Cinderella

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cinderella

  1. Jeg syntes overhovedet ikke blokaden i højre skulder har hjulpet - Slet ikke. Tværtimod syntes jeg den er blevet mere irriteret. Og nu er det efterhånden 5 dage siden jeg fik den.

    Så de har vel ramt forkert. Hvor lang tid skal der gå før man kan skyde endnu én? Det skal bare væk nu, er ved at flå den fucking skulder af :nonono:

    Ej hvor træls at det ikke er blevet bare lidt bedre endnu...Prøvede du med noget ultralyd her efter blokaden?

    Mht til svømning... Det kunne jeg overhovedet ikke, pga smerter :sneaky2: Men du kan da altid prøve dig frem.

    Sanne

  2. Hey!

    Jeg har selv haft samme problem med akillesenen, og fik af vide af min fys, at jeg skulle lægge en hælkile (½ cm) i begge sko for at aflaste den...og det virkede altså for mig, sammen med en masse udstrækning, massage, begrænset belastning og NSAID i ca 14 dage. : :smile:

    Sanne

  3. Det håber jeg også :smile:

    Men jeg gider ikke spilde hele min pause og blokaderne ved at gå for tidligt igang igen :wink:

    Var du øm lige efter du havde fået blokaderne?

    ja, jeg havde faktisk rigtig ondt, især i de første 24 timer efter blokaden, men det havde lægen sagt til mig at jeg ville få og at det var helt normalt. :smile:

    Jeg har også droppet bænken helt faktisk.

  4. Hej igen!

    Jeg er lige kommet hjem fra hospitalet hvor jeg har fået en blokade i hver forskulder.

    Jeg har tænkt mig at vente til d. 4 juni, altså 2 uger, med at gå igang med genoptræningen.

    Planen er at starte med træning 3 gange i ugen hvor jeg lægger ud med 4 rotatoer øvelser hver gang af 2 x 15 reps. Derefter meget lette curls sidende, pushdowns, skrå bænk med håndvægte, smalt træk til bryst med stang (eller i maskine), mave, hyperextentions (tør ikke dødløft da den også trækker) og så stående milipres med bred fatning.

    Burde jeg vente længere tid end 2 uger med at gå igang? Burde jeg kun starte med rotator øvelser eller er det OK med de andre øvelser også?

    Rep rangen har jeg tænkt mig skal være 2 x 10-15 de første par uger og derefter stige roligt i kg.

    Til dem der ikke har været med fra starten har jeg holdt kroppen i totalt ro i 5 måneder nu.

    Hey!

    Synes det lyder rimelig fornuftigt med din plan for genoptræning.

    Så må vi bare håbe, at du får samme gode effekt ud af blokaderne, som jeg fik :4thumbup:

    Pøj Pøj og god træning! :bigsmile:

    Sanne

  5. Det lyder bare rigtig godt. Fik du det også bare gjort ved lægen?

    Jeg kommer lige fra min fys. Han begyndte at snakke om jeg måske skulle finde mig en anden sportsgren. At der jo var nogen der blev siet fra i diverse sportsgrene. Hell no.

    Men jeg har en tid ved lægen på mandag til blokaden. Jeg overvejer dog at tage op på sygehuset istedet og give de 2500 det ca kommer til at koste og så være sikker på det blir gjort ordentligt. Må lige overveje det.

    Nej, min egen læge havde ikke nok rutine i det, mente hun. Og da hun vidste, at jeg meget gerne ville igang igen hurtigst muligt, foreslog hun at jeg selv tog på privat hospital, istedet for at hun skulle henvise mig og der så ville gå mange mdr inden jeg kom til.

    Så en uge efter fik jeg tid til første konsultation, hvor jeg fik lagt en blokade og efter ca 6 uger blev jeg scannet, og kom efterfølgende til endnu en konsultation. Det var kun den første konsultation jeg skulle betale for og den kostede kun 1000kr! incl blokade.

  6. Hejsa!

    Jeg vil bare lige fortælle dig om min erfaring med binyrebarkhormon..... Sidste år havde jeg også kraftig inflammation i den ene skulder ( hvilket en scanning viste) I mange mdr prøvede jeg med ro/genoptræning samt NSAID kure, men uden nogen væsentlig forbedring. Først da jeg fik lagt en blokade og efterfølgende fik ultralyd et par uger, gik det hurtigt fremad :4thumbup:

    Sanne

  7. De har heller ikke givet tilladelse :mad:

    Tror ikke engang fotografen har spurgt nogen som helst :sneaky2:

    Kender i hvert tilfælde én som klager til Berlingske først i morgen tidlig!!!

    Jeg ringer også til dem i morgen og gir dem en sviner :mad: Hvad fanden bilder de sig ind!

    Godt nok var der ingen nøgenbilleder af mig, men det kunne der lige så godt ha været, for jeg havde ikke set, at der luskede en fotograf rundt inde i omklædningsrummet!

  8. Har efter barberingen i går fået det ledeste eksem under den ene arm..AV det gør sgu avsss.... Nogen gode råd hvordan jeg får det til at falde lidt til ro?? :devil: :4thumbup:

    Hejsa!

    ja, prøv med noget aloe vera som CJ også skriver... Det plejer at virke :smile:

    Vh Sanne