allerup

Medlemmer
  • Posts

    971
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by allerup

  1. Jeg kører Stronglifts 5x5, og har været i gang med det i 5-6 uger. Jeg vil gerne putte goodmornings ind, da jeg har verdens mest pivringe lænderyg, og jeg kan mærke at goodmornings er super der.

    Men hvilken dag vil det være smartest at køre dem, A eller B:

    A: Squat, bænkpres, bend over rows

    B: Squat, overhead press, dødløft

    Min form især i dødløft lider ret meget af, at jeg har så svag en lænderyg som jeg nu engang har, så jeg er bange for at øge for meget i dødløft, så længe jeg ikke har helt styr på formen. Derfor mener jeg at det vil være smart at putte goodmornings på, men er bare ret meget i tvivl om, hvilken dag der vil være smartest at gøre det...
     

  2. Siden jeg startede den her log for 8-9 år siden er der sket en del - blandt andet har man opfundet noget der hedder GPS - Dengang brugte vi at rulle en snor ud bag cyklen. Når man så kom hjem, kunne man måle hvor meget snor der var rullet ud, og så vidste man hvor langt man havde kørt.

    Nåmen, i går var jeg ude og cykle. Jeg kørte ikke så langt, men til gengæld kørte jeg langsomt. Kig forbi endomondo hvis du vil have detaljerne, http://www.endomondo.com/workouts/114110847

    Er der egentlig noget endomondo-halløj i forbindelse med MOL-halløj?

  3. Blev det en hård august måned og hvordan ser det ud med denne august?

    Aner det ikke.. Der er så mange auguster at huske, og så lidt tid at huske dem på.

    Jeg har brugt lidt tid på at træne alder - og har faktisk gainet 9 år siden jeg startede denne log - Så: Heyhey!

  4. Mandag:

    23.00 seng

    Tirsdag:

    23.00 seng

    Onsdag:

    23.00 seng

    Torsdag:

    23.00 seng

    Fredag:

    00.00 seng

    Søndag:

    00.00 seng

    Giv venligst jeres bud på kostplanen og kom gerne med gode råd, foreslag, ja faktisk alt hvad der falder jer ind når i læser det.

    Jeg synes du skal tage de senge ud af kostplanen - Der går alt for meget tid med at tygge en køje, med mindre du da sover i en seng af rabarber

  5. Damn 600 kroner :crazy::blink: What ??? Det lyder da sindsygt.

    Jeg ville også spare pengene og træne på dit arbejde...

    Jeps, det var osse min tanke... men prisen er altså 599 hos equinox hvis man ikke vil tegne for et helt år (og forudbetale :blink: )

  6. Næh, jeg syns bestemt ikke jeg har lyst til at støtte nogen som helst der kan få sig til at tage 600 kroner for en måned... Argh... :crazy:

    Hmmm... Jeg har netop erfaret at der på min arbejdsplads (Danish Crown) er det fedeste træningslokale jeg har set uden for deciderede fitnesscentre... Der er både spinningcykler, alt i manuelt håndterbare vægte (håndvægte og 20 kg's stænger med stort sortiment af skiver til) samt div. sære maskiner som de færreste kender formålet med, og en hel masse mere som jeg slet ikke fik et overblik over...

    Så mon ikke jeg kan leve uden den brægende instruktør, hvis jeg sparer 540 kr om måneden... Det tror jeg nok jeg kan! :superman::wink:

  7. Nu kunne jeg godt nok ikke drømme om selv at træne et af de pågældende steder. Men jeg ville da til hver en tid vælge at støtte Fitnees fremfor en af de store kæder.

    Næh, jeg syns bestemt ikke jeg har lyst til at støtte nogen som helst der kan få sig til at tage 600 kroner for en måned... Argh... :crazy:

  8. velkommen til superbyen. hehe.. :tongue:

    Der er oså noget der hedder FitNees inde i midtbyen. Geografisk ligger det noget bedre end equinox og tror nok at de har mange "trofaste" folk derinde. Men umiddelbart er equinox noget mere luxuiøst indrettet og mere indbydende... :smile: Prismæssigt ligger de nok rimelig tæt, med FitNees værende lidt billigere..

