Maximum

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maximum

  1. Mange tak.. kunne være jeg lige skulle åbne øjnene før jeg spørger :smile:

    Ja det bliver spændende at se hvad der sker med DM men mon ikke at det kommer hvis selvfølgelig der kommer nogle i kompetente folk i de ledige stilligere hos dbff

    Tror på Dm i Herning d.21 til 23 septemper. Og vi er mange der er startet på diæt og holder datoen, er vi klar som vi plejer. smil

    /per

  2. Jeg deltager, og stiller sandsynligvis op til en mindre post (Ikke tid til større grundet studie)

    Bondi:

    Synes du knokler for det nye forbund :smile: Men tag og gi dbff en sidste chance, mød op og meld dig i bestyrrelsen, og tag kampen indefra! Så jeg sikker på der mange muligheder!

    Hej min ven

    SÅDAN BETTERØV

    Du er en lille fætter med et super godt hjerte Cj og fedt du tager del i kampen. Ved du er en kæmper, og din seje kamp tilbage efter det med knæet beviser alt. Lille dreng, kæmpet hjerte :4thumbup: :superman:

    Heeeeeeeelt vildt dejligt Casper.

    Ses til træning om en time

    kh

    Per

  3. Hej Per,

    Tro mig jeg har også tænkt de samme tanker som du der lægger på bordet. Men efter jeg/vi gennem en længere periode har forsøgt at råbe forbundet op, har vi konkluderet at det egentligt nok var lettere at opbygge vores eget alternativ med vores egen regler helt fra bunden. Det vil simpelthen være lettere end at skulle til at bokse med alle de gamle normer, indgroet holdninger og den ineffektivitet der har været i forbundet det sidste stykke tid. Men vi er somsagt heller ikke startet endnu - Vis os, at vi tager fejl ! At i kan få et nyt stærkt effektivt forbund op at stå med fornuftige doping spille regler igen - ved der er interesse for det fra såvel ADD side og ny også kulturministeriet så der er ingen undskyldninger. Så kan vi snakke sammen igen til efteråret og så kan jeg love dig, at vi er et par stykker der gerne vil gå ind i forbunds arbejdet.

    Mht. det nye regnskab der er lagt frem syntes jeg iøvrigt at det er iøjefaldne at man har udgifter på kr. 64.000 til telefon og møder oven i et beløb på 40.000 til administartion ialt: 104.000 . Dette udgør for mig en voldsom post på budgetttet. Til sammenligning er der kun brugt kr. 14.175,- på doping kontrol. Siger dette ikke alt - ret mig hvis jeg tager fejl.........

    Men vil da overveje om jeg ikke skal gå til posthuset med mit giro kort............Men er altså bange for det hele går som det plejer - hvis mig jeg tager fejl. Og et stort skuldre klap til dig for at tage fat :wink:

    Undskyld stavefejl mv - gik lidt stærkt da min træningsmakker står og hiver i mig........DER SKAL TRÆNES NU NU NU NU :laugh: God weekend

    Hej Bond

    Det lyder kanon, men jeg kan jo love dig at der kommer beviser på bordet. For er der ikke folk nok der kommer og vil tage del i kampen, så er der ganske enkelt ikke noget forbund, og det er sku sur røv.

    Jeg vil gerne bed til igen, i kommer på banen til noget i Dbff. Tænk hvis det hele er slut Søndag d.17/6.

    Hvad glæde vil der så være af jeres kræfter Bond? I skal for alt i verden for betalt det giro kort og komme til det møde. Der skal en stor bestyrelse på banen, så det arbejde der er bliver fordelt på så mange som over hovedet mulig.

    Og som bestyrelsen i dag, har vi alle et arbejde at passe ved siden af. Ej at forglemme vores træning, og vi har de samme 24 timer som alle andre. Har siddet i en del bestyrelser før og ved der ligger mange skjulte timer i det, derfor ved jeg også dem der er der i dag må elsker deres sport meget, anden grund er svær at få øje på, sandt?

    Lad os stå samme og gør det Bond, jo flere jo bedre :superman:

    Mvh Per

  4. Hej Per :smile:

    Fint du stiller op til DBFF's bestyrrelse :4thumbup:

    Ang. at stille op til bestyrrelsen så håber jeg at du kan få flere engageret i samme projekt

    - vi søgte sidste år at gøre det samme og der var da også 2 som havde meldt sig på banen, men da dagen oprendte så havde de alligevel fået andre tanker og dukkede end ikke op til mødet - ligesom mange af de andre som også udadtil havde angivet interesse :dry:

    .... så håber at du er vedholden og måske kan arrangere andre gode kræfter :bigsmile:

    //NO

    Hej til Guldfuglen

    Dejligt at høre fra dig :bigsmile:

    Jeg vil gerne give det en chance og står ved det jeg siger. Men jeg kan ikke gøre det alene no og ønsker så mange af mine kolegaer i fitness og Body Danmark kommer og bakker os op. Det er og bliver en stor opgave, men tænk hvis det lykkes :4thumbup:

    Jeg ved de der sidder i bestyrelsen i dag, ønsker at se deres arbejde ikke har været spildt. Ved også vi kan regne med deres hjælp, hvis det skulle blive nødvendig. Det er folk der brænder for sporten og gør det stadig, men de trænger til luft og hjælp.

