Danmark - England


TLunau
 Share

Recommended Posts

Hvidovre og Brøndby er det samme... Den skal jeg huske og bruge når jeg skal skræmme fodboldspillerne væk fra banen når jeg kaster diskos ude i Hvidovre....

<{POST_SNAPBACK}>

Skinnebens beskytter eller ej 2kg tallerken over skinnebenet skal nok få dem til at løbe skrigende bort :devil: esbjerg atletik stadion er også fyldt med de boldt børger konstant :dry:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Shot:

Det var også mest fordi jeg nok havde fået den samme kommentar hvis jeg havde skrevet: Michael Gravgaard! ÆGTE FCK'er!!!
Jeg forstår hvad du mener, men det ændrer ikke på at eksemplet, er næsten så dårligt som det nu kan blive.
Jeg betvivler ikke at Brøndby har gjort en masse for begge spillere, og for alle andre der kom og kommer fra Hvidovre IF og Rosenhøj, men det ændrer ikke det faktum at Brøndby ofte tager "æren" for disse spillere... Kalder dem egen avl...

Altså store klubbers ungdomsafdelinger støvsuger omkringliggende områder for talent. Sådan er det jo. Og hvis Bif henter 1.års juniorer og ender med at fører dem frem til at blive etablerede seniorspillere. Så synes jeg også at det er fair nok, at de høster en god del ære for det. For der er altså rigtigt langt fra at være god i Rosenhøj, til at blive profil i Suppen. Især i tilfælde som Kahlenberg, Agger og måske Lorentzen. Hvor de virkelig er blevet udviklet og benyttet allerede som meget unge spillere.

Niceman:

Tjah, altså - Nu er det ikke fordi jeg ikke har holdt øje med ham, medens han var i Bif. Men jeg var alligevel overrasket over hvor godt han faktisk spillede igår. Nu var der selvfølgelig også medvind på banen osv. Men alligevel. Og vildt nok at han bare er trådt direkte ind på Auxerre med nr. 10 og det hele.

Link to comment
Share on other sites

Fornøjelse at se Kahlenberg spille i onsdags. :smile:

Agger spillede ganske udmærket :smile:

Gravesen spillede en fremragende kamp. Bedste kamp i længe :smile:

Grønkjær/Jørgensen = Langt fra noget der ligner form. Men specielt Jørgensen er dog undtaget, eftersom den italienske serie A først begynder d. 28 august.

Klaus Jensen var et friskt pust på midtbanen. Lad os håbe at han kan holde sig fra skaderne i denne sæson :bigsmile:

Gravgaard er GIFTIG på dødboldene og i professionel fodbold bliver de fleste mål lavet på standardsituationer. Derfor kan han være god at have med. :4smartass:

T. Sørensen virker for mig ikke tilstrækkelig til at være ankermand på landsholdet. For mange fejl og for meget TV. :poking:

C. Poulsen er en solid defensiv midt som vi skal være glade for.

Lampard og Gerrard hvor var I? :sleeping:

Morten Olsen er noget af det bedste der er sket indenfor dansk fodbold. Kan simpelthen ikke forstå at nogen helst ser ham ude :blink: Men desværre ser nogle folk kun på hvor gode Spillerne/træneren er til at håndtere medierne og ikke hvad de egentlig har præsteret :wink:

Selvfølgelig har DK skuffet i VM-kvalen, men se lige på materialet Olsen har haft til rådighed. Kan kun grine af nogle af de udtalelser i denne tråd om Olsen :wink:

PS. Gætter på at kampen ender 4-1 :tongue:

Edited by Totti
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share