Løst hud - hvor hurtigt?


f0x
 Share

Recommended Posts

Hej derude

Jeg er efter flere års pause nået op på 115kg, lå på ca. 100kg mens jeg trænede med en fedt% omkring 15

Det har taget ca. 2-3år for denne uheldige udvikling hvor jeg ikke har trænet eller noget. Men jeg er nu begyndt igen og desværre er fedt% også gået op, den ligger på 35% nu.

Jeg regner med at nå tilbage til de 100kg ved udgangen af marts 2010. Dog frygter jeg at min hud ikke kan nå at følge med denne fedtreducering, hvilket jeg forventer vil være de 20% der er kommer over de sidste par år.

Det skal siges at jeg er 24år og har mere alt den tid som er nødvendig i træningscenteret, overvejer rent faktisk at øge antallet af trænings perioder fra 6 til 12dage om ugen, ved at tage cadio træning om morgen.

Jeg regner også med at følge disse tips: http://www.ehow.com/how_2135049_loose-skin-after-weight-loss.html - under min "genoptræning" for øge kroppens naturlige reducering af overflødigt hud.

Men derfor vil jeg stadigvæk god vide, og der er nogle som har erfaringer med om mit mål er muligt? Eller om jeg eventuelt skal op eller nedjustere mit mål?

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke du skal være nervøs for at din hud ikke kan følge med hvis det drejer sig om 15kg på 3 måneder, huden er meget mere fleksibel end mange tror. Når det er sagt er det svært at vurdere uden at have set dig, så vil du være sikker bør du spørge til råds hos en læge/hudspecialist.

Ang. din træningsmængde, så tror jeg ikke at det er en god idé at øge til 12træninger om ugen, ihvertfald ikke til at starte med. Du risikerer at miste motivationen, når du starter så hårdt ud med sådan en lang pause foran dig. Synes hellere du skal optrappe træningen i takt med at du kommer ned i vægt. Din motivation er sikkert høj i øjeblikket, men tror hurtigt at du vil miste den hvis du starter ud i det tempo. Desuden behøver du slet ikke så meget cardio for at tabe dig på nuværende tidspunkt. Du vil vinde rigtig meget bare ved at fokusere kosten til at starte med. Hvis du derudover suplerer med 3 styrketræninger og 3 gange cardio om ugen tror jeg hurtigt du vil se resultater :)

Mit råd til at starte med er klart at fokusere på kosten, også ville jeg ikke træne mere 6 gange ugenligt hvis jeg var dig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share