KåreS

Medlemmer
 • Content count

  2,829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

KåreS last won the day on April 12 2013

KåreS had the most liked content!

About KåreS

 • Rank
  Difficult choices are never easy
 • Birthday 08/08/1968

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  PR og kommunikation
  Foto: Natur, portrætter og situationsbilleder.
  Styrketræning og glade cardios
  Musik - Rock

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke, kondition, balance og generelt velbefindende
 1. Øvre mavemuskler HOW THE F***? ;)

  Amds90: Hvis du ikke synes at du får aktiveret dine øvre mavemuskler ordentligt, så kan det være at du skal kigge lidt på din teknik. Aktiverer du for eksempel dine hoftebøjere til at udføre øvelsen i stedet for dine mavemuskler? Ellers prøv evil wheel... med den vil du med næsten statsgaranti mærke forskel.
 2. overtræning allerede?

  Det er ganske normalt at man ikke mærker noget mens man er i gang! Kroppen giver dig et signal om, at du kører den for hårdt. Du skal trykke på fornufts-knappen og se lidt på dit program i forhold til din pause uden træning. Kan dine tidligere problemer også sættes i sammenhæng med pauser eller programmer, hvor du sætter frekvens eller workload voldsomt i vejret? Sørger du for at spise - nok og rigtigt?
 3. Træning af nakke - håndvægte?

  Styrketræning af musklerne i ryg, skuldre og nakkeregionen kan da i den grad gøre at man undgår problemer!
 4. Træner I ved muskelømhed/stivhed?

  Der sker intet ved at træne, hvis der er tale om almindelig muskelømhed! Man bliver ikke mere stiv i musklerne. I langt de fleste tilfælde vil træning begrænse både ømhed og stivhed i højere grad, end hvis man ligger hjemme på sofaen og koger!
 5. træt og nedgang i træning..

  Du skal justere dit kalorieindtag og spise noget mere! Når du er meget aktiv og samtidig ligger i et kalorieunderskud på ~900 kalorier, så begynder det at gøre ondt! Det er i øvrigt ganske normalt at der forsvinder lidt styrke når man ligger i kalorieunderskud og kommer ned i vægt. For mig har det fungeret at have en dag om ugen med væsentligt højere kalorieindtag eller højere indtag af kulhydrater på dage på cardiodage.
 6. Valg af cykel

  Du må ud at prøve cyklerne af. Stelvinkler, stellets længde og dermed afstanden mellem for eksempel sadel og styr varierer, selv om cyklerne umiddelbart ligner hinanden. Lån cyklerne og tag en prøvetur, hvor du kører op ad en lang bakke. Bakker er fremragende til at finde ud af om cyklen passer i størrelse, gearing, stelvinkler mv.
 7. Tour de France 2013

  Det eksploderer, når sitet kommer op at køre igen! Enig... "full retard" er godt!
 8. Tour de France 2013

  På udenlandske sites har manden i gult i nogen tid gået under tilnavnet Vroom og skybot! Funny shit!
 9. Træning med trykket ribben

  Nu er trykkede ribben et ret vidt begreb! Men prøv at starte med en let omgang og lad være med at tage smertestillende midler, for så mister du nemt fornemmelsen af hvor langt du kan gå!
 10. Tour de France 2013

  Hvis vi ser bort fra Froome, så har der meget sjældent været så få sekunder mellem de første 12-13 ryttere på dette tidspunkt i løbet. Fra Valverde (2) til Martin (13) er der 2 min og 30 sek. Fuglsang (12) har et halvt minut op til ottendepladsen og et minut at give af til 14. pladsen (Evans) Det kan blive nogle meget spændende etaper i Alperne!
 11. Tour de France 2013

  Stærkeste mand i bjergene og næsthurtigst på en flad enkeltstart... jo, Froome og Sky træner helt sikkert mere effektivt end de andre!
 12. Tour de France 2013

  Hvor finder du de tal?
 13. Tour de France 2013

  Jørgen Leth er dum at høre på, når emnet er doping!
 14. Tour de France 2013

  Astana og Fuglsang er på røven. Efter at Brajkovic er udgået, er der vel til gengæld ikke længere tvivl om hvem holdet skal køre for!
 15. Til alle eksrygere

  Pulsure er heller ikke særlig præcise... just say'in :-) I stedet for at fokusere på vægten kan du i stedet bruge et målebånd og måle på nogle faste målepunkter, f.eks. overarme, bryst, liv, hofter og lår. Eller alternativt få foretaget en måling med tang, f.eks. hver anden måned. Selv om vægten ikke rokker sig det store, vil jeg skyde på at der alligevel langsomt sker ændringer med din krop, som målebånd og/eller tang vil kunne spore langt bedre end en vægt! Jeg tror ikke at 1400 kcal er for meget...