    Jeg har lige været forbi deres hjemmeside, og med alle de "fedtdræber" på holdplanen tror jeg at Klaus Styker er et stort forbillede for dem - og så er det nok ikke noget for mig... Det er da i øvrigt lige så pissedyrt som equinox, så jeg vælger nok den løsning... indtil der er lyst til klokken 20, så jeg kan komme på landevejen... :superman:

  9. Jeg skal være i Horsens det næste halve år, og mangler et sted at spinne...

    Er der andre steder end Equinox i umiddelbar nærhed af Horsens med rimelige priser og gode instruktører?

    Og ja, centerguiden kunne give et billede, men det her er jo osse en mulighed for at få erfaringer

  10. Jeg har pludseligt over natten fået smerter i det ene knæ. Det virker som om det sidder på ydersiden af knæskallen, den er i hvert fald meget øm når man trykker på selve knæet... Jeg kan også knap nok bøje benet, pga. smerter...

    Det er som om knæet er hævet lidt op, men det sidder også uden på knæskallen

    Nogen bud på det? Går det i sig selv igen, eller skal der lægebesøg til?

    Min træningsintensitet er meget lav for tiden, så det er ikke noget overbelastning eller den slags (tror jeg da)

  11. Allerup> Hvis du med nød og næppe klarer de 2400m får du ikke særlig mange point.

    Jo hurtigere du klarer de 2400m jo bedre er det selvfølgelig.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Så vidt jeg husker får man ikke point for svømning og løb, disse bedømmes blot som bestået eller ej. Derfor kan man heller ikke trække noget op ved at løbe hurtigt, eller trække ned ved at løbe langsomt, så længe man blot klarer distancen indenfor kravet.

    [EDIT: Jeg har lige erfaret at man nu får point for løb og svømning, så jeg beklager meget at jeg har hævdet noget andet!!]

    Jeg kan huske at der var en der fik et black out under opvarmningen, men han var nok ikke så godt forberedt :tongue:

  12. Hvor svært kan det være at svømme de 200 meter på under 5 minutter? Tag det dog med som en oplevelse, i stedet for at bruge hele og halve timer på at slippe. :poking::chicken:

    Løbe- og svømmetesten skal jo blot gennemføres, og resultatet er bestået eller ikkebestået - så der er jo ingen der kræver fantomtider

  13. Hvad med det der gel. Er det godt eller skidt? Jeg regner med at mine ture bliver mellem 20 og 40 km.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg går personligt langt uden om sadler med gel, da jeg har dårlige erfaringer med ondt i røven efter sådan nogen. Dog er der mange der er meget godt tilfredse, så det kommer nok mest an på personen.

    Du kan jo evt. sammenligne konsistensen af sadlerne med den du har på din cykel nu...

  14. Jeg kender ikke umiddelbart nogen gode sadler til kun 200,-

    Men jeg vil dog komme med et råd: hvis du skal bruge lågen til lidt længere ture skal du gå efter en sadel uden alt for meget polstring, da en hård sadel er klart at foretrække.

    Den bedste sadel jeg har haft var rent carbon, og derfor lisså hård som en spændt lægmuskel :tongue:

    Diverse sadler

  15. hvis du ikke har det allerede, så overvej udover fysisk træning desuden:

    1. At anlægge kraftig jysk dialekt

    2. At anlægge overskæg

    3. Øv dig i at råbe "skyd efter benene" af dine lungers fulde kraft

    (sorry.. kunne ikke la vær!!)  :w00t:

    <{POST_SNAPBACK}>

    4: Øv dig i at råbe: "Huit, hva foregår her" (signal til at hunden bare kan begynde at bide) :4smartass:

  16. Hvordan og hvor meget træner du nu? Hvad trænede du sidste år? HVad var hastigheden sidste år, og hvilken hastighed vil du gerne op på?

    En løsning til forbedrede hastigheder vil altid være intervaltræning, og en søgning på emnet i konditionsforummet vil nok give bedre svar end jeg kan gøre.

    Men nu er gennemsnitsfart jo ikke alt, selvom de fleste motionister mener det, men med god intervaltræning vil snittet nok komme op, samtidig med at man får evnen til at rykke nogle gange, hvor alle "tonserne" nok kun kan hænge på den første :tongue: