Hustler

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hustler

  1. Jeg har lidt erfaring med træningsplanlænging til kørestolsbrugere på de korte distancer, ja.

    Hvor mobil er du? Skal dine øvelser foregå i stolen, eller kan du f.eks. godt komme op i et dips/chinups stativ eller lave bænkpres?

    Hvor stort er dit handicap? Altså, kan du holde balancen i friveægtsøvelser? Slet ikke, næsten eller helt?

    Umiddelbart har du brug for at kunne lave dips m. vægt og shrugs/pulls/reverse upright rows, som fundament og så noget disco ved siden af som supplement. Når man ikke behøves træne ben, har man ret gode muligheder for at få kastet nogle muskler på overkroppen. :4thumbup:

    Jeg er rimelig mobil... jeg kan gå ved at holde i ting, så jeg kan sagtens komme op i forskellige maskiner! Jeg kan sagtens lave bænkpres, men hvad er et dips/chinups stativ?

  2. mange tak for de mange henvendelser...

    jeg bliver nød til at ligge ud med at sige at jeg ikke forstår alle de betegnelser i bruger (hvad er dumbells og tabatas???) sorry! :blush:

    En kamp er 4* 8 min. effektiv tid.... det vil sige at når bolden ikke er i spil stoppes tiden! Der er pause mellem alle 4 perioder, men mellem 3. og 4. periode er pausen på 5 min., hvor de andre pauser kun er på 1 min.

    Der er meget variation i spillet og tempoet... sprint etc.

    Spillet foregår i specieltbyggede kørestole da der er fuld stolekontakt, og man tit og ofte vælter i stolene. Der må tackles igennem. Men det indebære også at man tit skal have stolen igang fra 0... efter en tackling f.eks!

    I kan læse mere om sporten på: www.quadrugby.dk

  3. Jeg har adgang til et ganske alm. træningscenter i Helsingør (som ligger tæt på hvor jeg bor), men det er helt alm. træningsmaskiner som ikke tilgodeser kørestolsbrugere. Nogle maskiner kan jeg dog anvende... men er bange for jeg træner forkert.

    et rullestolsergometer har jeg dog ikke adgang til.

    Jeg er født spastiker.... dog en mild form! Kan køre manuel stol helt selv! Har du erfaring med spastikere og vægttræning?

  4. Hej med Jer!

    Jeg er på jagt efter at få lagt et optimalt træningsprogram.

    Jeg er kørestolsbruger, og køre dagligt i manuel stol.

    Jeg spíller kørestolsrugby og mit mål med træningsprogrammet er at få bedre kondition/udholdendehed så jeg ikke går død midt i en kamp eller træningssituation.

    Er der nogle af jer der kan hjælpe, og er der evt. nogle af jer der har erfaringer med motionstræning med kørestolsbrugere?

    :devil:

  5. Hej med jer derude!

    Jeg er en ung fyr på 21 som søger ledsager til motionstræning. Gruden er at jeg er kørestolsbruger og har brug for praktisk hjælp i forbindelse med træningen.

    Jeg spiller desuden kørestolsrugby og i den forbindelse har jeg sat mig som målsætning at ville forbedre mig sportsligt, og du skal derfor også kunne komme med gode ideer til hvordan jeg kan forbedre mine præstationer.

    Vagterne er hver mandag,onsdag og torsdag men kan dog variere.

    Du skal have kørekort da jeg ikke selv kan køre bil.

    Alder: du skal kunne omgås unge mennesker, dog min. 23 år

    Om mig selv kan jeg skrive:

    Jeg er en ung frisk udadvendt fyr på 21, som for tiden går på Multimediedesigneruddannelsen i Hillerød.

    Jeg er bosiddende i Espergærde i Nordsjælland, og min motionstræning foregår i Motionscenter i Helsingør.

    Lyder dette tiltalende for dig, så kontakt mig på følgende mailadresse:

    [email protected]

    Mvh.

    Peter Tejlmand