JimmyTrolle

  1. Just for the record. Jeg ville meget gerne være med, men det er for dyrt for undertegnede. Desværre.

    Og JT du er da altid velkommen til fastlandet og på den anden cph'er maraton, som jeg lige retter dig og siger IKKE kun bliver med hardcore spinninginstruktører, men der kommer forhåbentligvis ikke kendisser som Anne og Lotte og Georg :w00t:

    Hej Søde Julie

    Vi vil da meget gerne inviterer dig over og køre en time for os under eventen... Kunne du ikke lige overveje om det var noget for dig, måske kender du en anden kanon instruktør fra det jyske der ikke er "kendt"...

    Håber vi ses

  2. hvis jeg alene kom for at blive underholdt og ikke spinne, så ville jeg sætte mig i sofaen og gense strisser på samsø med lars bom og jeg ville melde mig som tilskuer til snurre snups søndagsklub.

    personligt er en 24-timers marathonspinning for mig en udfordrende oplevelse - spinningmæssigt. jeg kommer ikke alene for at blive underholdt. hvis jeg vil underholdes finder jeg andre muligheder udenfor spinninglokalet - :rolleyes: selvom amorinerne godt kan findes i et spinninglokale :wub:

    JT, jeg synes du glider for let henover argumenterne omkring kändiseffekten - ja, du forholder dig vel sagtens kun til dem der er enig med dig :sneaky2: Hvis de kendte kan give flere penge til fonden så er jeg super tilfreds, men min personlige holdning er at jeg synes de skulle uddele vand til os der spinner i stedet for :smile:

    Og så fortæl mig lige én gang for alle - hvordan laver Bubber sjov i et spinninglokale, når han ikke kan lave sjov udenfor et spinninglokale. jeg anerkender fuldt ud at I gerne vil have bredden med og derfor mener I at nogle kändisser vil lokke flere til. Der tror jeg I undervurderer kriterierne for hvad der trækker folk til en 24-timers event.

    held og lykke med arrangementet. håber I får samlet masser af penge ind til børnecancerfonden.

    PS al overskuddet går til fonden skriver I. dvs. der er nogle penge der ikke går til fonden, hvad går de så til ?

    :devil:

    Jeg syntes det er sjovt som I der ikke vil deltage i dette arrangement går op i det :-)

    Vi har gjort hvad vi føler er rigtigt og for et år siden da vi kørte i randers var bl.a Julie jo af en helt anden mening omkring kendiser...Men det var jo nok da hun arrangerede det. Og jeg syntes det var et fedt arrangement som jeg også som instruktør støttede ved at køre hele vejen fra Malmö til Randers uden at få noget for det...

    Der er masser af Spinning timer til vort 24 timers marathon men også noget som jeg finder sjovt og anderledes...Jeg siger ikke at det er Spinning for det er det ikke men det er sjovt og ok til et sådant event. Jeg ville aldrig påskønne den form for kørsel ude i den virkelige verden, men her kommer eventets overordnede mål så ind. Og blot for at svare selv om det burde være unødvendigt...Overskud kommer når mad, leje af lokaler og andre udgifter der ikke er sponseret er dækket... Håber I får jeres eget 24 timers indendørs cykel marathon kun med hardcore instruktører hvis det er det der trikker jer. Jeg kommer da gerne og deltager selv om jeg sikkert vil savne bubber :-)

  3. Jeg håber at arrangementet i Forum bliver en bragendes succes. Det håber jeg af flere årsager:

    1) Mange penge til et godt formål

    2) Mulighed for at flere hundrede spinnere bliver grebet af 24-timers feber, der igen kan føre til flere deltagere på andre arrangementer og dermed igen endnu flere arrangementer

    3) Jeg synes at det er et meget spændende koncept og nogen super spændende personligheder man har fundet frem

    4) .......

    Desværre har jeg ikke lige den weekend den fornødne tid til at tage turen fra Frederikshavn til København for at deltage. Havde det ligget på et andet tidspunkt, kunne jeg sagtens se mig selv som deltager.

    I mine øjne er det kun et plus med lidt kendte ansigter til et arrangement som dette.

    Jeg har deltaget i to 24-timers arrangementer og her har kvaliteten blandt instrukørerne været meget svingende. Der har været nogen super gode og der har været nogen, der nok ikke lige levede op til mine forventninger.

    Men jeg tror at det er vigtigt at tænke på at vi jo alle er forskellige og vil forskellige ting med vores spinning. Derfor kan de jo være et godt mix med super dygtige instruktører til at trække de ”seriøse” spinnere til og nogen kendisser til at appellere mere til bredden.

    Personligt synes jeg da, at det kunne være totalt griner at køre en time med Bubber. Jeg synes sgu at han er for sej. Hvorfor skal man altid være voksen og følsom – hvorfor ikke en gang imellem kaste sig i barndommen og gå med på en omgang sjov?

    Hvis man f.eks. skal cykle 6 timer til sådan et maraton, så ville jeg personligt ikke se det som den store ulykke hvis en enkelt time skulle gå op i fis og ballade – især ikke hvis jeg er forberedt på det.

