M!

Medlemmer
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by M!


 1. Som nævnt tidligere: anskaf en doorgym/pullup-bar til at lave kropshævninger. At få trænet sine vinger er et af de bedste midler mod for tynd overkrop kontra brede hofter (virkede for mig), og så ellers kombiner det med dips og pushup-variationer. Sæt fx et mål der hedder at kunne tage +20 kropshævninger og derefter vil du nok opleve en ændring i din overkrop. Og ellers så skal resten nok komme med alderen (såfremt du fortsætter med den gode træning naturligvis).


 2. Hej NIKO

  Jeg går selv og døjer med seneskedebetændelse i begge håndled. Har haft det i et år nu og har holdt pause i al den tid :( . Regner med at der kan gå en måned til et halvt år før jeg kan begynde at træne igen. Jeg laver nogle udspændingsøvelser samt wristextensions med meget let vægt (1-3kg) for 10-40 gentagelser for hver hånd.

  Du kan finde flere øvelser til dine håndled inde på sportnetdoc

  Jeg vil råde dig til at passe meget på at det ikke udvikler sig til det værre.


 3. Hvis du vil have mere volumen på, så kunne du lave et to-split hvor du træner 4 gange om ugen. Fx 2 gange træk og 2 gange pres. Man kan evt. også bare proppe lidt flere øvelser for ryg ind i det originale program.

  mvh. M!


 4. Så spørgsmålet er, får jeg lige så meget ud af det med hensyn til biceps med det her program ?

  Ja, det gør du. Mere er ikke nødvendigvis bedre og desuden så er "pumpet" slet ikke en retningslinje du kan bruge til en hylende fis. Som de andre også påpeger, så er det ikke nødvendig med flere øvelser i biceps når du træner ryg og basisøvelser.

  Du kan læse meget mere om det her:

  www.hypertrophy-specific.com

  Og ellers så vil du gøre dig selv en tjeneste hvis du læser TJ`s artikler ovre på getbig

  Her står også en masse gode råd:

  HST FAQ

  God læselyst :bookread:


 5. Jeg håber i realiserer hvilken træniningsmæssig resource mol er.. jeg har været på utallige udenlandske boards, snakket med adskillige 'erfarne' løftere, og langt langt langt de fleste er HIT-like fans... HIT og deslige funker måske på én bestemt type mennesker(fiber sammensætning, hvad ved jeg) men men men men....

  Jeg er fuldstændig enig. På langt de fleste udenlandske board jeg nogen gange kigger på, der er det HIT-træning, 5dags-split-fis, failure, forced reps og vejledning uden nogen form for egentlig argumentering. Mol er helt klart det bedste træningssite.


 6. Undskyld at jeg lige bryder ind her.

  Jørgens S>

  Den inflamatoriske tilstand du snakker om. Er det det samme som seneskedebetændelse?

  Mit problem er, at jeg har fået seneskedebetændelse i håndledene, og jeg regner med, at der vil gå noget tid før jeg kan begynde at træne med vægte igen. Så derfor vil jeg spørge dig(eller andre) om du kender noget til om, hvordan man genoptræner ens håndled og sener?

  Hilsen Martin