    Jeg vil da gøre mit til vores forbund ikke bliver lukket.

    Hvad med dig No, er du klar til at arbejde lidt bag skrivebordet ??

    Kh

    Per

  5. Har også meldt mig ud :4thumbup:

    Vil måske når jeg får tid sammen med et par andre arbejde på et alternativ til det nuværende forbund - så dem der kunne have interesse i det kan evt. smide mig en mail - hvis det bliver til noget vil der i første omgang blive arbejdet på at lave et årligt stævne :wink:

    Hej Bond

    kan ikke helt forstå dig og de andre. Skriver i vil starte noget nyt. Jeg forstår bare ikke den tid i vil bruge på dette projekt, ikke kan ligges i det forbund der er der i dag?? Kan forstå nogen føler de ikke er enig med den måde det kører på i dag, sandt??

    I mener også der sidder folk der, som ikke høre hjemme der?? Hvem og hvorfor??

    Undskyldningen for at starte noget nyt, mener jeg er noget tynd. Hvis i ellers var blevet i Dbff og kæmpet jeres sag indefra, villle i vide alle muligheder er til stede nu. Der sidder i dag 6 bestyrelsesmedlemmer i Dbff og 4 af de 6 skal skiftes ud på næste møde. Og der skal også en helt ny formand til.

    Dvs 5 helt nye med frisk blod på tanden, nogen der brænder for at ændre på den måde det kører på i dag. Ved ikke om du kan se det lidt fra min side, jeg forstår jer bare ikke lige og slet ikke jeres tanke med noget nyt. Muligheden ligger i det gamle.

    Jeg kommer selv til det møde og skal nok tage en af postene der er ledig. Jeg håber alle der har så stor mistro til dem der sidder der i dag, kommer til det møde. Ellers syntes jeg det er børnehaven rødemyrer alt hvad de siger. Det er altid nemt at fortælle udefra hvordan det skal kører, og slagte dem der sidder der i dag. Men tænk lige over en ting, havde de ikke meldt sig den gang, havde der ikke været et Dm i 05 og 06!!

    Hvad med vi stod sammen og hjalp dem på rette vej. De bruger deres fritid på dette, mig bekendt er der ingen der for løn for deres arbejde i Dbff!

    Jeg elsker min sport og kan kun melde mig ind i kampen for at gøre det hele bedre. Men at svine de folk til der er der i dag, er ikke lige min kop the. Jeg ved de har gjort deres bedste og der har jeg ingen tvivl.

    Men kom nu på banen alle samme, alle jer der mener i kan tilbyde og gøre det så meget bedre end det der er der i dag.

    HVIS I GEMMER JER NU, ER DET SKU FOR TYNDT!!!!!!!!

    Kom og kæmp, lad os lave en fed fremtid for vores sport. Et Dm som vi med stolthed kan se frem til. Tag nu det arbejdestøj på drenge og piger, alle muligheder er tilstede nu.

    Jeg Per Fisker Rasmussen stille mig klar til kamp for vores sport, og jeg er klar til at tage min del af arbejdet.

    Hvem kommer og støtter op og stiller sig klar?????????????

    Med sportslig hilsen

    Per

  6. Torsdag d. 15/2 2007

    En lidt træls dag på arbejde, kom ingen vegne med et problem jeg sad med det meste af dagen..! Men tror jeg fik fat i den lange ende sidst på dagen.. :smile:

    I dag havde jeg en aftale med Per Fisker om, at få brændt hjulene aw..! CJ var på arbejde, men havde tid til at sidde og kæwe med os..! :smile:

    Quads:

    Squat:

    1x15 @ 65 kg

    1x12 @ 105 kg

    1x10 @ 125 kg

    3x10 @ 135 kg

    1x12 @ 115 kg

    Fin omgang med god dybde på..! Det hjælper når man har en der råber lidt..! :4thumbup:

    Seated legpress:

    Ingen anelse om hvad de vejede, tror vi startede på 140 kg, den går vist til 240 eller noget i den stil.. Men lee'd var det! :superman:

    1x12 @ ? kg

    1x12 @ ? kg

    1x12 @ ? kg

    1x15 @ hele stakken

    1x21 @ hele stakken

    Per nuppede 20 efter jeg have taget 15, det skulle sgu være løgn..! :superman::tongue:

    Leg Extensions:

    1x10 @ 80 kg

    3x10 @ 90 kg

    1x12 @ 80 kg

    For/midt skulder:

    Standing behind the neck BB shoulder press:

    1x15 @ 30 kg

    1x10 @ 40 kg

    1x10 @ 50 kg

    1x8 @ 60 kg

    2x10 @ 50 kg

    Som de skulle være..! :4thumbup:

    DB Lateral raise :

    4x10 @ 14 kg

    1x10 @ 15 kg

    Cable Upright rows:

    1x12 @ 35 kg

    1x10 @ 50 kg

    2x10 @ 60 kg

    Fantastisk træning i dag..! Super hyggeligt med masser af kæwe med Per og Casper..! :smile: Der gik totalt madopskrifter i den på et tidspunkt..! Klasse..! :4mewantfood:

    Hej Champ

    Ligger på sofaen og er total færdig. Papas hjul er brændt helt af og det bliver en lang vagt på kliniken i morgen. Men tak for en super træning, skønt at kommer igang igen.

    Hygge Per

  7. Hej No

    SUPER TILLYKKE TIL JER BEGGE

    Kanon flot :4thumbup: :4thumbup:

    2 Guldfugle i samme bur, det er for vildt :superman:

    Mvh Per

    WFF VM 2006... dagene op til!

    Onsdag

    Onsdag er som ofte dagen hvor man drikker ekstre meget væske for at sætte gang i den efterfølgende dehydrering og derfor bedre kendt som stor væske dag blev i år også omdøbt til stor bagedag!! :w00t: Eftersom jeg altid de sidste par dage har sindssyg meget energi fordi det passer min krop SUPER godt med kun fedt + prot kost mens forventningens glæde jo også giver et energiboost, så var jeg "lidt" hyper og gik helt bageamok og fik lavet både 4 slags forskellige saltfrie brødvarianter + en kæmpe stor portion meget læker brownie, hvilket var heldigt nok da det senere på dagens viste sig at BigJ's muffins i år ikke blev en carb-up-mulighed, da vi var på vej i seng på det tidspunkt BigJ først var ved at tage hans muffins ud af ovnen --> og med et vækkeur der ville ringe kl. 4:30 så blev det desværre for sent at "overlevere" muffins".

    I løbet af onsdagen skulle jeg også nå mit sidste trænings/tømningspas samt have første lag selvbruner på. Træningen blev henlagt til først på morgenen - powerwalk op tl OBBC - 1 lille times fullbody - powerwalk hjem igen ... en god træningsomgang at slutte af på hvor formen så mere end fornuftig ud, og jeg følte mig og så slet ikke flad sikkert pga. af al den væske jeg havde drukket de sidste mange dage--> for ellers kunne man virkeligt undre sig eftersom jeg de sidste 3 dage have fået MAX 10 gr. kulhydrat per dag og på samme tid havde fået lavet nogle ret heftige og højintensitet fullbody tømningspas!!

    Efter træning var det lige hjem og i et varmt bad hvorefter Nina :boobs: kom på besøg med en stor rød rose og en masse PØJ PØJ --> hun er FANDME så sød den tøs :heartpump:

    Min Mor kiggede også lige forbi senere på dagen for at hente vores katte Bibi og Baxter, som skulle en tur til Nyborg hos "bedsteforældrene" og passes. Resten af dagen gik som sagt med at bage og så en omgang sprøjtelakering i form af selvbruner, som blev helt vildt flot med en meget dyb mørkebrun kulør og straks fremhævede alle kroppens muskler markant :4flex: ALTID en optur når første lag farve kommer på --> derudover så er det altså et lille vidunder med sådan en airbrush maskine som fuldstændig jævnt knalder farven på i løbet af et par minutter --> så fedt at slippe for at skulle stå og smøre hvert hjørne af kroppen med creme for bagefter yderligt at skal skulle rende rundt 30 minutter for at tørre :crazy:

    Efter vi havde fået lagt selvbruner på hoppede Christian ind på sofaen og kogte lidt her mens han fik drukket det sidste cola light og jeg gik og pakkede de sidste par ting! Dette krævede lidt omtanke specielt pga. de nye regler om væsker i håndbagagen. Dette afsted førte at jeg måtte fordele 4 flasker protan i 10 stk. 1 dl gennemsigtige plastikbøtter for at følge de nye regler, hertil kom så ALT det makeup som jeg skulle have med--> dette følte altså også en hel del så alt i alt blev det til nogle poser med protan + makeup, makeupen så ikke så mistænkelig ud men synes godt nok at de 10 "ampuller" med protan kunne vække noget mistanke men det måtte vi jo tage på dagen. Først på aftenen faldt der endelig lidt ro over mig og vi fik set "The Departed" hvorefter det var sengetid.

