Energifordeling i min kost


JPetersen
 Share

Recommended Posts

Hey alle sammen. Er ved at skrive en biologirapport om en kostundersøgelse vi har lavet. Vi har én dag fundet ud af alt hvad vi har spist. Desuden har vi fundet energifordelingen i kosten. Min energifordeling var:

15% protein

21% fedt

64% kulhydrat

Det synes jeg ser godt ud set i forhold til de anbefalede værdier. Jeg vil dog meget gerne vide hvilken betydning det har, at jeg har større kulhydratprocent end anbefalet og mindre fedtprocent. Altså: Hvilke konsekvenser har det, at mine procenter ikke stemmer helt overens med de anbefalede?

På forhånd tak

Link to comment
Share on other sites

Du kan ikke bruge procentsatser til noget, de er kun vejledende. Det er bedre hvis du fortæller hvor meget af hver du indtager og hvilken slags fedt deter (hvis det er muligt).

Det var dog ikke meget protein. Er du vegetar?

Link to comment
Share on other sites

Jeg når nok ikke at bruge det til så meget, men her er en liste over dagens indtagelse:

80 Bolle

40 Franskbrødsskive

5 Hindbærmarmelade

1000 Letmælk(glas)

Vitaminpille

500 Æblejuice

240 Rugbrød

85 Kartofler

13 Salat

30 Hamburgerryg

100 Æble

200 Gulerod

7 Piratos

350 Jordbæryoghurt

10 Fitness'n fruits

110 Banan

10 Müslibar

50 Klementin

150 Æggekage

10 Ærter

5 Ketchup

10 Bacon

150 Vindruer

15 Marcipan

Tallene er i gram eller mL alt efter konsistens.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share