Bodybuilding/forbrænde fedt


kingolander
 Share

Recommended Posts

Er det ik en fordel at træne med flere gentagelser , og mindre pause imellem sættene, når man vil tabe fedt, gider ik andre træningsformer??
hvis du ikke gider andre træningsformer må alternativet altså være slet ikke at træne. I så fald er svaret selvfølgelig: ja

ellers er det generelt dumt at ændre for meget på sin træning, når man cutter. Hvis man kører med lettere vægte, så taber man bare muskelmasse.

skal jeg indtage hurtige kulhrydrater efter vægttræning, når jeg vil tabe/forbrænde fedt????

ja. at tabe fedt drejer sig om at skabe et dagligt kalorieunderskud. Fedtforbrændingszoner, fastetræning og andet bavl er spild af tid. Det er iøvrigt vigtigt for restitutionen at få nogle kulhydrater efter træning, så hvis du vil skære lidt i kulhydraterne, så gør det på et hvilket som helst andet tidspunkt end efter vægttræning.

Link to comment
Share on other sites

Er det ik en fordel at træne med flere gentagelser , og mindre pause imellem sættene, når man vil tabe fedt, gider ik andre træningsformer??

Tjae du forbrænder helt sikkert ved højrep træning - men det du bliver nødt til at spørge dig selv hvad hensigten med det er ?

Hvis du løfter vægtene og tror du stimulere vækst samtidig med at du forbrænder - så tager du højst sandsynlig fejl, da du løfter en vægt der er alt for let til at stimulere hypertrofi, siden du kan køre højreptræning.

Hvis du løfter vægtene for at forbrænde, men er ligeglad med at stimulere vækst - så skal du måske tænke på at der findes meget bedre måder at forbrænde fedt (eks. løb/cykling/powerwalk/etc).

Hvis du løfter vægtene og tror at højreptræning kan give dig noget (som variation) og sekundært give lidt forbrændiing (meget ringere forbrænding end løb/cykling/powerwalk/etc) - så har du ret - højrep kan hjælpe dig i din daglige træning - men det skal være et supplement.

Mit bud er at du kører din masse/styrketræning som du plejer (i alm. reprange) - og så tilfører du cardio til dit program hvor du går efter at brænde fedt.

Dette skal du selvfølgelig kun gøre hvis du er interreseret i at bibeholde så meget masse som muligt og tabe fedt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share