ekdn

Medlemmer
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ekdn

  1. Efter lidt overvejelse har jeg valgt at lave en log i håbet om at opnå mere motivation, inspiration, kritik. Inspiration til træning kommer fra sider som gymjones, epoch, crossfit, og mountain athlete (super fed side). Det var vel cirka det lige her i starten. Kan lige poste de sidste 5 dages træning for at vise hvordan jeg nogenlunde træner.

    1) Warm-up 1: 5min mobility drills + 5min jog

    Warm-up 2: Static hold circiut (3 rounds of 30sec hold, 10sec to switch stations) Ring dip hold, Front plank,

    Farmer carry hold, Bodyweight squat hold

    Workout: circuit of 5 exercises, 10-8-6-4-2

    Front Squat 45kg

    KB Clean&press 24kg

    Power Cleans 45kg

    Weighted Sit-up 10kg

    Pull-ups

    2) Fast medium long bike ride with intervals

    Resultat: 18,5km 32km/t

    3) Warm-up 1: 6x Barbell Complex (30,35,40,45kg)

    Warm-up 2: 4sæt af 8x l,r KB snatch 24kg

    Workout: Hvert minut 1rep deadlift 130kg i 10min

    Cool-Down: 12km cykeltur

    4) INTET

    5)Warm-up 1: 10min jog

    Warm-up 2: 5rounds of 10meters bear crawl and crab walk

    Workout:

    5x Sprint 50m (pause imellem)

    Then:

    KB snatch 24kg 8x l,r 15sets

    Then:

    3 rouds of: 5x l,r Slasher, 5x Weighted sit-ups (15kg), 5x Tireflip + Jump in/out, 10x KB good-morning 24kg

    Ellers vil jeg prøve at poste og se om det bliver en succes og hjælper mig i træning.

    "When a person trains once, nothing happens. When a person forces himself to do a thing a hundred or a thousand times, then he certainly has developed in more ways than physical. Is it raining? That doesn't matter. Am I tired? That doesn't matter, either. Then willpower will be no problem."

    Emil Zatopek

  2. Selve "300" træningen blev udført en gang på de fire måneder skuespilleren trænede. Det var endda ikke alle der fik lov at tage den kun de bedste og mest dedikerede fik lov at prøve kræfter med den.

    Efter min mening kan du sagtens køre gymjones/crossfit inspiret træning flere gange om ugen. Men hvis du er seriøs med din træning så studer hvad de gør på crossfit og gymjones der er tonsvis af information på siderne.

  3. Jeg har sgu også lidt problemer her.. Har installeret programmet, og vælger et sopcast link til fx en fodboldkamp, der spilles netop nu. Herefter åbner programmet, men der streames ikke noget.. Blot "Connecting to the Sop Network - please wait" i én uendelighed. :unhappy:

    Prøv evt. Start -> Alle Programmer -> SopCast -> Install Webplayer.

    Der kommer så en sort boks op i et sekund. Det virkede for mig derefter.

  4. Hej.

    Jeg skriver i håb om lidt vejledning.

    Jeg står og skal til at købe et vægtsæt som jeg skal bruge hjemme hos mig selv. Det jeg skal bruge det til er crossfit inspirede øvelser som f.eks pushpress, dødløft, squat, snatch, clean&jerk. Så derfor skulle vægtsættet gerne kunne smides med. Men da jeg ikke har så meget erfaring i at købe vægtsæt ville jeg høre om der er nogen der kan anbefale nogen vægtsæt/mærker eller ihvertfald hvad man skal være opmærksom på inden man køber.

    På forhånd tak

  5. kan bare ikke se hvordan et menneske kan dømmes uden beviser...... manden er blevet testet hverdag de seneste 14 dage.