    Sådan pakkes protan til flyverejse

    DSCN0007.jpg

    Ser jo ikke spor mistænkeligt ud!!

    DSCN0009.jpg

    ... mere følger om nogle timer - OBBC tid nu :wink:

  8. Hej alle sammen

    Tusinde tak for alle de dejlige beskeder og den opbakning i har sendt mig, super dejligt.

    Min tur til nordiske var dejlig, men også hård. De ekstra 4 uger på diæt var mega hård. Men jeg fik super opbakning fra min diætist Simon, og min opvarmer fra Dm Michael. Cj, Uffe og Tommy var også en stor støtte nede i dhs. Steffen (min søn) var ved min siden hele den sidste uge op til Nm og vi havde nogen super træningspas sammen. Fedt han kan presse sin far hele vejen i alle øvelser nu. Så det var med ro i maven jeg tog til Nm, vidste formen var i orden.

    Jeg ville gøre mit til, den udtagelse til Landsholdet ikke var en tilfældighed.

    Turen derop var ret lang, og blev brugt på hygge med alle dem som var med på turen. Fedt at lære så mange nye mennesker at kende.

    Da jeg først skulle på søndag morgen, var der rig mulighed til at støtte alle dem som skulle på lørdag. Var meget spændt på at skulle se lille Stivi boy og kæmpe Kim Kold. Jacob Hansen skulle også på lørdag.

    Hr. Schmidt var den som skulle på først. Alt den til vi havde fredag aften, brugte Stiven på at rette de ting som han selv var lidt i tvivl om, skal sige det ikke var meget. Han var i super form. Han var lidt spændt lige inden han gik på, men det forsvandt på scenen. Han kan sit kram, og gav som altid et show til Ug. Han var den mindste på scenen, men den alle lade mærke til. En krop uden mangler er ikke til at overse. Og sidst på dagen, fik han hvad han fortjente. Kanon sikker Guld.

    Jacob Hansen var kommet i et stort felt, og sammen med nogle hammer gode modstander. Men Jacob gav den gas fra start og gjorde hvad han kunne. At komme fra det felt med en 8.plads var super flot. Kæmpe ros til Jacob for det.

    Kim Kolds historie er en helt for sig selv. Kim var mega syg hele natte fredag til lørdag. Lå i bussen hele lørdagen og kunne næsten ikke hænge sammen. Ingen mad, ingen væske og feber oven i hatten. Kort før han skal på første gang, er han meget tæt på et afbud. Men gav det en chance til sidst. Og godt han gjorde det, han var klart den bedste, klart! Da kim gik fra scenen sagde jeg til han, du vinder hvis du går på til finalen. Kim sagde, tror du. Jeps, uden tvivl. Kims øjne var som glas, blanke og helt tomme. Derefter gik han i bussen og kom ikke ud før finalen. Det var en træt og syg der kom frem til finalen, men sikke en form han var i. Mega tør og total hugget. Alle dansker der var tilstede gav Kim den opbakning han fortjente. Og den dobbelt sejr var super fortjent, Kims glæde bagefter var heller ikke til at tage fejl af, han var monster glad.

    Ville gerne havde skrevet om pigerne som var med, men så ikke en af dem på scenen, desværre.

    Søndag var det så min tur.

    Havde sovet godt og min opvarmer Lone Nielsen kom og vækkede mig kl.6.30. Lidt riskage og kaffe til morgenmad og så af sted.

    Da vi var færdige med første runde, kom alle og sagde jeg stod rigtig flot. Men jeg var ikke sikker selv. Havde det skidt i hele kroppen og hovedpine. Men Stiven havde noget som kunne klare det problem. Vi tog en taxi tilbage til vores hotel, og klarede det problem. Fik det super godt i løbet af en halv time.

    Chins gik super godt, fik 25 godkendt. Helt kanon. Men dips er som bekendt ikke min livret, 36.stk blev godkendt. Langt fra alle de andre. Den blev vundet på 52, fuck det er mange.

    Og så skulle vi til noget jeg aldrig havde prøvet. Forhindringsbane!!

    Havde en lang snak med Martin Hardimann om den bane. Han sagde den ville blive hård og lang. Og ret fik han, fuck den træk tænder ud. Blev næstsidst, men der var bare ikke mere i mig. Var mega træt af jeg ikke fik min romaskine til sidst, da min forberedelse havde været i den. Måtte ud at låne tøj for at kunne løbe på forhindringsbanen, ikke særlig smart. Men ingen undskyldning fra min side. Gjorde hvad jeg kunne.

    Var sikker på min finaleplads var væk. Men min opvarmer Lone Nielsen, kom og sagde jeg gik til finalen, fuck jeg blev glad. Det blev til en samlet 5.plads. Og den er jeg nu ret glad for.

