Strongman2006

Medlemmer
  • Posts

    969
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Strongman2006

  1. Det må man sgu sige. hehe.. :laugh:

    Hvad så med vægtløftersko?? Jeg får væsentlig mere ud af et par ordentlige sko end jeg gør ud af et bælte... :smile: Sådan kan man vel blive ved. Det er også derfor at jeg mener at raw går efter bæltet, altså sko, bælte og evt håndledsbind er tilladte. Vil endda også sige knækogere.. Men selv ikke dragt og knæbind o.lign.. men det er jo selvfølgelig en definitionssag :smile:

    Det er netop en definitionssag :smile: Jeg vil også sige, at et par sko har større betydning end bæltet i squat, men det er jo også forskelligt fra person til person. :smile:

  2. vikingen lavede 250kg i squat og 310kg i dødløft uden nogen form for udstyr :devil::devil::devil:

    det er tought :devil:

    ps. bælte og special designet sko er også udstyr. hvis man tager noget på for at hente kg er det udstyr. men derfor er der jo ingen der siger at 375kg i squat m. bælte ikke er godt.

    nogen der ved om han stiller op i et forbund der doping tester?

    Jeg har ellers hørt, at Vikingen havde seler på, det må da tælle som udstyr :tongue:

  3. LIGAFINALE med afbud af hold fra l. division!

    Jeg har som ansvarlig foreningsformand, meget svært ved at forstå hvordan vi skal opfattes som værende seriøse omkring vores idræt, når vores holdturnering i den grad, mister sin berettigelse, når der efter 3. indledende runder, meldes afbud mindre end 4 dage før afvikling.

    Det er betænkeligt når en klub som Aalborg med så stort et grundlag af løftere, ikke arbejder for at finde et alternativ til de 3 påtænkte løftere til finalen. Det må være muligt at stille hold, men måske handler det her om ikke at tabe ansigt, ved ikke at kunde vinde finalen? Men kære venner, i har en forpligtigelse overfor de øvrige 5 hold der har arbejdet målrettet frem mod en sæsonafslutning i holdturneringen, og ikke kun at vinde. HER BLIVER ALLE TABERE - TRO MIG! :mad:

    For slet ikke at tale om det kæmpe arbejde arrangører Hvidovre har lagt i at få alt til at gå op i en højere enhed. Det er jo ikke muligt for noget hold med så kort tid at kunne forbedrede sig til finalen, når der indløber et afbud. Lige nu er der 4 hold der ikke stiller til start...

    Tænk jer om alle aktive, uanset om i er løftere, ledere eller forbundsrepræsentanter - skal vi bevare vores holdturnering eller ej?

    Rødby Styrkeløft

    Tommy Knudsen

    formand

    Det virker da også underligt, at en af Danmarks største og bedste klubber ikke kan stille med 3 mand. Tror at ligaen går en svær tid i møde, og det er nok nødvendigt at se på en ny måde at afvikle denne på. 4 afbud kan jo ødelægge et helt stævne, og det er sku synd for arrangøren og de deltagende klubber. :smile:

    Hvem har meldt afbud udover Ålborg og Frem(junior)?

  4. Det er simpelthen det mest slappe indstilling dine klubkammerater har! De respektive klubber, som har meldt deres hold til turneringen, er klar over hvornår de forskellige runder bliver afholdt ligeledes hvornår finalen finder sted.

    Det der med, at klubberne ikke kan stille hold er noget fis. Så må man stille med reserver, der ikke har en chance for at vinde.

    Jeg håber, at det får konsekvenser for næste år. Hvis vores sportsgren havde været proffessionel ville sådanne ting aldrig været sket. Der er store sponsorer involveret, tv-indtægter osv. Så går det ikke, at man pludselig melder fra. Ligeledes har de klubber, der evt. skulle have substitueret de andre hold, ikke mulighed for at forberede sig optimalt. De har ganske enkelt fået det at vide alt for sent.

    Vi løfter i et lille forbund, hvor vi ikke er afhængige af sponsorer osv. i samme grad som fodbold, men jeg håber ikke at det sker igen. Det er en slap indstilling.

    Vetö

    Jeg vil starte med at erklære mig 100 pct. enig med dig. Nu kender jeg ikke den eksakte grund til, at lige Frem melder fra, men som i de fleste klubber, så er der ikke så mange ungdom/junior-løftere at tage af, og så er et eller to afbud ofte nok til, at klubberne ikke kan stille hold. På seniorsiden forholder det sig dog anderledes, da ungdom/junior-løftere også kan stille op som senior.

  5. Bæltet er vel næppe opfundet for at nogen skal kunne løfte flere kg, men fordi det har en skadeforebyggende effekt. Nu er det jo ikke noget søndagsløft han laver, så det er klart, at han tager bælte på.

    Nu kommer diskussionen om, hvad er der RAW og hvad der ikke er, op hele tiden, men betyder RAW ikke bare rå? så er det vel op til forbundet selv at definere, hvad RAW er. Hvis de mener, at det er RAW at løfte med bælte, så må omtaltes squatløft jo være RAW.

