typen

Medlemmer
 • Content count

  1,416
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by typen

 1. Hej Jeg har ikke været aktiv på forummet i lang tid. Min træning har også været på meget lavt blus de seneste år. Træner kun med vægte max et par gange om uge for at vedligeholde det som jeg har opnået gennem tiden¨. I lang tid har jeg savnet inspiration og vil egentlig gerne træne. Men nu hvor der er børn inde i billedet er der bare ikke længere tid til at rende i centret hele tiden. Gider egentlig heller ikke. Jeg har brug for at komme i gang igen. Savner at få brændt kroppen af se resultater. Men det skal være en ny måde og træningen skal hovedsageligt foregå hjemme. Jeg har købt nogle gymnastikringe som bliver hængt op i carporten, da jeg har hørt de skulle være super til styrketræning, stabilitet og også øge muskelmasse. Er der nogen herinde som træner med ringe, som har gode råd, ebøger omkring det eller lignede som de gerne vil dele, vil jeg sætte meget pris på det. Min fremtidige træning bliver med fokus på at få en stærk core, stabilitet og pakke noget muskelmasse på overkroppen. Det bliver alt sammen med kropsvægtøvelser. Dog adder jeg nok vægt med et bælte, som der kommer fremskridt. Spørgsmålet er så, kan man blive stærk og muskuløs ved bare at lave kropsvægtøvelser? Gymnaster har imho de flotteste kroppe, men bruger de også almindelig vægttræning? Stats gennem de seneste 5 år er at jeg kan lave 5x100 kg i bænkpres, tage omkring 20-25 chinups, så er endnu ikke faldet helt sammen. Men det at kunne bænke 5x100kg er jeg ret ligeglad med. Jeg vil lave handstand pushups og lignende. Det er fedt i min optik. Så nu skal der ske noget andet!
 2. Træning med ringe, kropsvægt osv.

  mange tak for jeres indlæg. Sætter pris på hjælpen nu hvor jeg er helt grøn på dette område. Er kommet i gang med ringene og so far er det all good. Men virkelig noget andet. Dr Durden> "20 min: 3-8 weighted dips 3-8 weighted chins repeat - as many reps as possible" skal det forstås som 3 sæt med 8 rep elller? Har efterhånden hørt meget godt om den bog. Går allin og køber dem, så jeg kan komme ordentlig i gang.
 3. Ustabil ryg

  Hej Jeg tror jeg har en ubalance i kroppen på en eller anden måde. Så ville lige høre om i kan byde ind med forslag?? Min øvre ryg "hakker" når jeg feks. sidder på en stol og bukker overkroppen forover. Ryggen hakker næsten ikke hvis jeg står med strakte ben og bøjer mig forover, men hvis jeg "krummer" overkroppen forover, som når man laver en maveøvelse, så ryster hele kroppen og bevægelsen foregår i store "hak" istedet for en flydende bevægelse. Er det ikke muligt at lave nogle øvelser for dette? På forhånd tak.
 4. skade i nederste højre side af ryggen! Hjælpp!

  Jeg var ved lægen og fik at vide at jeg havde "hold i ryggen". Han sagde "giv det 14 dage og hold dig aktiv, så er det væk". Så sagde jeg "Jamen der er allerede gået 14 dage" hvortil han svarede "Nå, så giv det 14 dage mere". Nu er der gået 3 måneder og min ryg er stadig fucked selvom jeg har været til adskillige kiropraktor besøg. Få set på det hurtigst muligt og gerne hos en fys eller kiro.
 5. Smerte i rygsøjle

  Hej. Jeg har ondt i den nederste del af selve rygsøjlen. Smerten er der KUN når jeg laver chinups og når jeg bukker mig forover. Hvis jeg trykker på rygsøjlen der hvor det går ondt, kan jeg mærke smerten med det samme. Ved chinups er smerten ret intens og det føles som om der er noget seriøst galt med ryggen/lænden. Det mærkelige er, at jeg er uden smerter når jeg står, går osv. Jeg har heller ikke ondt i lænden eller andre steder omkring rygsøjlen. Det er som om smerten kun sidder i rygsøjlen. Jeg har haft skaden i snart 14 dage. Nogen bud? Jeg har tænkt mig at gå til læge/kiro snart.
 6. Smerte i rygsøjle

  Var ved lægen i dag (for første gang i 5 år) og fik at vide, at jeg havde lændehold. Hvis der ikke er sket en markant bedring inden 5 dage smutter jeg forbi kiropraktoren.
 7. Program - 50 chinup på 1 år

  Well jeg ligger omkring 20-25 kropshævninger pt. (overhåndsgreb) og jeg har sindsygt svært ved at komme op på 30+. Du har noget af en opgave foran dig.
 8. Endnu en tråd om chinup

  Hej.. Jeg sidder lidt fast i min chinup-progression. Jeg kan tage ~20 chinups pt. med en vægt på 83 kg. Derudover kan jeg tage ca. 6 chinups med +25/30 kg mellem benene (altså vægtskiver ) Problemet er bare, at det kunne jeg også for 2 år siden. Ville "Pavels ladder" være fornuftigt nu hvor jeg er "relativt" trænet i øvelsen? Jeg synes Pavels ladder mest anbefales til begyndere nemlig. Mit greb er fint men mine underarmen kunne nok godt forbedres lidt. Hvis underarmene blev lidt stærkere kunne jeg måske hente et par reps. Har i nogen forslag til hvad jeg kan gøre?
 9. Endnu en tråd om chinup

  Synes det lyder lidt mærkeligt. Men hvis det virker for ham er det jo super. Tror jeg holder mig til Pavels program.
 10. Endnu en tråd om chinup

  Det kan også godt være, at det ender med at blive. Men indtil jeg får købt den ribbe, så står den i hvert fald på Ladder's.
 11. Chin-ups og sports klatring

  Tillykke med dine nye PR's. Jeg er lige gået i gang med Pavels ladder så jeg kan få mine sølle 22 chinups op omkring 30-35 reps.
 12. Endnu en tråd om chinup

  Update: Det går ikke fantastisk godt. Træningen har været en del lala her på det sidste. Men nu giver jeg det et ihærdigt forsøg og prøver at nå 30-35 chinups. Jeg testede max i dag og det blev til 22 chinups, så der er desværre lang vej endnu. Jeg regner med at købe den ribbe der kan fås i Stadium. Det nye "skud" bliver pavels ladder, så jeg kan få fyret så mange reps af som muligt fordelt over dagen. :4mewantfood:
 13. jarvig13

  Jarvig> Er der nogen chance for, at hun er vidende om, at du fører denne log? Hvis jeg overvejede at date en pige, som havde dine problemer, ville jeg hurtigt trække følehornene til mig efter at have læst nogle af dine mange indlæg. Mit indtryk er, at du er lidt af en tosse, og hold da op hvor du tuder og tuder. Som andre skriver, så må du til at tage dig sammen. At du er et andet menneske i en ikke-virtuel verden er selvfølgelig muligt, og det er selvfølgelig nemt at skrive ovenstående hårde ord, da jeg ikke kender dig personligt.
 14. Typen's log

  Så er det vist på tide jeg får lavet en log! Jeg har eferhånden trænet i 2 år (rimeligt seriøst) og 100% clean, da jeg ikke har brug for det pjat Masse prioriteres først i min træning, men jeg vil også gerne have en pæn portion styrke, så træningen bliver til lidt af hvert! Tidligere har jeg døjet med en skulderskade som jeg stadig mærker lidt til, men skulderen er efterhånden ved at være i orden. Før BB/styrke-træningen har jeg spillet fodbold -faktisk lige siden jeg var 5-6år. Men jeg så lyset første gang jeg rørte en vægt, og siden da har det kun været "the iron game" -dog bliver det til en lidt fodbold i ny og næ med vennerne! Anyway...here goes: Stats: Køn: Mand Alder: 20år Højde: 181cm Vægt: 83kg fedt-%: ca. 14% Bedste løft: Squat:? Bænkpres:105kg Dødløft: 175kg (med straps) Mål for fremtiden: Der skal helt sikkert smækkes noget mere masse på kroppen. Dette kombineret med en fornuftig fedt-% og et pænt styrke-niveau er hvad jeg stræber efter! Der skal arbejdes på mine weak-points som er underarme og især skuldre! I min trænings-karriere har jeg kørt flest split-programmer, lidt styrke ala Hatfield og et par HST-programmer! Jeg har netop afsluttet et modificeret HST-program som lød på "10-5" (14 dage med 10reps, 14 dage med 5 reps. Jeg valgte at droppe den eccentriske fase). Men på trods af det forholdsvis korte program blev det til ok resultater: Skulder: +1cm Lår: +2,3cm (mine lårbasser vokser ved ingenting) læg: +0,7cm Talje: +2,5cm (crap, men sjovt nok synes jeg ikke jeg er blevet mindre defineret ) Bryst: +1cm Arm: +0,6cm Vægt: +3kg Tjaa det var så det.. håber i vil følge min log!! :)
 15. Endnu en tråd om chinup

