creamy Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Hej !!!Jeg ville gerne høre om der er nogen her inde der kunne give mig et praj om hvordan jeg skal beregne mit kalorieindtag, når nu jeg har fået den fantastiske ide at lege husmor og bage en fisketærte....Jeg ved naturligvis hvad jeg putter i den, og hvor meget, men er der ikke noget med at ting ændrer sammensætning når de bliver bagt ?? fx æg... eller er jeg helt gal på den ??Håber nogen vil/kan hjælpe-Cammy- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
789 Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Hej !!!Jeg ville gerne høre om der er nogen her inde der kunne give mig et praj om hvordan jeg skal beregne mit kalorieindtag, når nu jeg har fået den fantastiske ide at lege husmor og bage en fisketærte....Jeg ved naturligvis hvad jeg putter i den, og hvor meget, men er der ikke noget med at ting ændrer sammensætning når de bliver bagt ?? fx æg... eller er jeg helt gal på den ??Håber nogen vil/kan hjælpe-Cammy-Det er minimalt hvad der forsvinder af energi.Og nej fedt bliver ikke til protein af at blive bagt, e.l. Edited June 14, 2006 by 789 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
til_lykke Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Hej !!!Jeg ville gerne høre om der er nogen her inde der kunne give mig et praj om hvordan jeg skal beregne mit kalorieindtag, når nu jeg har fået den fantastiske ide at lege husmor og bage en fisketærte....Jeg ved naturligvis hvad jeg putter i den, og hvor meget, men er der ikke noget med at ting ændrer sammensætning når de bliver bagt ?? fx æg... eller er jeg helt gal på den ??Håber nogen vil/kan hjælpe-Cammy-Det er faktisk simpelt nok at gøre. Når du laver retten taster du enkeltvis fødevarer samt vægt ind i kropkost. Kropkost giver dig derefter en energisammensætning af X gram protein, Y gram kulhydrat, og Z gram fedt. X, Y, og Z copy/paste'er du ind i fødevaretabellen i kropkost og kalder retten "hjemmelavet madret". X-, Y- og Z-værdierne er selvfølgelig baseret på de rå fødevarer. Det næste du gør er at veje den sammensatte ret efter tilberedning. X, Y og Z dividerer du med denne vægt og ganger med 100 - det giver dig energiindholdet pr. 100 gram af din sammensatte ret. Hvis der i øvrigt er nogen som har en nemmere løsning, så er jeg meget interesseret /MLP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 inde på www.madital.dk kan man indtaste sine egne retter og således beregne hvor meget energi der er i de enkelte retter.. for at det bliver endnu mere præcist kan man også tilføje sine egne varer yderst smart synes jeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.