    Alt i alt, en kanon fed tur. En tur jeg aldrig glemmer og det takker jeg alle for. En stor tak skal lyde til Lone Nielsen og Helle Nielsen, som begge stod mig bi hele dagen sammen med Stivi boy. Tusinde tak for hjælpen venner.

    Mvh

    Per

  9. I bedste DKBN stil har jeg taget nogle billeder med mit mobilcam, ind i vores gamle slidte dørspejl i gangen ...

    (men i bedste DKBN stil glemte jeg sgu at gøre noget ud af mak-up'en og tøjet :unsure: ... nå JA... og bruge selvbruner i massiv dosis glemte jeg sgu også :tongue: )

    KÆFT det er svært at holde mobilen stille når man tager fotos.. hvad er trikket her??

    UPS .. kan også se nu at jeg glemte trutlæberne :slut: LOL :laugh:

    p.s. Maven er mit svageste punkt og der jeg slipper fedtet sidst ... så 3½ uge igen skulle den gerne være sharp!

    Specielt biceps og bryst er helt fedtfrit nu (Får Boop til at knipse nogle billeder/video tirsdag)... lige i kølvandet ligger skulder, ryg, baglår og balder som stort set er ved at være der ... hængepartiet er mave og lår (dog ved jeg at jeg holder meget væske på låret så er lidt svært at gennemskue helt præcist hvad jeg mangler der for har da seperationer om morgenen!

    p.p.s. AFTENBILLEDER taget uden pump :tongue:LOOOL

    Hej No

    Det er super super :4thumbup: Kanon flot stykke arbejde du har lavet der :bigsmile:

    Du skal nok få den sidste væske ud, der er masse af tid endnu. Du er flot lav på fedt, så ingen problem der. :4thumbup:

    Hold dit humør oppe og fuld gas på træningen No :superman:

    mvh Per

  10. Totalt antal deltagare till NM 2006

    Bodybuilding

    Rullstol

    Anthoni Khadraoui S

    Athletic Fitness kvinder

    Tini Gardebrand S

    Anoma Marasinghe S

    Rita Vedvik N

    Amelie Wejle S

    Anna Bergli S

    Anna Ambjörnsson S

    Behira Goli S

    Bodybuilding damer 12

    Annelie Nilsson S

    Helene Westerlund S

    Madelene Hermansson S

    Åsa Lötbom S

    Chanett Lee Martinez S

    Lotte Bendix D

    Susanna Mantila F

    Jaana Kohonen F

    Lena Hedblad S

    Eva Birath S

    Margareth Dybevik N

    Marthe Sundby N

    Athletic Fitness –180

    Lucio Pelaez S

    Zackarias Wihrén S

    Rookie Westin S

    Johan Gustafsson S

    Anders Tengvert S

    Pierre Kärfstedt S

    Glenn Waksvik N

    Jørn Pettersen N

    Ken Johansen N

    Bodybuilding herrar –70

    Tommi Kaukinen F

    Athletic Fitness +180

    Mattias Hagelin S

    Fredrik Wettergren S

    Seth Ronland S

    Ako Rahim S

    Peo Bergqvist S

    Per Fisker Rasmussen D

    Bjørn Reiten N

    Sondre Mathisen N

    Bodybuilding herrar –75

    Micke Andersson S

    Sami Maaniemi F

    Bodyfitness –163

    Carina Isaksson S

    Åsa Hällstorp S

    Maria Andersson S

    Katrin Skovgaard Petersen D

    Tarja Vähäkuopus F

    Susanna Lampela F

    Pia Janson N

    Caroline Lam N

    Ann Kristin Bundli N

    Bodybuilding herrar –80

    Mats Ljung S

    Ali Farouk S

    Mahdi Shahmarvand D

    Juha Hakala F

    Jaria Laine F

    Martin Engstrøm N

    Thomas Askeland N

    Bodyfitness +163

    Catharina Wettermark S

    Cici Benjaminsson S

    Marie Gibbon S

    Dorthe Hoffmann D

    Katarina Tunturi F

    Riikka Alasalmi F

    Heidrun Sigurdardottir I

    Nina Sandvoll Moe N

    Ann Merthe Gunhus N

    Mona Solli N

    Bodybuilding herrar –85

    Christoffer Nober S

    Jerry Ossi F

    Markku Ylijoutsijärvi F

    Daniel Stisen N

    Fitness

    Sofie Nordenberg S

    Marjo Krishi F

    Nora Yrjölä F

    Bodybuilding herrar –90

    Pierre Chamoun S

    Ott Kiivikas E

    Jacob Hansen D

    Tommi Heinonen F

    Sami Koponen F

    Marko Heikkinen F

    Joel Pascua N

    Bodybuilding herrar –100

    Farzad Kazemi S

    Henrik Lingh S

    Kimmo Pätäri F

    Timo Honkala F

    Samuel Helgesen N

    Bodybuilding herrar +100

    Kim Kold D

    Christer Norman S

    Csaba Kocsis S

    Jan Nordlund S

    Janne Käyhty F

    Sami Jääskeläinen F

    Veli-Pekka Niskanen F

    Classic Bodybuilding -178

    Younes Laroussi S

    Alexander Henden S

    Kenny Håkansson S

    Stiven Schmidt D

    Andre Thesen N

    Classic Bodybuilding +178

    Mauricio Toro S

    Utti Hietala F

    Voitto Suosaari F

    Christian Berg Philip D

    Ronny Olsen N

  11. FUCK mand Per - den her varmede - tak tak... Du er sgu alletiders - fandme en rar gut...

    :smile:

    TAK TAK... :wink:

    Arbejder i øvrigt stadig på den kalender - ser ud til at epilepsiforeningen er varme og med på idéen - nu mangler jeg bare at få trykkeriet med på idéen også... :superman: Skal sgu nok blive til noget - håber jeg... :wink:

    Når folk gør indtryk på mig på den måde du gjorde, så skal de sku vide det. Og det var fortjent Iver :4thumbup:

    Jeg er sikker på, du får det på banen. Med din vilje sker det helt sikkert :bigsmile: Glæder mig til at skulle støtte dit projekt Iver, og det er jo i en god sags tjenste :4thumbup:

    Per

  12. Hej Per & søn... he he...

    Lyder fandme kanon - så kunne vi måske mødes i OBBC eller også hos os i det lokale center i ringe - I bestemmer - lad os finde en dato...

    Spisning og træning - det er fandme en aftale... Helt sikkert... Kunne være kanon hyggeligt...

    Ses gamle - :wink: - iver

    Super aftale :4thumbup:

    Jeg skriver til dig fra sverige og holder dig up to date med hvordan det går, ok?

  13. Hej Per

    Kanon - det er jeg virkeligt glad for - håber vi kan skrive nordisk mester på dig i kalenderen så... :4thumbup:

    Ja jeg har læst din blog mester - du fik mig sgu gjort helt forlegen - :devil: :4thumbup: TAK CHAMP - det varmede virkeligt - jeg var mindst lige så stolt af at stå på scenen med dig... :superman::wink:

    Har sendt dig mit mobilnummer champ - ses ikke??

    :wink: - iver

    Hej gamle dreng

    Det er noget vi gør, helt sikker :4thumbup:

    Jeg ville vildt gerne ned og træne sammen med dig en dag. Har snakket med min søn om det, og han er også klar :4thumbup:

    Så engang efter Nm og en masse at spise, så skal vi ses til en gang hygge. Spisning og træning, ok Iver?

    Tusinde tak, har fået dit mobil nr.

    Hygge og kram

    Per

  14. Hej min ven

    Jeg er altid klar i en god sags tjenste. Og med dig som bagmand, altid :4thumbup

    Har du læst mit blogs om Dm?

    Mvh Per

    Invitation til alle Fitness atlleter...

    Har fået en skør men synes jeg selv god ide... :4thumbup:

    Epilepsi er et meget overset område, og epilepsiforeningen er meget meget dårligt stillet økonomisk. Der forskes ikke meget på området og folk generelt er meget dårligt oplyste om det og det der følger med sygdommen...

    Jeg mistede selv min søn til epilepien i marts...

    Jeg har planer om (lidt inspireret af Red Barnet) at lave en kalender for 2007 med billeder af fitness atletter og BB - som så sælges hos www.epilepsiforeningen.dk og overskuddet går til foreningen.

    Jeg kontakter foreningen med ideen hvis vi er nok til at få det på benene... :devil:

    Vi atletter stiller med et billede og en kort beskrivelse af os selv resultater o.s.v. - jeg laver designet og får den trykt i et mindre oplag.. Lækkert design med spiralryg og hele svineriet...

    12 atletter bedes melde sig hvis de har lyst - jeg smider selvfølgelig en kalender eller et par stykker efter jer når og hvis den bliver til noget... Jeg tager kontakt til et trykkeri om donation af tryk - skal nok finde ud af noget... :wink:

    Meld jer her - og husk jeg er på ferie i næste uge og det ville fint hvis vi blev 12 atletter - gerne flere - se laver vi bare flere sider i kalenderen...

    KOM NU SKRIV JER PÅ:......

    1. Fitness-iver (Michael Iversen)

  15. Hej med jer to kamphaner

    En Pauli i superform mod A.L.Holm :4thumbup:

    CHAMP V CHAMP :devil::superman:

    Hvornår kan man bestille en plads til den kamp?? :4thumbup:

    Jeg kender dem begge nu, og det bliver ikke for børn. Kampen som vi er mange der ser frem til drenge.

