Lass3 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Ja som topic siger, leder jeg efter en god opskrift på pasta carbonara. Dem jeg har fundet rundt omkring på nettet har for meget fedt indhold synes jeg. Ville gerne have en knap så fed slags :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPower Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 http://lmgtfy.com/?q=carbonara+opskrift+fedtfattig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iglo Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Mange restauranter laver det med flødesovs, men faktisk findes der en udgave uden flødesovs, som er helt italiensk.Steg lidt bacon. Pisk et par æg med en gaffel. Hæld den kogte pasta ned på panden med den stegte bacon og tilsæt lidt olivenolie og en smule peber og steg det kort. Hæld ægen ud over og bland det godt rundt i pastaen. Lad det stege lidt(ca 2 min) ved jævn varme med jævnlig omrøring og tilsæt parmesanost. Lad det stege videre under omrøring i et par minutter. Tilsæt evt lidt salt.Denne version er den som min italienske mor altid har lavet, og den som hun siger er rigtig Carbonara. Og det smager fantastisk.Velbekomme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanneH Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Spaghetti carbonara til 280 g spaghetti 150 g røget skinke 1 lille løg 1/2 spsk olie 1 fed hvidløg 1 dl minimælk ½ spsk mel salt og peberlidt reven parmesanost finthakket persille Kog spaghettien. Hak løget fint og skær skinken i terninger. Svits det finthakkede løg i olien. Knus hvidløgsfeddet ned i løget og tilsæt skinketerningerne. Lad blandingen snurre et par minutter. Pisk skummetmælk sammen med æg og salt og hæld massen over skinke- og løg-blandingen. Bland den kogte spaghetti i og lad retten blive gennemvarm. Serveres med reven parmesanost og et lille drys finthakket persille. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlS Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Jeg har faktisk sjovt nok, aldrig brugt fløde til carabonara. Pisker bare et par æg, koger noget pasta. Hælder så vandet fra pastaen og smider æggene + lidt revet ost (of any kind!) ned i.Osten er mest for at give den lidt konsistens + yummy klister'ness. Kød+bacon svitses på en pande ved siden af, uden olie, da der er nok fedt i både oksekød og bacon.Alt efter hvor meget fedt du så vil tillade kan du smide mere ost i pastaen, eller måske bare lidt mini-mælk som en tidligere bruger også skriver! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.