Hvilken maskine til indendørs træning


tsn1983
 Share

Recommended Posts

Goddag MOL,

Jeg er godt i gang med løbe- og styrketræningen nu, men der plejer altid at være nogle måneder om året hvor jeg ikke får trænet så meget udenfor pga. sne/kolde. Derfor kunne jeg godt tænke mig noget som kunne bruges indenfor om vinteren - f.eks. sådan en lille stepmaskine. Hvad siger erfaringerne, er der nogle af disse typer maskiner til billige penge som virker? Styrketræning kan jeg selvfølgelig fortsætte med hele tiden, så det er mere for at holde fedtforbrændingen. Er også begyndt at sjippe i højt tempo - det får virkelig min puls op! :-)

Tak, og god weekend!

Mvh.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Hej Thomas

Jeg har nogen/begrænet erfaring med nogle af disse apparater.. Mit hoved indtryk er at det meste er noget juks(ihvertfald den lille billige/tv-shop stepper som kollegiet havde i kælderen).

Redaktøren af dette web-site laver nogle gode anmeldelser af diverse fitness, produkter omend han vist ikke køber/tester dem alle sammen.

tv shop dimser

http://www.motion-online.dk/diverse/udstyr/test_af_fitnessdimser_fra_tv-shop/

http://www.motion-online.dk/diverse/udstyr/3_minute_legs_-_daarlig_traening_naar_det_er_bedst/

Grunden til jeg viser dette link er at bevægelsen(lunge) uden vægt samt airsuqat og diverse hop sagtens kan give en fin gang kondi træning.

Se f.eks. her

http://www.motion-online.dk/konditionstraening/kondition_-_artikler/cirkeltraening_niveau_5/

eller

http://www.motion-online.dk/konditionstraening/kondition_-_artikler/cirkeltraening/

Men mulighederne for diverse kropsvægt øvelser indendørs er meget stor.. omend det kan være svært at få givet ens træk muskulatur noget(tip doorgym/hjemmeribbe, kettebell eller en romaskine løser selvfølgelig dette). Google evt. crossfit wod girls: angie, barbara og chelsea.

Og de sjippe øvelser du har gang i jo også fremragende.

Alternativt noget tøj der gør dig klar til at løbe ude i det fri, det er ikke så slemt. Eller finde et offentligt+indendørs sted med trapper i flere etager ? Har selv haft gode erfaringer med riget.

Når det så er sagt, at udendørstøj og kropsvægt er fint.. Men du gerne vil have en maskine og indendørs..

så kan et løbebånd/ en kondicykel/en romaskine gøre meget godt.. hvor billigt der er, er nok mere tvivlsomt(evt. en kettlebell/en sandsæk/boksepude).

Link to comment
Share on other sites

Tak for jeres svar, dem vil jeg tage med i mine overvejelser. Kan godt ske jeg skulle bruge lidt mere hvis jeg skal anskaffe en maskine. Har faktisk allerede boksehandsker og sjippetov, så kunne være jeg skulle skaffe en sandsæk.

Jamen jeg er heller ikke helt skræmt væk, det er bare med at finde motivationen til at gå udenfor hvis det er virkelig glat/smattet og jeg skal løbe.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share