JPetersen Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Hey alle sammen. Er ved at skrive en biologirapport om en kostundersøgelse vi har lavet. Vi har én dag fundet ud af alt hvad vi har spist. Desuden har vi fundet energifordelingen i kosten. Min energifordeling var:15% protein21% fedt64% kulhydratDet synes jeg ser godt ud set i forhold til de anbefalede værdier. Jeg vil dog meget gerne vide hvilken betydning det har, at jeg har større kulhydratprocent end anbefalet og mindre fedtprocent. Altså: Hvilke konsekvenser har det, at mine procenter ikke stemmer helt overens med de anbefalede?På forhånd tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPetersen Posted March 8, 2004 Author Report Share Posted March 8, 2004 Ingen hjælp at hente? Det er bare det, at jeg skal aflevere den i morgen! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuneJ Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Du kan ikke bruge procentsatser til noget, de er kun vejledende. Det er bedre hvis du fortæller hvor meget af hver du indtager og hvilken slags fedt deter (hvis det er muligt).Det var dog ikke meget protein. Er du vegetar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPetersen Posted March 8, 2004 Author Report Share Posted March 8, 2004 Jeg når nok ikke at bruge det til så meget, men her er en liste over dagens indtagelse:80 Bolle40 Franskbrødsskive5 Hindbærmarmelade1000 Letmælk(glas) Vitaminpille500 Æblejuice240 Rugbrød85 Kartofler13 Salat30 Hamburgerryg100 Æble200 Gulerod7 Piratos350 Jordbæryoghurt10 Fitness'n fruits110 Banan10 Müslibar50 Klementin150 Æggekage10 Ærter5 Ketchup10 Bacon150 Vindruer15 MarcipanTallene er i gram eller mL alt efter konsistens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.