heffehurtig

Medlemmer
  • Posts

    1,323
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Like
    heffehurtig got a reaction from Sina in Veteran gonnabe   
    Sidste egentlige træning inden lørdagens stævne blev sidstnævnte. Dog var jeg nede fredag morgen og røre mig lidt.
    Træk op til 60 kilo.
    Stød op til 70 kilo.
    Finito.
    Lørdag:
    Stod op 7.30 sammen med min kæreste, kunne konstatere at min lænd i dagens anledning og for første gang i ganske lang tid havde valgt at være grundigt øm. Spiste morgenmad og rendte rundt om mig selv en halv times tid og kørte så mod Bagsværd kl 9.00. Indvejning ca 9.40 på 91,8 kg i underdrenge.
    Så gik der en del tid med at se på de to ældste grupper samt de tre tilmeldte veterankvinder løfte. Jeg har desværre lidt svært ved at huske navne, resultater og klubnavne, da jeg var i min egen lille verden, men lad det være sagt, at der blev lavet nogle virkelig imponerende ting! På dette link kan man se nogle af dem, der var med, selvom det er fra sidste år: http://www.weightlifting.dk/da/Nyheder/2010/November/DM%20og%20NM%20Masters.aspx
    Preben
    Klubkammerat Per og mig selv var dagens yngste deltagere med vore spæde 36 år
    Jeg havde en del nerver på og fight og flight var fordelt på flight indtil opvarmningen til træk, hvor jeg fik taget fuck-ja hatten på og fighten kom op i mig. Adrenaline is a hell of a drug. Desuden forsvandt min ømhend i lænden med en blid bløb fornemmelse, da jeg rejste mig fra stolen for at varme op til træk. Nogle gange tror jeg min krop har sin egen hjerne.
    Opbakningen fra klubben var en VMdeltager værdig! Flemming, Kurt og Niller stillede op som coaches og Christian Squatelsker, Jesper fra forsvarsministeriet, Pers Brormand og Alex med de gode ben sørgede for bundsolid moralsk støtte. Tusind tak for det og glæder mig til kunne hjælpe dem med at stille op en dag! Desuden var min smukke kæreste klar med kameraet og kærlighed fra morgen til aften
    Der var en anelse trange kår til opvarmning, da den foregik i en gruppe på 10 på bare tre stænger, men da veteraner er sådan nogle gentlemen, var der ingen problemer med at komme til.
    Startvægte var opgivet til 90/110 og det holdt jeg mig til. Da over 90 har været min nemesis i lang til, var det for mig virkelig virkelig vigtigt at naile åbneren overbevisende.
    90 - godkendt 3-0 Solidt løft. Der blev snakket lidt om 95, men valget faldt på 94 i andet, i samråd med Kurt.
    94 - godkendt 3-0. Førstehivet tog en halv time at gennemføre. Sådan føltes det. Jeg kan huske, jeg nåede at tænke, "den er tung.." men så var det warface og videre, videre, videre. Pr og stævne pr med 4kg. Bum! Slappede en lille smule af i bundstillingen, hvilket blev pointeret af Niller.
    I tredje var der ikke flere nerver tilbage og vi bad om 96.
    96 - godkendt 3-0 Pr og stævne pr med 6 kilo. Nu er der i hvert fald hul på bylden hvad angår 90+ i træk. Dybt tilfredsstillende. Denne gang arbejdede jeg nådesløst gennem hele løftet og førstehivet var ikke så intimiderende som i andet forsøg.
    Teknisk gik det som det skulle og ellers var der heller ikke noget af det, der var kommet op. Jeg er ikke stærk nok til at muskle træk op.
    Stød
    110 - godkendt 3-0. Jeg havde en ide om at øge til 111-112 for åbneren, så jeg kunne købe lidt tid men Flemming rådede mig til at gå 110-115 og så whatever, for at spare mig selv på 1 og 2 forsøg.
    115 - godkendt 3-0. Stævne pr +5kg.
    118 - jeg troede bare ikke helt på 120 og den var nok heller ikke kommet med For en gangs skyld var det ikke rejsningen der var problemet, men jeg var reelt presset på opadstødet, hvor jeg endte med at hoppe lidt sidelæns med fødderne. Pr med 3kg og stævne pr med 8kg.
    6/6 godkendte. 96/118@91,8 og dermed tokamp på 214 hvilket et stævne pr +14kg.
    Helt perfekt og inderligt tilfredsstillende dag. Nu er der nok ikke så længe til det bliver nemt at regne % ud til min træktræning
    Der kommer nogle videoer op senere på dagen af mine løft.
    Jeg kan se på film, at der er to-tre tekniske ting jeg skal arbejde på, nemlig mit greb i modtagelsen af vendinger og så især min fart under stangen i træk. Og så skal jeg ikke stå så længe og fedte, inden jeg støder op.
    Farvel og bum!
    Edit: Tak Thyge
  2. Like
    heffehurtig reacted to Mads Thøgersø in Back To The Weightlifting!   
    Ahh :)
    Er ikke bange for vægtene nej, har bare ikke trænet ret meget stød/opadstød, så der er på teknikken at den halter
    Nu sidder jeg så derhjemme med feber, og en sløj, svag krop - PERFEKT!!!
    ...Meeen som en true champion skal jeg nok dukke op til DM for at indkassere min sidsteplads
  3. Like
    heffehurtig got a reaction from Januster in Veteran gonnabe   
    It's nice to be important!
    But it's more important to be niiice. Yeeeaaaahhhhh.
    Dagens helt igennem blood'n'gutsie kældersquattræning
    Ben foran
    op til
    90x2
    100x2
    110x5 Pr
    115x4 Pr
    120x3 Pr
    110x5 tangering af Pr
    100x8 Pr
    Den var bidsk og var ikke oplagt til at squatte fra starten af, men greb mig selv dybt i løgposen og gik Balboa på vægten. Godt naboerne sandsynligvis var på arbejde...
  4. Like
    heffehurtig got a reaction from Mads Thøgersø in Veteran gonnabe   
    Cheers bra
    Den vægt bliver vendt i rasp og stegt på panden! Og lidt til måske?
    Det er eddermame go smadder i spiller! Det er et galt mix af iron maiden ca number of the beast møder death ca human møder noget af det her nymodens noget. (Har ikke fulgt med et stykke tid, men har en masse skiver fra start90'erne - cannibal corpse, obituary, death, entombed osv). Nice
    Hmm ved ikke om det er mig du mener, men der er da noget stødværk her:
    Gys. Jeg har et nyt mål og det er at blive lige så stærk som dag i ben bag og således lave 160 den 14 april til somewhere over the rainbow med regnbuen på stangen og det har jeg tænkt mig at fejre med regnbueis mens jeg vipper med et lille regnbuefarvet bøsseflag. Og en krukke guld!
  5. Like
    heffehurtig got a reaction from LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Omkvædet til Magtens Korridorer "lorteparforhold" :
    så står vi her og smiler på hinanden
    jeg fatter ikke en skid, det var jo dig der gik?!
    lorteparforhold
    lorteparforhold
    Ludbehandlet træpersienner
    lorteparforhold
  6. Like
    heffehurtig got a reaction from tjr in testosteron   
    Han må godt onanere, han skal bare lade være med at sovse...Faktisk er der studier der viser en fordobling af serum test levels ved ophidselse, men som du nævner er det ikke optimalt at slaske den af for ofte...
    Squat? Hvem ved, måske noget mere test men sikkert også noget mere kortisol og så er vi tilbage, hvor vi startede.