  6. Der skal meget til at imponere folk nu om dage :tongue: Så meget kan et bælte da ikke betyde. Jeg bruger selv bælte for at beskytte ikke for at hente kg, mon ikke også, at det er derfor han bruger det. Hvis man kan kalde Nordland Cup for et udstyrsfrit stævne, så kan man vist også kalde hans løfte RAW. Mange folk kalder jo også deres bænkpres for RAW til trods for, at de bruger håndledsbind/handsker.

  7. Hvis nogle af de bedste hold melder fra, så åbner det muligheden for andre hold, så det er vel ikke så skidt endda :smile: Århus er vel det næste hold på listen, og det er jo ikke noget dårligt hold.

  8. Afsluttende bemærkning:

    Jeg har lagt mærke til, at mange styrkeløftere her på boardet har svært ved at modtage kritik af deres sport, også selvom den er velment. Alle sportsgrene får kritik og da styrkeløft normalt antages for værende en sport, så burde den vel også være åben for kritik. Hvis kritik slet ikke blev brugt, så vil vi slet ikke have nogen løftere, der repræsenterede Danmark. Kritik er et bredt ord og det er nødvendigt for at man kan blive bedre. I DSF er der sket flere tiltag, som har givet vores løftere bedre muligheder, og det er den vej som vi skal, men alle andre forbund kommer også med tiltag, da alle ønsker at være med i toppen, og derfor er det vigtigt, at vi som sport er åben for kritik, så vi kan blive endnu bedre.

  9. Hvilket bomme-problem? De 4 danske mænd der deltog ved VM, Morten, Tonni, Michael og Casper kan vel ikke ligefrem betegnes som løftere der ofte bommer ud?

    For det første er der nok ingen der er mere trætte af at de bommede end Morten og Tonni selv er. De har brugt utalige timer i træningslokalet for at ramme topformen til netop det stævne. Så skuffelsen er helt sikkert størst hos dem selv.

    For det andet aner du intet som helst om, hvor alvorlig Tonni´s skade er. Så måske var det en ide ikke at udtale dig om noget du ikke aner en disse om...

    Nu har der været snak om før, at der var for mange, der bommede på landsholdet, så det er jo ikke nogen ny diskussion :smile:

    Jeg ved da godt, at Morten og Tonni er trætte af at bomme. Jeg havde da også håbet på, at de begge havde gennemført :smile:

    Jeg ved bare, at der står i denne tråd, at Tonni bommede ud pga. problemer med skulderen. Hvis skaden betyder, at han bommer ud, så vil jeg da sige, at den er alvorlig.

  10. Kunne det tænkes at der er noget om det, når alle andre er uenige?

    Eller er du virkeligt så sikker på, at du er så meget klogere end alle andre mennesker?

    Er det ikke en tand for arrogant?

    Inzer er da enig med mig i denne tråd og det kan jeg da se, at Mikkel også er.

    Det handler ikke om at være klogere end andre. Poul det er et diskussionsforum, så alle behøver jo ikke være enige. Om der er 1 eller 200 der er enige med mig er irrelevant. Det handler jo ikke om at skabe konsensus.

  11. Lær at læse

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...st&p=939566

    Desuden har jeg været i træningssamling, så har ikke været ved en computer.

    Jeg forstår ikke dit problem så. Jeg har ikke sagt noget, som er i modstrid med det, som du henviste til.

    Tror du ikke Moos, at du er blevet ramt af den smitsomme sygdom: Vær-altid-uenig-med-Faber-så-jeg kan-blive-populær-blandt-de-andre-styrkeløfter-og-så-er det-ligemeget-om-han-har-ret-eller ej- enza.

  12. Ja det er VM , alle burde gennmføre, uanset hvad.. urealistisk, men en realitet, ifølge dig.. nogen SKAL bomme, nogen SKAL ramme en dårlig dag, sådan er det.. uanset hvad, udstyr eller ej, styrke, nivea eller hvad også i sidste end..

    og hvad gik knapt så godt? ja tonni har/havde en dårlige skulder, bad timing.. morten kunne "bare" ramme dybten, men det gjorde han ikke, sådan er det bare.. respekt for ham, han er jo ikke en dårlig løfter.. men alle kan altså ikke løfte "optimalt" hver gang, that's just the way it is Faber, like it or not..

    Du bruger bare SKAL forkert. Hvem siger, at der er nogen, der SKAL bomme ud? Er det skrevet ned i IPF's regler? eller er det dommerne, der har bestemt, at der er nogen, der SKAL bomme? Hvis det ikke er det du mener, så burde du bruge KAN i stedet.