    Men jeg ville være ked af at køre en time, hvor instruktøren selv mener, at han/hun er verdensmester, men i virkeligheden kører en række øvelser, der er skadelige/farlige.

    Nu føler jeg heller ikke (desværre) at der er lagt op til fis og ballade i Bubbers eller andres timer, men for mig gjorde det ikke noget.

    Jeg har selv prøvet at køre en time med Michael Sandstød til et 24 timers arrangement, og det var da en god oplevelse.

    Jeg synes godt nok ikke at timen lignede den typiske spinningtime med hensyn til brug af musik, takter, stående/siddende osv., men alligevel var der elementer deri, som jeg kunne tage med til mine egne timer. Men der var også ting, som jeg ALDRIG ville tage med på mine timer og som jeg ville brokke mig over, hvis jeg oplevede dem på andre timer. Men der er manden jo undskyldt i dette tilfælde, så det kan jeg leve med.

    Så alt i alt synes jeg at kombinationen mellem dygtige instruktører og kendte er fin og det lader til at man har valgt at takle den på en meget fornuftig måde.

    Men Jimmy skriver meget om at det instruktører af meget meget høj klasse. Jeg har ofte diskuteret med andre, hvordan man måler dette. Derfor kunne jeg da godt tænke mig at høre, hvordan Jimmy som Master Instructor ser på dette? Hvad gør i dine øjne en instruktør så god, at man kan sige, at han/hun er blandt verdens bedste???

    Hej Buje

    Først vil jeg gerne takke dig for dit fine indlæg, jeg er rigtigt glad for at ikke alle ser på et sådant arrangement som en lang Spinning time...Det er vigtigt at vi får et bredt udsnit af Spinning entutiaster med og det gøres kun ved at afveksle og lave sjov og ballade en gang imellem.

    For mig er en god instruktør .

    Et menneske der har så meget at give at man tydeligt kan mærke energien og empatien ud over cykelstyret. Det er samtidigt vigtigt at personen er veluddannet inden for Spinning®, det vil sige har en grundlæggende Spinning® uddannelse og forhåbentligt en række efteruddannelser bag sig.

    Det vigtigste for mig for at kunne sige en rigtig god instruktør er at personen sætter kundernes sikkerhed i højsædet. Det er vigtigt at man ikke laver alle mulige ting på cyklen som er farlige eller decideret skadelige for kunderne. Jeg har set alt for mange instruktører presse kunderne mere end kroppen kunne holde til, og samtidigt lave øvelser der absolut ikke hører til på en cykel.

    Når jeg om Elizabeth Hoffmann siger hun er en af verdens bedste er det fordi hun grundlæggende er en god instruktør, aldrig sætter sikkerheden over styr, men så samtidigt har det der uforklarelige ekstra der gør at man bliver helt høj af at køreeeee på hendes timer.

    Jeg glæder mig afsindigt til dette arrangement også selv om jeg ikke ser alle superSpinnerne til Bubbers time :-)

    :4thumbup:

  4. Puha...

    Den er vist da kommet helt galt ned i halsen på de fleste...

    Ud af de 24 timer der køres, skal 4 af timerne køres af kendte navne sammen med en rigtig Spinning instruktør, resten af timerne svarende til 80% af tiden er med nogle af ikke bare Danmarks men verdens bedste Spinning instruktører. Vi har hentet ikke mindre end 6 master instructors ind fra udlandet kun for at vi for en gang skyld skal opleve helt rigtig Spinning, fra hele verden.

    Jeg forstår godt at de 495 er mange penge, men med i det beløb er der mad, drikke, cykeltrøje, andre effekter, overnatningsmuligheder og samtidig 300 kroner direkte videre til børnecancerfonden.

    Jeg tror helt ærligt at det er det bedste felt af instruktører der nogensinde har været samlet og så kan jeg godt leve med at bubber sammen med en instruktør skal køre en time :-)

    Jeg vil sådan håbe vi får mulighed for at se jer denne weekend da jeg tror det bliver en stor oplevelse...

    Keep Spinning

  5. 24 timers Spinning®Marathon

    Hele overskuddet går til BørneCancerFonden

    24 timers Spinning®Marathon

    Vi stiller 100 Spinning® cykler op i det smukke Farum Park, og så er det op til de enkelte hold at holde cyklen kørende de næste 24 timer. Tanken er enkel - 3 til 6 personer på et hold deles om en cykel, og den skal være bemandet alle 24 timer.

    Der er muligt at tilmelde sig som enkelperson, så bliver du sat på hold med 4 andre, så I danner et 5 mands hold.

    Men du kan også vælge at tilmelde et helt hold (3 til 6 personer), og så er I sikre på at have en cykel sammen. De næste 24 timer skiftes vores instruktører så til at underholde, undervise og presse jer, mens I nyder samværet og selvfølgelig får sved på panden.

    Læs mere på http://www.spinning-world.biz/cancer