ibroken Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Ja, morgenmad. Så vidt jeg ved er det pissesundt?Spiser du så kogte æg til morgenmad eller..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Hvor er KlausJensen når man skal bruge en procenttabel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lassefar Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Ja, morgenmad. Så vidt jeg ved er det pissesundt?Spiser du så kogte æg til morgenmad eller..?Omelet eller røræg er formentlig den foretrukne variant. På den måde kan du nøjes med en eller to blommer og mange flere hvider. Kom spinat, ost, kød, tomat el lign. på når du har vendt den på panden.Det her er den sjoveste tråd jeg har læst et stykke tid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wopper Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Ja prøv øllebrød, min 1½ år gamle datters morgenmad er:Opblød et rugbrød i vand natten over. Kog det ved svag varme i et par timer under hyppig omrørringFryses ned og mikrovarmes efter behov.intet tilbehør - bare ned med det:-)Jeg prøvede lige at genopleve noget barndomsnostalgi for et par år siden med øllebrød - hold kæft hvor er det klamt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibroken Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Hvornår er det nu igen at jeg tilføjer smag osv til havregryn? Før eller efter det færdiglavet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibroken Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Fik en ven til at hjælpe mig. Det blev bare en blanding af mælk, havregryn og sukker.Det smagte fint nok. Tror godt jeg kan nøjes med det hver morgen. Senere hen skal jeg nok prøve med lidt smag, Tak for svarene, folks ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
essensen Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) Hvornår er det nu igen at jeg tilføjer smag osv til havregryn? Før eller efter det færdiglavet?omg. Nu spørger jeg bare lidt direkte, men er du sådan lidt bagefter - altså mentalt? Tænker også på du simpelthen skulle have en ven til at hjælpe dig med at hjælpe dig med at lave havregrød? Edited June 11, 2010 by essensen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibroken Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Nææ, er bestemt ikke bagud mentalt eller noget. Har bare intet forstand på havregryn. Måske fordi jeg er udlændinge. Havregryn er ikke så kendt hos os, pakistanere ;)Scorer som regelt topkarakter i skole, så... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christianspoer Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Det her er den sjoveste tråd jeg har læst et stykke tid.Hahaha jaer - og den er ikke blevet dårligere siden din post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christiano_Ez Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 HahahaMERE, MERE!! Sjældent jeg har grint så meget af en tråd - NOGENSTEDER. hahahaIsær diskussionen omkring "kogte æg" i havregrøden - haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnumIs Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Drop mikroovnen! Brug en kaserolle/lille gryde og vent til vandet koger med at komme gryne i! Ellers bliver det til splat - skru ned for varmen og rør hele tiden.Sådan laver de fineste kokke på restauranterne rigtig havregrød Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.