tarzan786

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tarzan786

  1. Mandag

    Morgen: Ben, mave & Cardio

    Aften: skuldre + nakke

    Tirsdag

    Morgen: cardio

    Aften: Ryg + Biceps

    Onsdag

    Morgen: cardio

    Aften: Bryst + triceps

    Torsdag

    Morgen: Ben, mave & cardio

    Aften: skuldre + Nakke

    Fredag

    Morgen: Cardio

    Lørdag

    Aften: Ryg + Biceps

    Søndag

    Aften: Bryst + triceps

  2. Hej Rune det lyder list indviklet :) med hensyn til styrketræning så har jeg trænet on and off i mange år, men pga en større operation i ryggen laver jeg ikke tunge dødløft. Når jeg kører squad så er det med håndvægte i hver hånd, en stor bold som jeg læner mig op af langs væggen. På den måde er lænden rimelig garderet. Ellers synes jeg jeg har godt styr på teknikken i de andre øvelser og styrken er også ok. Bænker fx 100kg 6 reps 4 sæt. Chin ups med håndfladerne væk fra ansigtet 12stk x 4 (vejer 80kg 184cm høj)

    De programmer du skriver der er cardio + høj intensitets styrketræning? Når jeg laver cardio plejer pulsen ifølge maskinen ar være på 150-155 og det højeste ( max ) jeg kommer op på er 170-175. Som tallene måske viser så er jeg ikke eliteidræts mand :) men som skrevet tidligere så er målet at få fedt% ned og (her kommer det forbudte) at måske kunne øge muskelmassen - hvilket jeg tror kan være muligt grundet min relative dårlige form.

    Ville du tage to minutter til at forklare hvordan de programmer du nævner skal køres ?

  3. Tusind tak for svar drenge. Jeg tænker til at starte med vil jeg lave cardio 4-5 gange om ugen og styrke 6 gange. Og så vil jeg bruge romaskine de dage jeg skal træne ben og ellers variere mellem crossmaskine, løb og cykling - forbrænde en 500kcal pr gang cardio. Hvordan med kosten ? Skal jeg spise noget lige efter cardio ligesom jeg gør efter styrke?

  4. Spørgsmålet var i øvrigt er det sådan jeg burde gøre for at nå målet ? Eller evt bytte om styrke morgen cardio aften ? Eller lave programmet om? Programmet er kun gældende for de næste tre måneder i øvrigt :)

  5. Hej folkens, nedskæringer over alt og så blev det min tur. Men intet er så dårligt at det ikke er godt for noget. De næste 3-5 måneder har jeg masser af tid og overvejer derfor at bruge tiden på at træne 2 gange om dagen. Målet er at komme ned med fedtprocent (evt hvis det skulle ske det mirakel at øge muskelmassen også). Jeg overvejer derfor at træne cardio om morgnen og træne styrke om aften. Cardio 45-60 min og styrke er 4split.

    Skulder +(nakke) -

    ryg biceps -

    bryst triceps -

    mave ben

    Er det en god måde at gøre det på? Kan evt også smide mit træningsprogram op. Har tænkt mig at kører tungt. Rep 6-8, 4 sæt 3-4 øvelser for de store muskler og 2 til de små.

    Jeg tænker det nok ikke er en god ide at træne to gange om dagen i længere tid pga risiko for skader.

  6. Mange tak - det må jeg prøve (igen) og jeg holder jer opdateret. Mht shampoo eller sæbe så måske men så skulle det vel kun være hovedet eller kroppen (shampoo til hovedet og sæbe til kroppen) med mindre jeg er allergisk for begge. Vaskemiddel også måske selvom jeg også får det i bar overkrop, men så burde benene jo ogs få prikken og stikken. Tak for jeres feedback af sti afsted til lægen igen

  7. hej jeg har et rigtigt irriterende problem, når jeg er til træning eller laver fysisk aktivitet så får jeg en ubehagelig stikken i hele overkroppen. Det som om jeg bliver varm om ørene og så stikker / prikker / kløer det på hele overkroppen og hovedbunden.

    Har testet på en kondicykel hvor det nærmest på klokkeslæt altid kommer når pulsen runder de 100. Har også bemærket det kommer når kroppen er i overgang til at blive varm (senest i dag da jeg handlede tøj og skulle skifte bukser et par gange)

    Har søgt overalt på nettet uden rigtigt at blive klogere på det. Jeg har haft dette tidligere og det forsvinder efter et par måneder af sig selv. Er sikker på at det også gøre det denne gang, men hvad kan det skyldes og hvad mon det er ?

    Stats

    Male

    30Years

    80kg

    184 height

  8. Jeg er generel fortaler for en afbalanceret kost (15-25E% protein, 10-60E% kulhydrater og 30+E% fedt). Spiser du virkelig meget energi kan du nøjes med relativt mindre protein. Kulhydrater bør afstemmes i forhold til din grad af fysiske aktivitet (hård motionstræning og stor mængde styrketræning kræver mere kulhydrat) og din individuelle konstitution. Mange mennesker foretrækker at reducere på mængden af kulhydrater, når der skal cuttes. Mange oplever i øvrigt at det er vanskeligt at tabe sig på en low-fat diet (sikkert fordi den er sværere at overholde :bigsmile: ). Mængden af fedt afstemmes med mængden af kulhydrat, så den totale energimængde bliver passende til formålet!

    Indenfor træning er jeg glad for både konditions- og styrketræning. Meget hård konditionstræning har dog en tendens til at vanskeliggøre muskeltilvækst, men det kan ofte hjælpe på evt. fedt tab. Lettere motionstræning har generelt mindre effekt, både på godt og ondt! Styrketræning, med det formål at vokse, bør inkludere alle dele af kroppen og baseres på progressiv overloading i starten. Du skal med andre ord satse på at øge din styrke fra gang til gang. 3 gange ugentlig træning er fint til mange og træn ca 5-12 forskellige øvelser hver gang. Det samlede antal hårde sæt bør holdes under 20 (med hårde sæt menes sæt hvor der løftes til udmattelse eller tæt derpå med typisk 5-15 reps). Compoundøvelser giver mere vækst end isolationsøvelser, men dræner til gengæld også mere. Personligt foretrækker jeg halvt af hvert.

    Mvh Andreas

    Fantatisk så er der noget at komme i gang med :)

  9. Fedt procent er målt hos fitnessdk. Slut målet er som sagt flere muskler mindre fedt men er lidt nervøs for at falde mellem to stole (hvis der er et udtryk som hedder sådan) fedt% synes jeg selv lyder højt i forhold til det jeg ser i spejlet men ingen tvivl om at der sidder en 10" dæk rundt om maven :)

    Jeg tænker derfor det måske en god ide at dele det op i to eller flere etaper. Vægttab - muskelopbygning. Jeg synes jo at jeg har behov for begge dele og derfor jeg ikke kan beslutte mig om Cut eller bulk først