    Udover det virker det som om det eneste man baserer Michael Rasmussens såkaldte doping på, er hvad en tilfældig italiensk cykelrytter mener at have set en dag det regnede kraftigt. Udover det en psykologanalyse af tv2s Jepser Stadum som undrer sig over Michael Rasmussens er blevet mere tilbageholdene og pressesky igennem løbet. Hvordan kan manden også være nervøs og flakkende i blikket foran 250 journalister og 50 fotografer.

  6. Altså det forekommer især når jeg cykler. I starten troede jeg det var forkert str. på cyklen eller forkert sidestilling, men det har jeg fået testet for og indstillet af en der ved noget om det. Ellers er det bare generelt jeg oplever en træthed/ondt i ryggen. Når jeg foreksempel har lavet noget fysisk og ligger mig fladt ned på et gulv kan jeg mærke det gør ondt i ryggen.

  7. Hej

    Jeg har i en længere periode haft ondt i min nedre ryg, det volder mig en del problemer. Det føles som om ryggen ikke er udstrukket og stærk nok. Selve smerten føles som om det sidder langt inde i ryggen som om det er inde i ryggen/lænden der er stivhed.

    Derfor ville jeg så høre om der er nogen der kender nogen øvelser til at det nederste af ryggen og nogen styrke/gymnastik øvelser til at styrke den.

    Det har været lidt svært at forklare, men forhåbenlig er der nogen der har et råd :)

  8. har de sagt det er frømandskorpset?, for der kommer noget til januar, om et skib der hedder isbjørnen eller lign. Man skulle nødig en med en deprission hvis man tænder fjernsynet d. 8 og så er det om en skip ved navn "isbjørnen" :crazy:

  9. Jeg står med det problem at jeg gerne vil styrketræne, jeg kan bare ikke finde ud af hvordan jeg skal få lagt det ind i mit program så jeg får nok hvile og hvilke slags øvelser jeg skal lave.

    Mit program ser således ud.

    Mandag: løb, krav maga, kropsvægttræning

    Tirsdag: løb, cykling

    Onsdag: kropsvægttræning, krav maga

    Torsdag: cykling, løb.

    Fredag: løb, kropsvægttræning

    Lørdag: cykling, cirkeltræning.

    Søndag: cykling.

    Kropsvægttræning er med armbøjninger og mavebøjninger, lige nu ligger jeg på at lave ca. 200-250 armbøjniger og 300-350 mavebøjniger på træning, det bliver så højere nu længere frem jeg kommer i programmet.

    Mit spørgsmål er således hvornår vil det være smartest at ligge styrketræningen og hvor mange gange skal jeg træne om ugen, og hvilke øvelser?.

  10. det kunne måske skyldes mangel på et stof eller en vitamin, jeg kender en der havde det samme problem med meget svimmelhed, lægen fandt så ud af at hun manglede stoffet b12. Hun får så b12 indsprøtninger på rergulær basis, og siden er det holdt op.

  11. Ja, Peter har skaffet alle 6 afsnit af Discovery's serie "Navy Seals", dog kan det første afsnit ikke afspilles..

    Så du serien da den var på Discovery?

    Altså. første afsnit burde altså virke, jeg har testet det hele inden jeg afleverede det, tror i mangler noget codecs af en art, eller starter den forkert :bigsmile:

  12. Ekdn

    Jeg har snakket med discovery. Det er desværre ikke til at få hjem. Kan jeg ikke få dig til at brænde dem ned, hvis du har mulighed for det? Så vil jeg give eder mangen Rigsdaler :smile:

  13. Den hedder navy seals, buds class 234. Den hander om optagelses forløbet, med helveds ugen inkluderet. Det er lavet af discovery channel.

    Jeg ved ikke om den kan købes, jeg har dem på computeren.

  14. Klip med seals du linker til, stammer for en serie på 6 afsnit. Hvis du ikke har set dem så skaf dem, de er super gode.

    Ham der hedder Peter Ratcliffe har skrevet en bog der hedder Stormens Øje.

    Det hans version af hvad der skete i Dessert storm, og han er ikke ligefrem Andy Mcnab tilhænger. :devil: