Bevare mælkesyrebagteriekultur i tykmælk


loth
 Share

Recommended Posts

Mikrobiologen har ret.

Pastuerisering ødelægger rigtig MEGET i mælken. Ikke kun mælkesyre bakterier, men også ensymer, mineraler og vitmainer.

Og så kan man spørge sig selv om hvad der er tilbage. Ikke meget desværre.

vi har idag gjort en superfood som mælkeprodukter burde være og er i sin rå form, til en nærringsfattig fødevare.

Vi skal have rå mælk tilbage i Danmark. At rå mælk er farligt er en myte og ikke en risiko så længe man har rene og sterile fremstillings metoder.

Mvh

Martin

Link to comment
Share on other sites

Mikrobiologen har ret.

Pastuerisering ødelægger rigtig MEGET i mælken. Ikke kun mælkesyre bakterier, men også ensymer, mineraler og vitmainer.

Og så kan man spørge sig selv om hvad der er tilbage. Ikke meget desværre.

vi har idag gjort en superfood som mælkeprodukter burde være og er i sin rå form, til en nærringsfattig fødevare.

Vi skal have rå mælk tilbage i Danmark. At rå mælk er farligt er en myte og ikke en risiko så længe man har rene og sterile fremstillings metoder.

Mvh

Martin

Sterile fremstillingsmetoder af mælk? Min tid på en gård har svært ved at se hvordan det skal forekomme :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share