manzler Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Denne Kage kan bruges til folk der kører diæt, og til dem der gerne vil gaine. Jeg spiser den selv til morgenmad samt til det første mellemmåltid. Den mætter og smager som slik. 350 Gr. Hvider100 Gr. Havregryn15-20 Gr. Kanel100 Gr. Banan10 Gr. Flydende sød20 Gr. MandlerDet hele blendes sammen og bages som en kage i 25 min v/ 175 Grader.Kcal: 730Protein:53Kul:88Fedt:18Velbekommen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunsvigeren Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Hvor stor bliver sådan en kage? Det må da være nogle værre klat-kager? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita Rye Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Jeg laver dem også, men da jeg er på diæt har jeg ændret i forholdene.. Ingen banan og mindre havregryn... og så er proteinpulver med chokoladesmag næsten den vigtigste af alle, da den så giver kagerne smag af chokoladekage3 stk kager:150 g æggehvider20 g havregryn15 g chokolade proteinpulverSØD + kanelForholdene kan man jo ændre så de passer med det forhold man vil have mellem protein og kulhydrater.. derefter kan mængderne passes til så man får det antal kalorier man skal haveJeg bager dem i silikoneforme, så slipper de nemt bagefter og kan tages med som små kager :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manzler Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 Kagen bliver forholdsvis stor. Jeg bager den i en rund silicone form. Prøv den. Den mætter godt størrelsen taget i betragtning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*JJ* Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Jeg laver dem også, men da jeg er på diæt har jeg ændret i forholdene.. Ingen banan og mindre havregryn... og så er proteinpulver med chokoladesmag næsten den vigtigste af alle, da den så giver kagerne smag af chokoladekage3 stk kager:150 g æggehvider20 g havregryn15 g chokolade proteinpulverSØD + kanelForholdene kan man jo ændre så de passer med det forhold man vil have mellem protein og kulhydrater.. derefter kan mængderne passes til så man får det antal kalorier man skal haveJeg bager dem i silikoneforme, så slipper de nemt bagefter og kan tages med som små kager :4mewantfood:Bager du ved samme temp. og tid som ovenstående eksempel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita Rye Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Bager du ved samme temp. og tid som ovenstående eksempel?Jeg bager dem ved 150-175 grader i en lille halv time.. !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darjeeling-ltd Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Jeg laver dem også, men da jeg er på diæt har jeg ændret i forholdene.. Ingen banan og mindre havregryn... og så er proteinpulver med chokoladesmag næsten den vigtigste af alle, da den så giver kagerne smag af chokoladekage3 stk kager:150 g æggehvider20 g havregryn15 g chokolade proteinpulverSØD + kanelForholdene kan man jo ændre så de passer med det forhold man vil have mellem protein og kulhydrater.. derefter kan mængderne passes til så man får det antal kalorier man skal haveJeg bager dem i silikoneforme, så slipper de nemt bagefter og kan tages med som små kager :4mewantfood: Anita: Hvilket protein pulver bruger du ? Og ødelægges proteinen ikke under bagning ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita Rye Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Anita: Hvilket protein pulver bruger du ? Og ødelægges proteinen ikke under bagning ?Jeg har i lang tid brugt Maxim's chokolade, men du kan bruge alle proteinpulver.. Jeg har dog erfaret at nogle proteinpulver typer gør "dejen" mere flydende end andre, hvilket er upraktisk når man laver dem som pandekager på en pande, men hvis man til gengæld bager dem i ovnen i forme (eller en stor plade), er man ude over det problem.. !Protienpulver kan godt holde til at blive varmet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
missLaw Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Jeg har i lang tid brugt Maxim's chokolade, men du kan bruge alle proteinpulver.. Jeg har dog erfaret at nogle proteinpulver typer gør "dejen" mere flydende end andre, hvilket er upraktisk når man laver dem som pandekager på en pande, men hvis man til gengæld bager dem i ovnen i forme (eller en stor plade), er man ude over det problem.. !Protienpulver kan godt holde til at blive varmet.Uhh... sidder og bliver lækkersulten!!! Har du en fordeling på disse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita Rye Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Uhh... sidder og bliver lækkersulten!!! Har du en fordeling på disse?Ja da.. 3 stk til morgenmad:150 g æggehvider20 g havregryn10 g proteinpulver186 kcalP:K:F 55%:35%:11%3 stk til mellemmåltid:150 g æggehvider15 g havregryn15 g proteinpulver182 kcalP:K:F 64%:29%:8%Man kan bare justere det ind så det passer med det forhold man ønsker.. !! Det smager godt og kan sagtens laves til flere dage af gangen og opbevares i lukket beholder i køleskabet.. !! Har man råd til det, smager det endnu bedre med banan i sammen med, men det er nok ikke mest optimal hvis man cutter.. !!//Anita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*JJ* Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Jeg bager dem ved 150-175 grader i en lille halv time.. !!Kan de også bages i de der papir-muffin-forme? - eller klæber det for meget? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darjeeling-ltd Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Kan de også bages i de der papir-muffin-forme? - eller klæber det for meget?Hej JJ - jeg har lige bagt dem i papir-forme, og det fuckede fuldstændig op...hele bunden med de fleste havregryn hænge uløseligt fast...Så jeg er på vej ud efter silikone-forme ;-) Go weekend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*JJ* Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Hej JJ - jeg har lige bagt dem i papir-forme, og det fuckede fuldstændig op...hele bunden med de fleste havregryn hænge uløseligt fast...Så jeg er på vej ud efter silikone-forme ;-) Go weekendEj, det var ærgerligt - men tak for svaret! :)Så må jeg også hellere investere lidt penge i dem, hehe...- og god weekend til dig! c,") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceT Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Lavede sådan en kage igår, i en bradepande med bagepapir - gik fint Dog blev det pr gefühl...1000g æggehvider150g havregryn150g proteinpulver (choko)en røvfuld kanel (dog nok for lidt ~50g or so) - var for at give kagen en tykkere masse... Selvom jeg syntes der kom meget i, var der dog ikke nok - så efter endt bagning strøede jeg et par tsk-fulde sukker ud over kagen, som gav prikken over i'et.- smager fantastisk Kanel blev omregnet til sukker, så har noteret:75g sukkerAlt i alt:1831 kcal, fordelt over 51/42/7 (energi-procent) - 235g / 192g / 14gNæste gang ryger der nogle hasselnødder i, og evt et par enkelte rosiner istedet for sukker. Men helt klart god basis-opskrift Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.