steinway

Medlemmer
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by steinway

 1. Målet er egentlig at få vaskebræt, kæmpe gunz og en 18-årig velformet tøs, der ikke laver andet end at kigge sultent på mig fra tidlig morgen til sen aften, kun ventende på at jeg skal stille hendes sult... men min kone har sagt at jeg nok ikke skal regne med at komme i mål over hele linien... så meget for opbakningen hjemmefra. Den reviderede køreplan hedder da at se om ikke alderen kan runde de tre cifre - eller ihvertfald skal det ikke være kadaveret der sætter begrænsningen. Så kroppen skal bruges til lange gåture med hunden og semi-tung styrketræning, så jeg kan holde skavankerne på afstand. Jeg har haft et dårligt knæ der har været et godt års tid om at komme sig, men det er nu så godt som nyt. Nu er det kun en halvvejs-defekt / halvvejs-god skulder jeg døjer med. Den er ligeledes syv lange og syv brede om at komme sig og har nu været omkring halvandet år undervejs. Understellet har så været lidt på pause hvad træningen angår, men nu går det støt fremad. Overkroppen skal nok blive god på et tidspunkt, men den halter lidt bagefter da der skal trænes lidt udenom skulderen. ... men humøret er højt og jeg har endnu 64 år til mit mål, så mon ikke jeg kan nå at få det hele i orden :-)
 2. 100 år gammel - hvor svært kan det være?

  Jeg stod lige og studerede logs. På over et år er min røget HELT ned på side 3.... hmm.... så er sitet jo rent faktisk ikke helt dødt... jeg tænker krampetrækninger :-) Men trænet bliver der stadig. Jeg har igennem efterhånden nogen tid kørt efter Hepburns 8x2-3 skabelon. Den passer mig fint, der er god mulighed for at justere lidt hist og her og progressionen og planlægninger er LIGE mig. Hvad er der ellers sket i det forgange år? Jo, jeg har haft pest i skulderen, men den er kommet sig og bænken er blevet lidt mere imponerende end førhen. 1RM har sneget sig op på 115kg og det går fortsat fremad. Dødløftet er på 225kg, så også her er alt som det skal være. Pesten fra skulderen har dog ramt knæet så dagsformen er ikke så imponerende for tiden. Jeg tænker dog at i løbet af en måneds tid eller to er jeg tilbage igen. Sådan! Nu burde jeg kunne holde mig på de første tre siders log-bøger i et godt års tid igen :-)
 3. Burde anabolske steroider være legale?

  Hvis de laver opdelingen tror jeg rent faktisk jeg vil begynde at se håndbold; 2x7 kampkrudtede, hærdebrede gutter der bare VIL igennem :-)
 4. Low bar squat og ondt i håndled og albue..

  Front squat / safetybar squat?
 5. Hvis det stadig er til salg, kigger jeg gerne forbi i dagens løb og afhenter for 500,-? :-)
 6. Test booster

  Hmmm.... jeg køber tydeligvis ZMA alle de forkerte steder. Det gør ikke en skid for mig.
 7. SOLGT

  Gråt stel, men ellers som https://www.fitnessgruppen.dk/finnlo-skraabaenk-justerbar-sort/Puderne er uden huller, ridser eller revner.Maksimal vægt 250kg.Sælges alene grundet indkøb af kraftigere bænk.Pris 1.000,-Befinder sig i Hvidovre.
 8. Bent press og turkish get up?

  +1 til TGU Jeg bruger dem under opvarmningen fra tid til anden - de tager tid, men kommer godt rundt i hele kroppen.
 9. Hjælp til at få styr på mit liv!

  For meget arbejde - stress - tyk - doven - dårlig ægtemand - dårlig far. Så er der da lidt at arbejde med, men er du sikker på at du vil bruge dyrebar tid og energi på at fokusere på kost og træning? Hvis du er fast besluttet på at starte med kost og træning skal jeg absolut ikke stille mig i vejen for det projekt, men måske tiden var bedre brugt på at afsøge jobmulighederne og/eller passe familien?
 10. Solgt

  Der er blevet ommøbleret i bøfkælderen, så jeg har nu tre stk. vægtstativer til overs. Læs mere her: http://www.t-fitness.dk/vaegtstativ-hs-400-hs-400 300,-/stk. eller alle tre for 700,- Befinder sig i Hvidovre.
 11. Solgt

  Dem er der sgu ikke meget salg i... ny pris!
 12. Solgt

  Jeg er ikke så meget mand som jeg før har været, så mit bælte er vokset fra mig. Der er 110 cm til midterhullet. Bæltet er sort læder med hvide syninger og har naturligvis livstidsgaranti hos Wahlander. Se mere her: http://www.wahlanders.se/webbutik/katalog/product_info.php?cPath=22_31&products_id=79 Pris 800,- Befinder sig i Hvidovre.
 13. Greens