  7. Like
    heffehurtig got a reaction from Mads Thøgersø in Veteran gonnabe   
    Kom i gang igen for en tre uger siden efter rf. Trak 80 den anden dag og frivendte og stødte 95 mandag.
    Kører tre dage pr uge og har den forventede fremgang for tiden. Lænden driller noget især som noget hovedpine, når jeg laver dybe hugsidninger af enhver form med vægt.
    Ellers går det som det skal.
    Bum.
  8. Like
    heffehurtig got a reaction from MarianneB in MarianneB - The Discipline of Steel   
    De der fem sæt ben dér Respeeeect! Det må give noget appetit :4mewantfood:
  9. Like
    heffehurtig got a reaction from incognito in Brug af primobolan   
    Du kan da også få det sagt Johnny Bravo
    Det er en dårlig ide, at tage steroider. Det hverken kan, eller må ses som en metode til at forbedre din fysik, dit selvværd eller noget som helst andet aspekt af din tilværelse.
    Tag hellere noget ecstacy, når nu målet er et kortvarigt buzz. Det er ude af kroppen igen efter få uger og så får du en følelse af lykke, hvis kemiske årsagsbetingethed er helt utvetydig. Med steroiderne lader det til, at et skræmmende flertal af de debativrige brugere konkluderer, at melagomanisk oblæsthed og en hård stærk fysik, er følgevirkningerne af deres selvskabte disciplinerethed. Og at løfteudstyret (krudtet) bare er en hjælp på linje med tunfisk, håndvægte og grimasser.
    Det er det bare ikke, for hvis du tager steroiderne ud af ligningen, ryger trykket i den psykiske ballon lige så hurtigt som i den fysiske.
    Med al respekt
    Heffe