Ph balance


L-Markus
 Share

Recommended Posts

Jeg vil gerne høre nogle kommentarer angående den vedlagte artikel (Ph balance), for jeg har sgu besværligheder med at få noget til at hænge sammen:

Man har brug for en masse animalske proteiner for at opbygge sin muskelmasse (kød, fisk, mælk og æg), men disse er syredannende og belaster éns galdeproduktion.... Er der en smart måde at undgå dette, uden at skære ned på mængden af proteiner, eller har det nogen betydning hvis man dyrker nok motion...??

Jeg ønsker en optimal udbytte af min træning og kost, uden at det går udover mit helbred...

pH_balance.doc

Edited by L-Markus
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share