gladiator Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Hej,Hvorfor er det lige, at man ikke må opbevare madvarer i den originale dåse i køleskabet efter åbning?Jeg har hørt, at det gælder for tun, men gælder det også for alle andre madvarer? Eksempelvis koncentreret tomatpure på dåse.Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemann Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Hej,Hvorfor er det lige, at man ikke må opbevare madvarer i den originale dåse i køleskabet efter åbning?Jeg har hørt, at det gælder for tun, men gælder det også for alle andre madvarer? Eksempelvis koncentreret tomatpure på dåse.TakDet er vist noget med at der kommer flere bakterier, hvis maden bliver opbevaret i en åbnet dåse... Jeg kommer altid resterne fra åbnede konservesdåser over i en skål eller lign...Og så skal man for øvrigt være meger opmærksom på hvordan man opbevarer tun.. Der går vist ikke mange timer ved for høj temperatur, før at det bliver "farligt" at spise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armamix Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Miljø og sundhed"Ompak mad fra konservesdåser, når disse er åbnet. Derved undgår du metalforurening af maden (og afsmag fra metallet)" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladiator Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 Tak skal i have for svarene.Det undrer mig, at der ikke er mere at finde om emnet på google, hvis det er så kritisk et emne, som man bør være opmærksom på. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.