steinway

Medlemmer
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

steinway last won the day on April 17 2017

steinway had the most liked content!

About steinway

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/12/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Hvidovre

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Min krop er mit tempel og på det seneste har vi udvidet...

Recent Profile Visitors

2,485 profile views
 1. 100 år gammel - hvor svært kan det være?

  Jeg stod lige og studerede logs. På over et år er min røget HELT ned på side 3.... hmm.... så er sitet jo rent faktisk ikke helt dødt... jeg tænker krampetrækninger :-) Men trænet bliver der stadig. Jeg har igennem efterhånden nogen tid kørt efter Hepburns 8x2-3 skabelon. Den passer mig fint, der er god mulighed for at justere lidt hist og her og progressionen og planlægninger er LIGE mig. Hvad er der ellers sket i det forgange år? Jo, jeg har haft pest i skulderen, men den er kommet sig og bænken er blevet lidt mere imponerende end førhen. 1RM har sneget sig op på 115kg og det går fortsat fremad. Dødløftet er på 225kg, så også her er alt som det skal være. Pesten fra skulderen har dog ramt knæet så dagsformen er ikke så imponerende for tiden. Jeg tænker dog at i løbet af en måneds tid eller to er jeg tilbage igen. Sådan! Nu burde jeg kunne holde mig på de første tre siders log-bøger i et godt års tid igen :-)
 2. Burde anabolske steroider være legale?

  Hvis de laver opdelingen tror jeg rent faktisk jeg vil begynde at se håndbold; 2x7 kampkrudtede, hærdebrede gutter der bare VIL igennem :-)
 3. Low bar squat og ondt i håndled og albue..

  Front squat / safetybar squat?
 4. Hvis det stadig er til salg, kigger jeg gerne forbi i dagens løb og afhenter for 500,-? :-)
 5. Test booster

  Hmmm.... jeg køber tydeligvis ZMA alle de forkerte steder. Det gør ikke en skid for mig.
 6. SOLGT

  Gråt stel, men ellers som https://www.fitnessgruppen.dk/finnlo-skraabaenk-justerbar-sort/Puderne er uden huller, ridser eller revner.Maksimal vægt 250kg.Sælges alene grundet indkøb af kraftigere bænk.Pris 1.000,-Befinder sig i Hvidovre.
 7. Bent press og turkish get up?

  +1 til TGU Jeg bruger dem under opvarmningen fra tid til anden - de tager tid, men kommer godt rundt i hele kroppen.
 8. Hjælp til at få styr på mit liv!

  For meget arbejde - stress - tyk - doven - dårlig ægtemand - dårlig far. Så er der da lidt at arbejde med, men er du sikker på at du vil bruge dyrebar tid og energi på at fokusere på kost og træning? Hvis du er fast besluttet på at starte med kost og træning skal jeg absolut ikke stille mig i vejen for det projekt, men måske tiden var bedre brugt på at afsøge jobmulighederne og/eller passe familien?
 9. Solgt

  Dem er der sgu ikke meget salg i... ny pris!
 10. Solgt

  Der er blevet ommøbleret i bøfkælderen, så jeg har nu tre stk. vægtstativer til overs. Læs mere her: http://www.t-fitness.dk/vaegtstativ-hs-400-hs-400 300,-/stk. eller alle tre for 700,- Befinder sig i Hvidovre.
 11. Solgt

  Jeg er ikke så meget mand som jeg før har været, så mit bælte er vokset fra mig. Der er 110 cm til midterhullet. Bæltet er sort læder med hvide syninger og har naturligvis livstidsgaranti hos Wahlander. Se mere her: http://www.wahlanders.se/webbutik/katalog/product_info.php?cPath=22_31&products_id=79 Pris 800,- Befinder sig i Hvidovre.
 12. Greens

  Jeg tvivler ikke! Jeg er opdraget med "sådan er det bare", så jeg kan sagtens affinde mig at parkere den der :-) ... omend jeg vil forbeholde mig retten til at se om der er andre vantro... Jeg er skam stor tilhænger af grøntsagerne, men til tider ryger der gerne et måltid eller to i skyndingen og så ender jeg gerne med ét velvoksent aftensmåltid. Da jeg ikke er et lille nips der kan nøjes med et kyllingebryst og to tomater, så skal der i forvejen klemmes en god bid mad ned så jeg ikke skrumper ind til det rene skind og ben. Så det er ikke mætheden jeg har et problem med - tværtimod. Jeg tænker så bare at pulveret kunne være en løsning til at få hvad der svarer til et kilo grønt eller to mere ned om ugen...
 13. Greens

  Jeg er skam allerede gode venner med grøntsagsblandingerne... men hvorfor er pulveret noget pjat? Er det fordi det er pulver? Fordi du siger det eller stikker det blot en anelse dybere? :-)
 14. Greens

  Jeg overvejer også at hoppe med på vognen - jeg har en målsætning om at spise i nærheden af et kg grønt om dagen, men det er ikke altid der er overskud til at hakke/snitte/kværne/mose mv... så jeg tænker pulveret kan være en god løsning? Udover flot-skæg, er der så andre der er hoppet på den galej?
 15. Solgt

  Har sendt PM :-)