Salt


Brickie
 Share

Recommended Posts

Som jeg hidtil har forstået, vil salt binde væske i kroppen. Dette går jeg ud fra at der er bred enighed om?

Her forleden snakkede jeg dog med en gut, som påstod at salt OGSÅ bandt fedt i kroppen? Altså at en øget indtagelse af salt bandt fedtet i kroppen og derved gjorde det sværere at smide det. Men som jeg har forstået det er det ene og alene et spørgsmål om matematik : indtag vs forbrug

Min egen lomme teori går på at han simpelthen har misforstået det; under madlavning vil salt binde det flydende fedt til kødet under stegning, og derved øge indtagelsen af salt.

Nogle der kan kaste lidt lys over emnet?

:4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share