    Sidder lige og arbejder på et lille indlæg om mit Dm. Kommer en af dagene. Kæmpe tillykke igen Anders, bedste mand vandt :4thumbup: :superman:

    Og Pauli, tusinde tak for

    Mvh Per

    Takker Anders og Iver!

    Kunne mærke at jeg blev grebet af stemningen. Var også helt hæs til sidst af at råbe.

    Det blev til et enkelt billede af den bulkede helgen til DM. Her i sit ES under spisningen med en fadbamse i hånden. Morgenvægt 94 kg@176 cm. 25% bredere end resten af feltet… :wink:

    Vi ses i 2007 Anders! :tongue:

    Rock’n Roll :strat:

    SaintPauli

  16. Tusinde tak iver.

    Jeg skal nok give lyd fra mig, det lover jeg. Nyd din ferie med familie Michael og pas på dig selv til vi ses igen.

    mvh Per

    STORT tillykke Per - virkelig fortjent - jeg er sgu helt stolt af dig... :laugh::laugh::laugh: :4thumbup: FANDME FLOT i din alder... :tongue:

    Held og lykke til NM - du holder os opdateret ikke???

    :wink: - iver

  17. Hej Iver

    Den er jeg med på. Kommer gerne ned til dig og kører en gang træning. Jeg holder på frem til Nordisk Mesterskab nu. Puha, det er hårdt bare at tænke på, men min alder og jeg ved det er sidste sæson, så tager jeg det med. Skal ikke i den form mere, det bliver sønnens opgave.

    Har ikke selv fattet jeg vandt, men det kommer vel en af dagene :bigsmile:

    Skønt lige at høre at du er kommer ovenpå igen, os gamle mænd skal og kan de sku ikke holde nede :superman::superman:

    Hygge og kram

    Per

    Hej Per

    Ja fandme en god fight - håber du vandt??? Ja det var en fed dag - jeg var mentalt alt for vild synes jeg selv - styrkerunden kørte bare... Er glad for at dele 1. plads i chins med dig mester... :devil: :4thumbup:

    Nej du må endelig ikke tro jeg er skuffet Per, rent faktisk er jeg mere vred på forbundet over deres måde at håndtere det på - meget uheldigt... De hverken undskylder eller noget - utroligt... :sneaky2:

    Per vi må sgu hooke op en dag enten i Århus eller O'ense til lidt fælles pump - det var herre hyggeligt at være sammen med jer alle i klassen - men dog går min respekt specielt til dig champ - du er en fin fyr... :superman:

    - iver

  18. Hej Mol'er

    Nå så er jeg kommet hjem med nye oplevelser i livets kuffert fra DM i Athletic Fitness... Det gik faktisk okay...

    Mødte i mit livs form og mere vaskulær end nogensinde... :devil:

    Symetri runden forløb okay og var ude i flere sammenligninger.. Om det var godt eller skidt ved jeg ikke men tolker det som gode tegn...

    Styrkerunden gik kanon godt- 23 chins og en delt førsteplads med Per Fisker... 43 dips (tror jeg det var der blev godkendt - tog faktisk 47 :w00t: )...

    Roning 1,38 500 meter - skod tid men jeg var færdig der var bare udsolgt.. Totalt udsolgt... :devil:

    Kl. 16 skulle vi fitness atletter mødes i kælderen og få at vide hvem der gik i finalen og hvem der ikke gik i finalen..

    Jeg fik at vide at jeg var i finalen - fandme fedt - var bare overglad... Helt vildt.. Gik på McD med konen og ungerne og fik en velfotjent Big Mac... Da jeg var tilbage i kongresscentret rendte dommerne rundt og ledte efter mig og en anden atlet som var røget ud... De havde FOR TREJDE ÅR i træk lavet en utilgivelig regnefejl så jeg faktisk var ude... Jeg blev samlet nr. 6...

    For satan jeg er gal og træt af dbff lige nu... Melder mig ud mandag og næste gang jeg stiller op i fitness bliver det et andet sted eller land... ER så træt af deres måde at køre tingene på.... Man træner mange mange måneder og spiser efter det - og det er så den måde man skal slutte et stævne på...

    Når det er sagt er jeg stolt meget - jeg mistede min elskede søn Frederik i marts og troede aldrig jeg ville blive atlet igen - men det gjorde jeg og fik endda en delt førsteplads i en styrkerunde.... Er bare stolt og egentligt ikke skuffet - overhovedet ikke...

    Tak til alle MOL'erne som råbte og skreg af mig - KANON OPBAKNING - det glemmer jeg jer aldrig for...

    Nu venter en uges arbejde på jobbet og så en dejlig uge i sydens sol med fruen...

    Glæder mig ... Vildt...

