Pcl754

Medlemmer
 • Content count

  668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Pcl754 last won the day on February 9 2019

Pcl754 had the most liked content!

About Pcl754

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

3,586 profile views
 1. For første gang i mange år trænede jeg i dag uden høretelefoner. Jeg kunne derfor høre at mine knæ nu knækker/klikker højtlydt ved squat og frontsquat, særligt når jeg rammer parallel. Men der er overhovedet ingen smerte ved det. Muligvis det kommer om en 10-20 år, men der er intet at bemærke nu. Kender I fænomenet? Og ved om man bør være påpasselig, eller bare træne videre. Jeg tilbøjelig til bare at træne videre, som det er nu.
 2. Nice and clean power building

  Kender du det med at man egentlig havde indset at man aldrig nogensinde kommer til at blive rigtig stærk og derfor droppede træningen for flere år siden, og så læser man helt tilfældigvis noget der inspirerer en så ufatteligt meget at man finder motivationen igen? Det har de første 25 sider af din log gjort for mig i denne weekend. Genial læsning.
 3. Seneskedehindebetændelse

  Bump
 4. Kan du svømme "rigtigt"?

  +1 det kunne jeg også godt tænke mig at vide. Jeg er blevet lidt inspireret af Christiansborg rundt. Er det ikke bedre at starte ud i havvand, frem for at starte ud i en svømmehal?
 5. Crossfit vs skavanker?

  Jeg har gennem en del år efterhånden accepteret, at jeg har en dårlig skulder der - trods stabiliserede øvelser og masser af hvile - forhindre mig i at lave bl.a. biceps curl og bænkpres. Herudover har jeg også et dårligt håndled der forhindre mig i at lave armbøjninger. Indtil nu har dette ikke været det store problem, da jeg har kunne tilpasse min træning, så min skulder og håndleddet ikke blev unødig provokerede. Nu er jeg så kommet til et punkt, hvor jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve kræfter med Crossfit. Er der nogen crossfitudøvere på boardet, som kan dele deres tanker vedrørende hvorvidt det er realistisk at begynde til crossfit med hhv. dårlig skulder og håndled?
 6. 31

  Jeg tænker på. Når du ikke følte smerte i dit håndled, var du så i stand til at udføre armbøjninger uden at dette fremprovokerede smerter? Hvis ikke, er du så i stand til det nu?
 7. Rabatkode til Bikester, anyone?

 8. Nas i baglåret ved squat! But why?

  Godt bud, men jeg har aldrig haft en fiberspræningen eller lignende.
 9. Jeg er netop startet med at squatte igen - og med ultra lave vægte. Mit problem er, at jeg altid får ondt i baglåret/ballen, selv med ufattelig få kilo på stangen (hvorfor jeg også altid ender med at droppe øvelsen igen). Smerten føles som en slags krampe/forstrækning i baglåret, og det forhindre mig i at forsætte på stedet. Jeg varmer op ved at strække godt ud, løbe 15 minutter og til sidst squatte uden kilo på stangen. Først herefter smider jeg ca. 15 kilo på hver side af stangen - og bum! Så kommer krampen/forstrækningen. Den er stensikker hver gang. But why? What do I do?
 10. Jeg mangler motivation og savner det sociale ved at træne i en klub med genkendelige ansigter, og overvejer derfor at finde mig en styrkeløfterklub. Både min form og teknik har altid været røv, så jeg skal starte fra scratch. Jeg skal derfor finde frem til en klub med begynderhold eller introduktionsaftener, hvor rookies grundlæggende introduceres for den korrekte teknik osv. Jeg har samtidig brug for at finde en klub der arbejder med begynder-/introduktionsaftener, da jeg simpelthen er for socialt handicappet (læs: genert!) til bare at dukke tilfældigt op til træning i den lokale klub. Nogen anbefalinger indenfor Storkøbenhavn?
 11. Usundt at spise ensformigt. Myte eller fakta?

  Hej Mads. Se venligst det du quoter --> "egen teori". Det er lige præcis det jeg ikke søger!
 12. Man hører utrolig ofte folk sige, at det dårlig for helbreddet at spise uvarieret og ensformigt. Det kommer som en automatisk selvfølge, og kan godt irritere mig anelse. Det der præcist irriterer mig er, at 9 ud af 10 ikke kan henvise til konkrete undersøgelser eller andet fakta herom, og begrunder det kun i egen teori om at så må vitaminindtaget også være uvarieret. Det er her jeg behøver hjælp. Jeg siger ikke, at det ikke er korrekt, at indtagelse af en ensformig kost kan være usund, men findes der nogen undersøgelser, som rent faktisk viser dette?
 13. Smerter/spændinger i skulder ved bicepstræning?

  Det var et pisse brugbart svar du kom med, Mike! Jeg har 2 træninger i streg ikke følt spændingerne/smerterne i mine skuldre efter at have benyttet den øvelse til biceps. Nu døjer jeg kun med at mine skuldre knaser når jeg kører lateral raises.
 14. Smerter/spændinger i skulder ved bicepstræning?

  Det var et spændende input, som Mike kom med. Jeg kunne godt tænke mig også at høre fra andre, der eventuelt ligger inde med et bud.
 15. Smerter/spændinger i skulder ved bicepstræning?

  Jeg har egentlig altid tænkt på det som en form for skulderskade... Men det kan måske godt give mening, hvis der er tale om at jeg måske spænder uhensigtsmæssigt.