Ny type brød


Smukke Arne
 Share

Recommended Posts

Skulle fidusen ved fuldkorns rugbrød bl.a. ikke være, at kulhydraterne var lidt sværere at optage og derfor kan kroppen have glæde at brødet i længere tid.

Det kan da godt være at det nye brød indeholder flere vitaminer, men det repræsentere (sandsynligvis) blot endnu en kilde til hurtige kcal.

Link to comment
Share on other sites

så hellere det nye brød hatting udgiver... Det har færrere kulhydrater, flere fibre og prots... Lyder som en rigtig god omgang building brød  :devil:

<{POST_SNAPBACK}>

Hvis du vil "builde", skal du da netop have flere kulhydrater, og færre fibre (hvis du har svært ved at spise særlig meget, da fibre mætter meget uden at frigive noget energi overhovedet).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share