Lasse T Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Af mangel på metoder til at få smidt noget fedt i min kost, havde vi i køleskabet en La Bonne Vache smelteost, men der er ingen energifordeling beskrevet derpå.. og har søgt på nettet.. kan ikk finde det.. nogen der tilfældigvis sku ligge inde med disse facts?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LurifaX-- Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Af mangel på metoder til at få smidt noget fedt i min kost, havde vi i køleskabet en La Bonne Vache smelteost, men der er ingen energifordeling beskrevet derpå.. og har søgt på nettet.. kan ikk finde det.. nogen der tilfældigvis sku ligge inde med disse facts?? Hvis det er smelteost kan du vel nogenlunde sætte det lig andre smelteoste... Ville mit bud i hvert fald være.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpha Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Hvis du kender fordelingen af næringsstoffer i gram kan det jo regnes ud rimelig enkelt..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 Hvis du kender fordelingen af næringsstoffer i gram kan det jo regnes ud rimelig enkelt.....Det var sådan set det mit spørgsmål også gik på.. for der står INTET!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axethrower Skovdød Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Her er en uspecificeret 30+ smelteost: (fundet på foodcomp.dk hvor der også ligger data for en 45+)Smelteost, 30+ Cheese, processed, 30 % fidm. Svind: 0% -------------------------------------------------------------------------------- Indhold pr. 100 g Enhed Indhold Variation Antal Kilde -------------------------------------------------------------------------------- Energi kJ 1070 00050 Protein, total [NCF: 6.38] g 26.4 00318 total-N g 4.14 00318 Fedt, total [FACF: 0.945] g 16.5 18 00318 mættede fedtsyrer g 10.7 00050 monoumætt. fedtsyrer g 4.44 00050 polyumætt. fedtsyrer g 0.47 00050 Kulhydrat, total g 0.6 00050 kulhydrat, tilgængelig g 0.6 00050 tilsat sukker g 0 00000 kostfibre g 0 00000 Alkohol g 0 00000 Aske g 2.9 00050 Vand g 53.7 18 00318 -------------------------------------------------------------------------------- A-vitamin RE 146 00050 Retinol µg 140 00050 ß-caroten µg 73 00050 D-vitamin µg 0.19 00050 D3 cholecalciferol µg 0.19 00050 D2 ergocalciferol µg 25-hydroxycholecalciferol µg E-vitamin aTE 0.42 00050 alfa-tokoferol mg 0.42 00050 K-vitamin µg 0 00000 -------------------------------------------------------------------------------- B1-vitamin, thiamin mg 0.090 T0265 B2-vitamin, riboflavin mg 0.430 T0265 Niacin NE 6.10 00050 niacin mg 0.1 T0265 tryptofans bidrag mg 6.00 00050 B6-vitamin mg 0.025 T0265 Pantothensyre mg 0.40 00005 Biotin µg 1.50 T0265 Folat µg 7 T0265 B12-vitamin µg 1.0 00005 C-vitamin mg 0 00000 L-ascorbinsyre mg L-dehydroascorbins. mg -------------------------------------------------------------------------------- Natrium, Na mg 566 385 - 680 36 00318 Kalium, K mg 120 47 - 180 2 T0265 Calcium, Ca mg 650 540 - 810 32 00318 Magnesium, Mg mg 26 T0265 Phosphor, P mg 900 750 - 980 32 00318 Jern, Fe mg 0.340 0.28 - 0.41 2 T0265 Kobber, Cu mg 0.35 0.082 - 0.61 2 T0265 Zink, Zn mg 2.60 2.4 - 2.8 2 T0265 Jod, I µg 13.8 6.4 - 38.0 46 T0256 Mangan, Mn mg 0.041 0.036 - 0.046 2 T0265 Chrom, Cr µg 0.3 02099 Selen, Se µg 9.0 00050 Nikkel, Ni µg 3 2 - 5 2 T0265 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Aminosyrer mg/100g mg/g N Kilde -------------------------------------------------------------------------------- Isoleucin 1400 350 00153 Leucin 2400 590 00153 Lysin 2100 510 00153 Methionin 750 180 00153 Cystin 95 23 00153 Phenylalanin 1400 330 00153 Tyrosin 1400 350 00153 Threonin 910 220 00153 Tryptofan 360 88 00153 Valin 1800 430 00153 Arginin 830 200 00153 Histidin 750 180 00153 Alanin 830 200 00153 Asparaginsyre 1900 450 00153 Glutaminsyre 5200 1250 00153 Glycin 540 130 00153 Prolin 2800 670 00153 Serin 1500 360 00153 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kulhydrater g/100g Kilde -------------------------------------------------------------------------------- Fructose Glucose Lactose 0.09 T0265 Maltose Saccharose Sukkerarter, ialt 0.09 00050 Stivelse 0 00000 Kostfibre, total (AOAC) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cholesterol mg/100g Kilde -------------------------------------------------------------------------------- Cholesterol 54 00050 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Fedtsyrer g/100g % Kilde -------------------------------------------------------------------------------- C4:0 0.56 3.60 00324 C6:0 0.36 2.30 00324 C8:0 0.23 1.50 00324 C10:0 0.52 3.30 00324 C12:0 0.64 4.10 00324 C14:0 1.82 11.7 00324 C15:0 C16:0 4.88 31.3 00324 C17:0 C18:0 1.67 10.7 00324 C20:0 C22:0 C24:0 -------------------------------------------------------------------------------- C14:1, n-5 0.23 1.50 00324 C16:1, n-7 0.36 2.30 00324 C18:1, n-9 3.66 23.5 00324 C18:1, n-7 C20:1, n-11 0.19 1.20 00324 C22:1, n-9 C22:1, n-11 C24:1, n-9 -------------------------------------------------------------------------------- C18:2, n-6 0.34 2.20 00324 C18:3, n-3 0.13 0.80 00324 C18:4, n-3 C20:4, n-6 C20:5, n-3 C22:5, n-3 C22:6, n-3 -------------------------------------------------------------------------------- Andre fedtsyrer -------------------------------------------------------------------------------- Fedtsyresummer g/100g % Kilde -------------------------------------------------------------------------------- Sum mættede 10.7 68.5 00050 Sum monoumættede 4.44 28.5 00050 Sum polyumættede 0.47 3.00 00050 -------------------------------------------------------------------------------- Sum n-3 fedtsyrer Sum n-6 fedtsyrer Transfedtsyrer, total 0.72 4.60 G0419 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.