AGV

Medlemmer
 • Content count

  2,613
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by AGV

 1. Brug håndledsbeskyttere (wrist band). Det gør jeg og det fungere fint. Det er i øvrigt også det Layne Norton anbefaler.
 2. væksthormon HGH

  Var det mig ville jeg kombinere med noget test og oxy.
 3. Slet tråd

  Ha ha.... sikkert ;)
 4. Slet tråd

  På hvad dog? :)
 5. Du er godt nok stærk, hvor gammel er du? Det kunne være spændende at høre mere om dine tanker omkring træningen, og ikke bare løftene. :)
 6. Jarvig's træning

  Jan, vi venter stadig på den sidste del af historien. :)
 7. Watson Træktårn.

  Må man spørge hvorfor du vil sælge det?
 8. Jarvig's træning

  Hej Jarvig Hvad er status på situationen med Christian og Stine?
 9. Dødløft og lange ben

  Lidt off, men alligevel. Videoen er super god:
 10. Hvor langt kommer hun ned? Er hun clean?
 11. Front squat og diverse øvelser til bagskulder og øvre ryg.
 12. Kløe/uro i benene efter træning

  Jeg har haft samme problem, det der hjalp for mig var at slutte af med koldt vand på benene når jeg var i bad. Noget med at det lukker porerne i huden.
 13. Smerte i håndled efter "tung" squat

  Jeg vil prøve at strække håndleddet, holde lidt bredere og evt. wraps. Det med "false grip" har jeg prøvet at søge lidt på, er det bare uden at bruge tommelfingeren?
 14. Smerte i håndled efter "tung" squat

  Jeg ved godt det er en gammel tråd, men fandt den lige via Google. Jeg har også problemer med håndleddet i squat, er det noget man kan gøre?
 15. Hvem sælger fitnessudstyr til private?

  Var det brugt udstyr du købte?
 16. Fordomme om motionscenter.

  Vi er alle startet et sted, så jeg tror bestemt ikke folk tænker noget negativt. De eneste der bliver tænkt negativt om, er dem der ligger hjemme på sofaen.
 17. Rygprogram foreløbigt

  Ja det er et fint program, dog ville jeg ligge dødløft først. Dette skyldes, at det er vigtigt at udføre denne med korrekt teknik, her er det derfor vigtigt at være helt klar og frisk.
 18. Jarvig's træning

  BUMP
 19. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Hvad siger vægten?
 20. Større lår!

  Men hvorfor ikke måle dem hvor de er tykkest, det er de jo oppe ved lysken? Det er bare vigtig at alle måler samme sted, ellers bliver det lidt svært at sammenligne.
 21. Større lår!

  Men hvor måler I, helt oppe ved skridtet?
 22. Jarvig's træning

  P.s.: Jeg vil ikke anbefale dig at gøre dit venskab med Christian forbi, uanset hvad du tænker og føler på nuværende tidspunkt. Med de ting du har været igennem, er det meget sandsynligt, at din psyke kan fucke med dig. Det er ikke tid til store beslutninger.
 23. Jarvig's træning

  Hej Jarvig Meget spændende læsning, men sikke nogen ting du har været igennem de sidste par år. Nu har du jo skrevet meget, og jeg vil bare kommentere på en par enkelte ting. I dit sidste indlæg fortæller du, hvordan din kammerat i fuldskab genfortalte falske historier om dig og Signe. Men gør han kunne dette i fuld tilstand? Mange har en ubehagelig adfærd i beruset tilstand, nogen har endda en meget ubehagelig adfærd i beruset tilstand, men hvis han ikke ædru opfører sig sådant overfor dig, er det vel et langt mindre problem end hvis det kun er når han er fuld? Desuden, hvis du seriøst mener at din ven er psykopat eller har psykopatiske træk, er det så ikke en helt, helt anden situation en hvis han "bare" har en slet moral? Er han reelt syg, så mener jeg naturligvis, at han behøver professionel hjælp, og her har han brug for dig, på samme måde som du ofte har haft brug for ham. Jeg mener derfor, at du skal gøre op med dig selv, hvorvidt du seriøst mener at hans adfærd er sygelig i ordets kliniske/medicinske forstand. Hvis du mener dette, så mener jeg du har en forpligtigelse til at sætte din egen person på stand-by (på trods af dine egne problemer) og hjælpe han 100%. Han var der i 20 år for dig, hvor er du for ham nu? Din historie med din mor gør mig rigtig ondt. Af uforklarlige årsager, så holder vi vanvittig meget af vores forældre, næsten uanset omfanget af svigt og manglende kærlighed. Man elsker bare sine forældre, især sin mor, uanset hvor rationelt man forsøger at anskue det. Man ved ikke hvor stærkt ordet mor er, før man ikke længere har nogen at sige det til. Jeg ser frem til at læse forsættelsen, en på mange måder helt vild situation du har været i. Spændende og vild.