    Slut herfra foreløbig - 14 dages træningsfri nu ... ses... :wink:

    Hej Iver

    Jeg er utrolig ked af den måde dit Dm skulle slutte på, og kan forstå hvor skuffet du må være. Men det skal ikke ødelægge det der lykkes for dig. Alene det du var der, var for mig mega vildt. Jeg fatter stadig ikke du kunne komme i den form og med det mentale overskud som du havde med. MEGA MONSTER MEGET RESPEKT for det. Og det er sku for mig en sejr i sig selv :superman: :4thumbup:

    Et stort tillykke fra mig til dig Iver. Tusinde tak for en fed dyst og en dejlig dag.

    Konge knus og kram

    Per

  19. Jo jo kender sangen alt for godt... BLA BLA BLA... Du tænker kun på dig selv DM osv.... :laugh::laugh::laugh::laugh:

    Min frue, ungerne, svigersønnen, svigerinden, mine niecer, og et par kammier kommer også og hepper - skønt... :devil:

    Der går sgu nok også nogle år inden jeg stiller op igen... :tongue::superman:

    Det er og bliver sidste gang for mig. Lille aftale jeg har med konen :4thumbup: Min søn kommer på banen næste år. Og det er også i den høje klasse :superman: har været under mine vinger hele året. Men han bliver hammer god :4thumbup: Stolt Papa :superman:

  20. Ja det er fandme dejligt... :devil: Ja hvad fa'en gjorde vi uden dem...

    Glæder mig sgu til at hilse på dig igen mester... :smile::superman:

    Samme her :4thumbup:

    Min kommer også med i år, og glæder sig vildt til at få en normal mand igen :blink: Du kender sangen, ikke Iver?

  21. Dagens historie fra centret...

    En af de kvindelige instruktører mente i går da jeg var oppe i centret, at jeg lige skulle smide trøjen og posere lidt... :laugh::laugh::laugh:

    Hvad hun ikke vidste var at Heidi (fruen) stod lige ved siden af mig... He he - det gik så op for hende at det var Heidi...

    Hvorpå hun sagde til fruen, fordi fruen jokede lidt: Er du utilfreds med noget da, for han er GODT nok flot... :4thumbup: Klasse kommentar.... :cool: Det er da din mand ikke????

    Jo jo, sagde Heidi og grinede... :laugh::laugh::laugh: De stod og rev i min bluse og ville have mig til at vise lidt krop... NIXEN - vent til lørdag, gider sgu ikke stå i receptionen og flexe... :laugh::laugh::laugh::laugh:

    På vej hjem i bilen sagde fruen, at hun synes jeg skulle have smidt trøjen så instruktøren kunne se hvad hun aldrig fik.... :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

    Virkelig en sjov og herlig aften...

    Fruen tog pics af mig i går aftes - har fået vener på bagsiden af ryggen - puha det har jeg sgu aldrig haft før...

    Er ikke helt 100% tilfreds med formen selv, men må lytte lidt på hvad folk siger om formen da jeg nok har temmeligt meget diæthjerne for øjeblikket...

    :wink: Styrketræning senere i dag... I morgen shaving og selvbruner på korpus.... :innocent:

    Hej Champ

    Den her er til lillemor :4thumbup: :superman:

    Hvad gjorde vi ude dem :bigsmile: Fed måde at sige hun holder af dig :4thumbup:

  22. Kan ikke forstå at han kan se sig selv i spejlet igen :devil: det er totalt latterligt at man ikke udlukker ALLE der bliver taget for doping på livstid :devil::devil: HAVDE snyde pelse :sneaky2: Dem der stiller op til konkurence er voksne mennersker :devil: Og at give dem to år for doping høre jo til i stenaldren :devil::devil: En gang man har haft fingerne i kagedåsen, burde man holde sig væk :devil:

    Da INGEN af os andre den 23/9 har fortjent at blive snydt "IGEN"

    Hej Keld

    Jeg er sikker på at Tommy som så mange andre, har prøvet at gøre noget som man bagefter gerne ville være foruden. Sådan er livet, og det er da med til at skabe den personlighed som man nu ender med at have. Skulle man bæger nag over så lidt her i livet, så bliver det sku for træls. Vi kommer alle samme til Dm for at yde det bedste og vise vores resultat frem. Så lad os nyde det samme og få en kanon dag sammen. Om hvem der har gjort det ene eller det andet betyder ikke en skid på dagen alligevel og kan bruges til intet. Jeg ved Tommy har fået en lærestreg Keld, så lad det ligge og lad os nyde det dejlige dag sammen. Og ham der her skriver er Per i din række. Glæder mig til til at møde dig og alle de andre. Intet kommer til at ødelægge den dag for mig, glem ikke den sag er 2 år gammel. Og man kan nemt blive et andet menneske på 2 år Keld, husk det.

    Med sportslig hilsen

    Per Fisker