Dr. Durden Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Jeg er i Canada i nogle måneder frem. Jeg mangle rmin fromage frais. Hvad hulen hedder det gerovre? Supermarkedsekspedienter kigger mærkeligt på mig, når jeg spør efter fromage frais. En enkelt har vist mig hen til hytteost, men det er ikke helt det samme. Men i samme ombæring - poster I ikke lige nogle opskrifter med hytteost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Jeg er i Canada i nogle måneder frem. Jeg mangle rmin fromage frais. Hvad hulen hedder det gerovre? Supermarkedsekspedienter kigger mærkeligt på mig, når jeg spør efter fromage frais. En enkelt har vist mig hen til hytteost, men det er ikke helt det samme. Men i samme ombæring - poster I ikke lige nogle opskrifter med hytteost?Ren hytteost smager alle dage bedre end ren fromage frais.Men medmindre du er dummere end snot er det vel bare at gå over i mælkeafdelingen og kigge varedeklerationer indtil du finder et passende produkt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wopper Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Eller prøv at spørge efter kvark. Det burde de kunne forstå.Og ja. Hvor svært er det at læse varedeklarationerne igennem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALo Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Jeg tror ikke at Amerikanere/Canadiere har så rigt et udvalg af friske mælkeprodukter. Det er vidst kun i danmark vi har 20+ forskellige syrnede mælkeprodukter i disken. Men mon ikke du kan finde et eller andet stift mælkeholdigt med lavt fedtindhold. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Ren hytteost smager alle dage bedre end ren fromage frais.Men medmindre du er dummere end snot er det vel bare at gå over i mælkeafdelingen og kigge varedeklerationer indtil du finder et passende produkt?Unødvendigt grovt svar!!Hytteost + æblestykker + flydende sød + kanel er top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Durden Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 Nu synes jeg egentligt fromage frais smager ganske godt - og rigtigt godt sammen med All Bran, men jeg har aldrig gjort mig i Hytteost. Kan man spise det rent? Sammen med All bran?Naturligvis kigger jeg på varedeklarationerne!!! Men de har kun youghurt med dobbelt op på sukker i forhold til protein. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisygirl Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Nu ved jeg ikke, hvordan det er i Kanada. Men i USA købte jeg min fromage frais altid i Wholefood Stores, altså helsekostforretninger. De har tit et bedre sortiment, når det kommer til lidt mere specielle ting. Spørg efter curd cheese, quark eller baking cheese. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.