  Bo th> Ok, jeg har overvejet at sætte en dørribbe op, men jeg tror ikke at min udlejer vil synes det er en fed ide. Den ødelægger vel træværket?
 16. Endnu en tråd om chinup

  Nillepigen> Tak, men ja men kan jo altid blive bedre :) Tlunau> Nu er det efterhånden længe siden, at jeg har læst noget om styrke/chinupsprogrammer, så jeg vil lige tjekke Ladders ud. Ellers bliver det Grease The Groove... jeg arbejdede engang i et fitnesscenter. Dengang lavede jeg nok omkring 60-80 chinups om dagen, fordi chinupbaren var lige i nærheden. Dengang lavede jeg 27 uden opvarmning. Men jeg vejede også et par kilo mindre. DBM> Teknik er aldrig noget, som jeg har tænkt videre over. Jeg har dog oparbejdedet en vis form for teknik alligevel, vil jeg tro. Men jeg vil lige surfe, og se om jeg kan finde nogle artikler, som beskæftiger sig med teknikken, og se om der er noget, som jeg kan forbedre. Jeg kunne engang lave en enkelt one arm pullup, det skal der vel lidt teknik til? Så stærk er jeg nemlig heller ikke
 17. Endnu en tråd om chinup

  OK. Mit mål er at tage flere gentagelser. Omkring 30 ville være tilfredsstillende. 1rm vil jeg selvfølgelig også gerne forbedre, men det er sekundært. Jeg er ret dårlig til alt udholdende sport, så måske kunne jeg forbedre mig en del ved bare at træne flere sæt chinups med mange reps.
 18. De fysiske prøver til La policia

  Eatsam> Jeg er ked af at skuffe dig, men da jeg var til prøven i Aalborg løb vi på en fodboldbane. Ikke særlig optimalt. Men det er snart 3 år siden, at jeg var til den fysiske prøve, så det kan selvfølgelig være, at det er anderledes i dag.
 19. Typen's log

  Power> Bedre sent end aldrig Grunden til at der kommer en update i dag er, at jeg har indgået endnu et væddemål om at gaine 2 cm på overarmene inden for 3 måneder. Jeg trænger til noget motivation, og derfor indgik jeg væddemålet. Den sørgelige sandhed er nemlig, at jeg løfter det samme som for 2 år siden. Jeg har stået stille for længe, og det skal der nu gøres noget ved!
 20. Døgnøvelse - mad

  Thor> :4thumbup: Nu er det vist dig som troller haha!
 21. Jeg har lige skrevet et kilometer lang indlæg, men kom til at refreshe skærmen så nu er det forfra. Derfor får i den hurtige version: Jeg har været så dum at indlade mig i et væddemål hvor jeg skal gaine 1,5 cm på overarmen på 3 måneder startende fra i dag. Spørgsmål: Er det overhovedet muligt? (selv med optimale betingelser for vækst, hvilket jeg i øvrigt ikke har, og her snakker vi ikke steroider eller den slags galskab) Nogen bud? Kom gerne med egne erfaringer.
 22. De fysiske prøver til La policia

  Det står vel i samtlige 12 kredse. Der er bare ikke adgang til en anden kreds dokumenter. Men det er skam ikke noget problem at få fat i dokumenterne, uanset hvor de er blevet oprettet.
 23. De fysiske prøver til La policia

  Bjerre> Det du har fået en bøde for er "Ordensbekendtgørelsen". Det kommer ikke til at stå på straffeattesten. Men som der allerede er nævnt så står det i politiets sagsbehandlingssystem. Der vil det stå til evig tid. Hvis man skulle være så "uheldig" at have lavet en overtrædelse af straffeloven kommer det på ens straffeattest. Hvis overtrædelsen bliver straffet med en bøde bliver straffeattesten normal "ren" efter to år. Hvis overtrædelsen er afgort med en ubetinget straf er det som regel 5 år. Men det kommer alt sammen an på tilfædet. Selvom en straffeattest bliver ren efter x antal år vil det til evig tid stå i politiets systemer. Selv ting du er blevet sigtet for, men ikke dømt vil også stå i politiets systemer. Surt. Men søg ind og prøv lykken.
 24. Specter> Takker. Kunne godt tænke mig samme form til næste sommer. Lige nu bulker jeg bare.. Du skal vist snart smide et nyt billede op, for din fremgang har jo været sindsyg her på det sidste.
 25. Erfaring. Det var som sagt kun ca. halvdelen af tiden jeg var "seriøs" med kosten og træningen. Derfor er jeg sikker på, at under de optimale betingelser kunne jeg have kommet meget længere. Som Spector er inde på kan der også være noget "muscle memory" indblandet. Men det er en længere diskussion.