Perlepigen

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Perlepigen

  1. gram protein i forholdet kropsvægt x 1,7 har den bedste gavnlige effekt på dine muskler, læste jeg i et (videnskabeligt) studie forleden. Over 1,7 giver stortset intet, og skaber unødigt pres på dine nyrer (vistnok), da de skal bearbejde overskudsproteinen.

    Det vil sige du skal have 83 gram protein om dagen.

    1 liter mælk = 35gr, 100gr havregryn = 13.

    Så der er nok noget om det at spise sine havregryn med mælk om morgenen! :-)

    Fortsat god Torsdag :-)

    Tak for svaret. Det er helt sikkert noget jeg kan bruge. Jeg har lige nogle få spørgsmål mere. Ved du, hvor meget man skal træne for, at kunne se resultater? Og om man skal bruge vægte?

  2. Hej

    Jeg er 15 år gammel. Jeg er 163 cm og vejer 49 kg. Jeg spiller fodbold på højt plan 4-5 gange om ugen. Derudover laver jeg styrketræning derhjemme 2 gange om ugen. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at tage 5 kg på i muskler. Er der nogen, der har nogle gode tips til, hvordan jeg hurtigst, når mit mål. Hvor meget skal jeg træne? Er det nok med 2 gange om ugen? Hvor lang tid vil det tage?

    Jeg håber, at der er nogen, der kan hjælpe mig.

  3. Hej

    Jeg er en pige på 15 år. Jeg spiller fodbold 4 gange om ugen og styrketræner 2 gange om ugen. Jeg kunne godt tænke mig at blive hurtigere, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal blive det, derfor ville jeg høre om, der er nogen, der kan hjælpe mig? Er der nogen, der kender nogle øvelser?

    Hilsen perlepigen