Elra

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Elra got a reaction from KåreS in Problemer med vægten   
    Har du prøvet at følge et løbeprogram? Der findes flere forskellige, lige fra begyndere, let øvede osv. Start f.eks. med at følge programmet for begyndere - der er et her: http://www.motion-online.dk/konditionstraening/kondition_-_artikler/loebeprogram_for_begyndere/ Når du har genneført det er din kondi helt sikkert blevet bedre, og du kan evt. forsætte med et program for øvede. Det er ikke en fornøjelse i starten, at skulle til at dyrke motion. Men man mærker hurtig forbedringer. Det eneste du skal, er at tage dig sammen og komme i gang, og det kan andre ikke hjælpe dig med. Du kan som mål have at deltage i et 5 km. motionsløb sidst på efteråret. Der er sikkeret et i nærheden af dig.
    Du skriver du bor hjemme og at du ikke kan lave om på dine forældres kostvaner???? Det er jo dine egne kostvaner du skal lave om på! Start f.eks. med at få noget ordentlig morgenmad. Havregryn med skummetmælk og lidt frugt - ingen sukker, er en rigtig god start. Sørg for altid at have noget grønt med i madpakken - agurk, tomat, peber, gulerod m.m. Spis masser af grøntsager til aften, og spis mindre af kød sovs og kartofler. Drik vand til maden. Drop saftevand, sodavand, kager, chips, chokolade, slik og spis grove boller og frugt i stedet. Husk også det ofte er mænden man spiser det er galt med. Prøv f.eks. at spise lidt mindre til aftensmaden, og så spis lidt senere på aftenen.
    Husk det er dig selv der skal lave dine vaner om, men prøv at spørge om dine forældre ikke vil hjælpe dig, ved ikke at friste med kager, chips olign, og hjælpe med at minde dig på at du skal ud at løbe. Og husk så at det er dig selv der vil det.