S.K Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Har netop lavet nogle proteinbarer, men konsistensen ender som en alm kage. Vil gerne opnå samme hårdhed som dem man køber.... hvad skal tilsættes ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyranen Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Jeg kunne forestille mig du skulle have et fortykningsmiddel i. Jeg ved dog ikke hvilket et der er bedst at anvende, men ved at gelatine og stivelse er to meget anvendte fortykningsmidler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FicusForPresident Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 måske skummetmælkspulver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjr Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Jeg ville nok prøve med længere tid i ovnen ved lavere temperatur.Edit:Kan se du er fra Nykøbing - min gamle fødeby :) Edited March 2, 2006 by tjr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.