  Jeg tvivler ikke! Jeg er opdraget med "sådan er det bare", så jeg kan sagtens affinde mig at parkere den der :-) ... omend jeg vil forbeholde mig retten til at se om der er andre vantro... Jeg er skam stor tilhænger af grøntsagerne, men til tider ryger der gerne et måltid eller to i skyndingen og så ender jeg gerne med ét velvoksent aftensmåltid. Da jeg ikke er et lille nips der kan nøjes med et kyllingebryst og to tomater, så skal der i forvejen klemmes en god bid mad ned så jeg ikke skrumper ind til det rene skind og ben. Så det er ikke mætheden jeg har et problem med - tværtimod. Jeg tænker så bare at pulveret kunne være en løsning til at få hvad der svarer til et kilo grønt eller to mere ned om ugen...
 14. Greens

  Jeg er skam allerede gode venner med grøntsagsblandingerne... men hvorfor er pulveret noget pjat? Er det fordi det er pulver? Fordi du siger det eller stikker det blot en anelse dybere? :-)
 15. Greens

  Jeg overvejer også at hoppe med på vognen - jeg har en målsætning om at spise i nærheden af et kg grønt om dagen, men det er ikke altid der er overskud til at hakke/snitte/kværne/mose mv... så jeg tænker pulveret kan være en god løsning? Udover flot-skæg, er der så andre der er hoppet på den galej?
 16. Solgt

  50mm gummivægtskiver fra Fitnessgruppen http://www.fitnessgruppen.dk/ol-vaegtskive/ 8 stk. 5kg - 75,-/stk. 2 stk. 2,5kg - 40,-/stk. 2 stk. 1,25kg - 20,-/stk. 4 stk. 0,5kg - 15,-/stk. Befinder sig i Hvidovre.
 17. Solgt

  Har sendt PM :-)
 18. it works wrappen

  Hvis begrænsningen alene ligger i at du ikke vil spendere en omgang honning, så kigger jeg gerne forbi Avedøre med et bæger :-)
 19. it works wrappen

  Jeg tvivler stærkt på at der forsvinder noget som helst. Der bliver muligvis omrokeret en smule, så længe du har korsettet på, men det falder så stille og roligt på plads igen efterfølgende. Start med at finde ud af hvilke affaldsstoffer der efter sigende bliver renset ud af fedtvævet og så kan du formentlig forholdsvis hurtigt derefter konstatere at det er bullshit...
 20. Jeg har kastet mig over Tyrkish Get Ups og skal i den henseende have fat i en kettlebell. Jeg kan se at der er de første 50+ hjemmsider der sælger den slags - heriblandt også Harald Nyborg der umiddelbart er markant billigere end alle de andre. Jeg kan google mig frem til kommentarer om at det er "skod-kettlebells" uden nogen begrundelse... men skal kettlebells have en særlig udformning? Jeg skal bare have fat i en 8kg til at starte med, så prisforskellen er ikke så stor igen uanset hvor jeg køber, men jeg undres bare over hvorfor det er "skod-kettlebells".
 21. it works wrappen

  Hvad er det for nogle affaldsstoffer der bliver udskilt, som kroppen åbenbart ikke selv kan udskille? Tungmetaller? ... jeg har ikke kigget på linket da det lugter langt væk af plattenslageri...
 22. Sidste fedt...

  1. "Standard-formlen" er noget i stil med knap to gram protein pr. kg kropsvægt, et gram fedt pr. kg kropgsvægt og kulhydrat for resten. 2. Det lyder fint. Sørg for at køre tungt og med god teknik. 3. Nope 4. Der er grænser for hvor meget kroppen kan bruge, så du får ikke noget ud af at ligge på 3+ gram protein pr. kg. Lad være med at overtænke projektet... det du har gjort hidtil har fungeret, så hold fast i det. Omend jeg tror din indgangsvinkel med en slutspurt måske ikke er så hensigtsmæssig. Der er ingen grund til at pine sig selv med en "slutspurt". Dyrk den styrketræning og cardio du kan lide og spis fornuftigt, så kommer vægttabet formentlig helt af sig selv, omend det nok tager lidt længere end med en slutspurt; til gengæld vil det formentlig være meget lettere at holde i sidste ende...
 23. Steroider

  Ham farmaceuten i den hvide kittel der solgte dig pillerne har vel sagt god for dem?
 24. Solgt

  Jeg har to stk. 50mm håndvægtstænger fra Fitnessgruppen http://www.fitnessgruppen.dk/ol-haandvaegtstang-50-mm/ Komplette med clips. Befinder sig i Hvidovre. 400,-
 25. Powerbuilding

  Jeg er faldet pladask for Doug Hepburns indgangsvinkel til træning og har selv taget udgangspunkt i hans 8x2 program. Hvis jeg skal læse lidt op på tankegangen, hvem kan jeg så med fordel kigge over skulderen på? Jeg tænker Pavel måske ikke er helt ved siden af og samtidig kan jeg se at Thomas Jagd har skrevet lidt derom, men der må være andre?