Dingo

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dingo

  1. Noget andet de havde oppe at vende i den udsendelse var kalkindholdet i mælk. Det er historisk set altid blevet omtalt positivt og man har sagt, at man får stærke knogler og tænder af det. Det er desværre bare ikke rigtigt, da mælk er så syrligt, at det opvejer kalkindholdet i det.

    Hvad understøtter den teori, når mælk har en pH værdi på mellem 6,3-6,7 ? Dvs. meget meget nær neutral

    EDIT: Der blev skrevet lidt ting og sager mens jeg ikke fik opdateret, så se gennem fingre med min post..

  2. hey folk.. i princippet er alm hvidt sukker vel lige så godt som druesukker efter træning? alm har hvertfald ingen negativ virkning i en post workout shake?

    carbs er vel carbs? bortset fra optage tiden...

    Siden raffineret sukker er et disaccharid bestående af glukose og fructose og druesukker er ren glukose, vil druesukkeret bliver optaget en smule hurtigere. Men om det er i en grad der er så forskellig at det er noget værd at bekymre sig om, skal jeg ikke kunne sige

  3. Hmm efter al den læsning, så er der vist en snert af discopumper i mig :P

    1. Ja, jeg tager solarie ind i mellem.. gider ikke være vold bleg

    2. Ja, mobilen er med inde.. undgår dog helst at snakke .. men nogle sms'er ryger der da gennem centralen ;)

    3. Tøjet består af ting som adidas bukser til 79,50 i Sportsmaster og en Bon bon lands trøje :superman: Har et par bukser fra Loaded fitness, de er dælme rare at træne i..!!

    4. Kører dog hele dynen med træning.. Program: http://www.fitforum.dk/viewtopic.php?t=9722

    5. Har dog sat mig ind i træningen, kosten osv..

    En ting jeg dog finder lidt underligt...: Hvad er der galt med at kigge sig i spejlet og være stolt at sine resultater? (nu ved jeg godt en ægte DP'er ikke kan kalde det ægte resultater..)

    Og det emd ærmeløse trøjer, hovedbeklædning osv... Jay Cutler mf. træner da i sådan noget tøj :P ? Han er måske også diskopumper?

  4. Der er ingen problemer med at købe fra shoppen. Den er en del af en ret stor side og jeg har selv købt derfra en enkelt gang.

    Tror der gik en, max to uger før tingene kom for de der købte kort tid efter den åbnede.

    Du kan risikere der kommer told på, nogle herinde fra har sluppet, andre måtte punge ud. Det er ikke entydigt hvad der gør nogle bliver taget og andre ikke.

    Ang størrelsen, så er jeg 182cm høj og vejer ca 85kg, "atletisk af bygning" :laugh: . På mig sidder en large relativt tæt uden ligefrem at være malet på.

    Stoffet de stramme t-shirts (dvs de fleste af dem) er lavet af er rimelig tyndt synes jeg, så det bliver næsten gennemsigtigt hvis man sveder meget :wink:

    Ok, tusind tak skal du have :4thumbup:

  5. Er der nogen erfaringer med webshoppen her på MOL ? Tænker på at købe nogle t-shirts, men er sgu ik helt sikker ved det USA handel osv..

    Nogen der ved hvordan størrelserne ligger? Altså er de store i størrelserne, små eller ?

    //Danni Pedersen