Sofie2103 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Jeg har engang hørt, at man kan få havregrød fremfor havregryn? - Havregrøden skulle have en meget mindre kalorieindhold!? .. Er jeg helt forkert på den? Eller kender nogen dette produkt? og hvis.. hvor kan man så få fat i grøden? Kh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunsvigeren Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Så vidt jeg ved er havregrød bare kogt havregryn.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuldskær Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Så vidt jeg ved er havregrød bare kogt havregryn.. Præcis! :4thumbup: Nogen (fx mig ) synes dog, at fx 40 g. havregryn kogt til grød mætter mere end 40 g gryn ... men det er sikkert meget individuelt. Hvis du er ude på at spare kalorier, er fordelen ved at koge grynene til grød, at du kan bruge vand i stedet for mælk uden at det smager værre af den grund . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilla Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Præcis! :4thumbup: Nogen (fx mig ) synes dog, at fx 40 g. havregryn kogt til grød mætter mere end 40 g gryn ... men det er sikkert meget individuelt. Hvis du er ude på at spare kalorier, er fordelen ved at koge grynene til grød, at du kan bruge vand i stedet for mælk uden at det smager værre af den grund .mener jeg har læst at havregrøds GI er højere end havregryn med mælk (og lidt sukker).... så ifølge det, skulle det vist være bedst at spise havregryn.... ved ik om det så er fordi grøden mætter mest lige med det samme og så kommer udslaget i blodsukkeret kort efter ??? personligt spiser jeg havregryn med mælk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sofie2103 Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 tak for jeres svar:)- mener bare at jeg har hørt at man kan købe havregrød, altså samme konsistens som havregryn, bare med meget lavere kcalindhold. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sofie2103 Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 .. måske har jeg forstået det forkert, dengang jeg læste det i et forum. Det kan evt. have noget med massefylden at gøre? At man kan erstatte en del af grynene med mælk, fordi grøden suger bedre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter-hansen Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 havregryn er knuste korn af havre. optages lidt svært af kroppen og over længere tid.Havregrød er samme knuste havrekerner som koges i ca 3 min, det gør proteinerne lettere og dermed hurtigere at optage i maven.det er såmænd hele forskellen, begge dele spises med lidt sukker (evt lidt cacaopulver) og mælk.2 super proteinrige produkter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.