ibroken Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Jeg plejer normalt at spise fuldkornsris fra mærket ris-fix - de kan fås i Bilka og er færdige på ca 15 min.Men har for nyligt læst at brune ris er endnu sundere? Det undersøgte jeg, og læste frem til at fuldkornsris er det samme som brun ris. Her blev jeg lidt forvirret, da de fuldkornsris, jeg normalt spiser er færdige på relativt kort tid, sammenlignet med brune ris, der tager mere end 30 min at koge. Plus, så det ris jeg spiser er hvidt?Hvad er så bedst at bruge? Fuldkornsrisene er i kogeposer fra pakken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loth Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) Hmm, det kunne muligvis være noget med fiberene i de forskellige ris sorter, brune ris er ikke bare brune ris der findes mange forskellige sorter, og hver sort har sikkert også meget forskellige fiber type/struktur.Det er nok mit bedste bud.Vh. Loth Edited July 2, 2011 by loth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibroken Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 Okay, jeg bruger bare fuldkorn indtil videre.Noget helt andet. Har ikke trænet i 2 måneder, og er lige begyndt i dag med en sund kost, der ligger mig i overskud.Problemet er, at jeg brækkede mig ca 2/3 gennem mit after-workout måltid, som bestod af 150g ris og 200g bøf.Jeg tror det skyldes enten overmæthed eller også er der noget galt med kødet? Jeg var ikk særlig sulten efter træningen, og ventede ca 1,5 time efter træning at spise. Tog en shake lige efter træning. Kødet smagte heller ikk såå godt som det plejer?Hvad kan det skyldes?Det eneste jeg kan finde på med kødet, er at jeg lod det stå i køleskabet og ikke fryseren en hel dag efter jeg købte det hos slagteren. Derefter lagde jeg det i fryseren, hvoraf jeg tog 1kg af det og lavede bøf. Der var dog en del blod, der havde samlet sig i kødposerne?Hvad mener I? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loth Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Hvordan optøede du det?, i kølern, på køkkenbordet, microen eller vandbad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibroken Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 Det var allerede tøet op i køleskabet. Ellers plejer jeg bare at ligge det i varmt vand, hvis det er frossent. Her oplever jeg ikk noget lign. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loth Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Det var allerede tøet op i køleskabet. Ellers plejer jeg bare at ligge det i varmt vand, hvis det er frossent. Her oplever jeg ikk noget lign.Hmm, svært at sige hvad det skulle være, måske det er baktusser fra slagteren eller nogle af dine køkkenredskaber eller måske også din karklud eller hviskestykke...kilderne kan være mange... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibroken Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 Jeg prøver bare at spise det igen i morgen, dog skærer jeg bare 50g væk. Så finder jeg vel ud af om det er overmæthed eller om det er kødet.Tak for svarene. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.