    Jeg har jo heller ikke ligefrem givet kritik af Tonni og Morten som bommede, men det er da synd for Tonni, at han lige havde lavet et flot løft på 337,5 kg i squat og han så bommer i bænkpres, når han på forhånd vidste, at han havde en dårlig skulder. Man bænker ikke 215 kg, hvis man har en alvorlig skulderskade, så meget kender jeg da til sporten. :smile:

  13. Faber har blot fortrængt, hvordan det gik da han optrådte til dm-a 2005.....Hvis jeg husker ret havde Faber her en udbomningsprocent på 88,8......Så alle kan ha en dårlig dag - selv stjernerne :tongue::cool:

    Haha hvilket DM, det har jeg fortrængt :tongue: Men siden har jeg bommet til 1/10 stævner, og sjovt nok, så var det pga. influenza og den 'undskyldning' er vel lige så god som nogen anden :wink: 88,9 pct. mener du vel også, du behøver ikke gøre min rekord ringere end den er :wink:

    Men helt ærlig DSF har været bekendt med bomme-problemet længe, og så er det vel ikke meget forlangt, at der bliver gjort noget ved det. Hvis man har en dårlig skulder, så er det jo også logik, at man ikke kan løfte 215 kg.

    Og nu er jeg jo ikke styrkeløfter Lars, så nu kan jeg sige min mening, hvilket man ikke kan i det offentlige rum, når man er styrkeløfter. FOlk siger én ting i klubberne og en anden på MOL.

    Jeg har nu heller aldrig bommet på landsholdet, så min sti er ren nok :wink:

  14. Ja, han kendte dem godt nok ikke da han startede diskussionen. Havde ikke liige fulgt så meget med og mente reglerne var anderledes.

    Men nu er han jo ekspert :laugh:

    Det kan slet ikke tænkes at dommerne lader sig påvirke mere af udenfrakommende ting i WPO end i IPF.

    At rekordforsøg, tunge løft, anerkendte navne hyppigere fik hvide lamper end mindre kendte navne med mindre vægt på stangen...

    Landet der gav os show wrestling kunne ikke tænkes at give os show styrkeløft også :wink:

    Jeg mener IPF hvor 4 forsøg netop er fjernet.

    Den stærkeste nation er udelukket pga noget pjat som doping.

    Beklædning er stærkt reguleret og der løbende tales om at nedtone udstyret.

    De er da fuldt ud lige så show prægede som et forbunde med:

    Monolift.

    Fri krudt og stimulanser (ritalin efedrin og andre godter skulle være populære inden løft).

    Totaler oppumpes via 48timers indvejning.

    Ubegrænset udstyr.

    Særlige dødløftstænger.

    Løse dommere der ikke dømmer efter kriterierne.

    Røgmaskiner, lysshow, smadder på PA anlægget og andet lir.

    De er da ikke mere showprægede end IPF... Nej nej.. :nonono:

    Fabers 100dødløft pas gør ham da en ekspert på de politisk/praktiske forhold omkring amerikanske styrkeløftforbund :4thumbup:

    Jeg kan virkelig ikke se, hvad dit indlæg har med Boltons løft at gøre. Han løft er stadig godtkendt. Skriv evt. en klage til WPO, hvis du ikke er enig.

  15. Du er så fuld af pis, Faber. Hvis du fulgte bare en smule med i WPO og hvad der foregår, ville du udemærket vide at det er en ren foræring pga publicity :nonono:

    Det er godt, at du lige har brugt et par dage på at tænke på dit svar :tongue: Hvis du skulle angribe nogen, så skal det da være dommerne og ikke Bolton.

  16. Michael lavede ny top i både bænk og dødløft, det kan man kun sige er flot

    Det er alle vist også enige om. Man kan helt sikkert finde en masse positivt, men man bliver også nødt til at se på, hvad der gik knapt så godt.

  17. Aaarh, men som du skriver det kunne det se ud som du mener 2 4 dele af stævnet..

    Selvfølgelig er det at foretrække at alle gennemføre, men der kan jo være mange grunde til at man bommer ud, mere end at vægten er for tung

    Okey, nej selvfølgelig ikke :smile:

    Jo, der er mange grunde til at man bommer ud, og som regel gode grunde, men i sidste ende har det jo desværre ingen betydning.

  18. Nogen skal jo bomme, og så mange er der ski da ikke bommet ud? :blink:

    Jeg har nok misforstået det så, men i følge resultatlisten, så har Tonni og Morten bommet - ret mig gerne, hvis jeg tager fejl :smile:

    Ja, jeg er ikke enig med dig. Hvorfor er der absolut nogen, der skal bomme? Jeg synes helt klar, at det er bedre, hvis alle gennemførte.

  19. Det var gdt nok en sløv omgang resultatmæssigt, men vi må nok erkende, at vi ikke kommer sovende til bedre placeringer, også selvom at Rusland og Ukraine ikke længere er med. 2/4 bommede, hvilket er skidt. Det burde vel ikke pakkes ind? :wink: Alt er dog ikke skidt. Tonni og Casper lavede nogle virkelig flotte squatløft. Michael løfter tit på grænsen - og så er der ikke langt fra succes til fiasko. Med lidt mere held, så skal han nok kravle op i placeringerne til næste år.

    Hvad gik der galt for Morten? dybden?