WarMonger

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by WarMonger


 1. Jeg forstår faktisk ikke helt hvad du spørger om? :blink:

  Hvad er ideen i at træne på tom mave?

  Det vigtigste er vel at indtage nok energi før træning til at du kan yde optimalt. Hvis det ikke er noget problem for dig at give den gas uden mad i sækken så er det vel okay - så længe du får smidt kul på maskinen lige efter træning!

  Ideen med cardio på tom mave skulle være at smide mere fedt fordi man ikke først skal forbrænde det man lige har spist .. men mit problem er at jeg som regel træner cardio og styrketræning på samme tidspunkt .. men du har måske ret .. jeg har endnu ikke prøvet for at se hvor meget energi jeg har ..


 2. Hejsa,

  Ja emnet siger egenligt det hele .. jeg har igennem længere tid forsøgt at smide noget fedt og er nu gået over til at prøve på noget HIIT på tom mave. Men mit problem er at jeg som regel først styrketræner, så cardio og så på arbejde. Mit spørgsmål er nu .. bør jeg dyrke noget HITT først .. så derefter tage en shake med protein og så styrketræne .. derefter så indtage en røvfuld morgenmad .. nogen der har et godt råd ?

  Mvh

  Kim


 3. Hvis jeg var dig ville jeg starte med ca 3000KCAL og hvis du ikke tager på i løbet af 2 uger så øg den med 200KCAL .. hvis du bulker helt vildt op er der bare en masse fedt du også skal smide igen så jeg ville tage den med ro ..

  Desuden skal du nok også gå efter at få lidt mere søvn end 7 timer ..


 4. Kunne da godt tænke mig at hører noget mere om fremgangen/oplevelserne.... så fyr endelig løs .. jeg lytter :tongue:

  Jeg kan kun sige at sidst jeg cuttede forsøgte jeg mig med effedrin hvilket gav hovedpine og rysteture så jeg kan ikke anbefale det .. men jeg har snakket med flere som har brugt det uden bivirkninger.


 5. er der ingen der har noget at sige?

  <{POST_SNAPBACK}>

  Jeg kan kun svare for mig selv og når jeg gainer så er det nul cardio/minimalt .. ellers skal jeg æde alt for meget for at gaine .. nu skriver du også 50g fedt .. hvorfor så fedt forskrækket ? :poking: Fedt er altså ikke så slemt så længe du sørger for at det er af det gode fedt. pt gainer jeg på 3200KCAL (tager ca 100-200g på om ugen hvilket er fint nok for mig) med en fordeling der hedder 30 protein/40 carb/30 fedt det fungerer fint for mig.

  men hvis du gerne vil al den cardio så spis noget mere .. så gainer du :4mewantfood:


 6. Hva mener du med at de fleste er klar over at timingen af mad er vigtig?

  Jeg mener da bestemt at det er komplet ligegyldigt hvornår man spiser, hvis vi kun snakker bulk eller vægttab,

  ret mig endelig hvis jeg tager fejl.

  <{POST_SNAPBACK}>

  Jeg mener absolut ikke det er ligegyldigt om du spiser 2200KCAL til morgenmad og så sulter resten af dagen eller om du splitter det ud på 5-6 måltider med ca 3 timers mellemrum så kroppen konstant får protein ... forbrændingen er meget bedre når du splitter det ud.


 7. Hejsa,

  De fleste er klar over vigtigheden af timing af mad hvad enten det er for vægttab eller bulk men hvad med timing af vitaminier

  Pt tager jeg 1stk 500mg C-vitamin, 1 stk stærk b-vitamin, 2x500mg calcium og en multivitamin til min morgenmad og glutamin i min protein shake efter træning. Jeg har læst at andre tager ca 1000mg C-vitamin til hvert måltid (hvilket er for meget for mig da jeg har haft nyresten og ikke ønsker det igen og det kan fremkaldes via overdrevet brug af C-vitamin)

  Så nu er spørgsmålet .. hvor vigtigt er timing af vitaminer og kosttilskud i løbet af dagen ? alle kommentar er velkomne :smile:


 8. Vil bare gerne se hvordan i basker jeres kost sammen.....

  <{POST_SNAPBACK}>

  Morgenmad:

  Havregryn 50g

  Skummetmælk 115g

  whey 80 chokolade 30g

  Udo's Choice 15ml

  Banan 1 stk

  Glutamin 10g

  Kretin 5g

  500mg c-vitamin

  1000mg kalcium

  Efter træning:

  Weightgainer 100g

  Glutamin 10g

  Kretin 5g

  kl 9

  Udo's Choice 15ml

  Kylling filet 110g

  Ris, Brune 50g

  Ærter & Gulerødder (Sunrise) 100g

  Broccoli, coop frosne 28g

  kl 12

  Udo's Choice 15ml

  Kylling filet 110g

  Ris, Brune 50g

  Ærter & Gulerødder (Sunrise) 100g

  Broccoli, coop frosne 28g

  kl 15

  Udo's Choice 15ml

  Kylling filet 110g

  Ris, Brune 50g

  Ærter & Gulerødder (Sunrise) 100g

  Broccoli, coop frosne 28g

  1 ekstra b viatmin

  1 multivitamin

  kl 18

  Oksekød, hakket 3-6% 125

  Broccoli, coop frosne 100

  Udo's Choice 10

  Ris, Brune 30

  kl 21

  whey 80 chokolade 40

  Udo's Choice 5

  Glutamin 5g

  ~ca 3000KCAL


 9. Har lige læst den, men kan ikke se hvad der er galt med min nuværende plan.

  Hvad gør jeg galt?

  væk med al den mælk .. og smid noget mere fiber ind i din kost .. feks Broccoli, Brune ris + at du er nødt til at have styr på din aftensmad .. Lasagne, spagetti med kødsovs er absolut ikke godt tll vægttab ..

  en lille hint som jeg selv har brugt er .. sørg for at få største delen af dine kulhydrater først på dagen og mest protein senere på dagen .. og der mangler også noget fedtstof (hørfrøolie, Udo's og ikke noget med at stege i det)

  mine 2 cents :)


 10. Hej

  Jeg har indtil nu haft succes med zigzag diæt i forbindelse med styrketræning og massetilvækst, men hvornår er det optimalt at være i kalorieoverskud? Indtil nu har jeg på træningsdage spist godt i gennem (mest lige efter træning) og så på ikke træningsdage holdt igen og løbet eller cyklet en tur...

  Hvad er det optimale når man kører zigzag?

  på forhånd tak for hjælpen:)

  <{POST_SNAPBACK}>

  nu er det jo sådan at du ikke vokser i motioncenteret men derimod når du hviler .. så jeg ville mene at du skulle spise mest de dage hvor du ikke træner


 11. [kender det godt..det samme kan jeg heller ikke..det jeg ser efter er noget protein som har et højt protein indhold samt lav kuldydrat indhold og næsten ikke noget fedt indhold!

  [

  Well der er jo selvfølgelig også smagen men der må man prøve sig frem .. mange har prøve poster man kan få gratis blot at betale portoen.


 12. Hejsa! Jeg har lige købt en ny spand proteinpulver, men er blevet lidt i tvivl om, hvor meget man egentlig skal tage?

  Jeg har ikke spist/ drukket proteinpulver i et års tid, da jeg sidste gang blev syg og troede at det måske havde noget med det at gør. Det har det ikke! Men jeg kan huske, at en af instruktørene i mit gamle træningscenter sagde, at man ikke måtte spise mere end 30g proteinpulver om dagen, da kroppen ikke kan omsætte mere, og det derfor bliver til fedt. Passer dette?

  Det pulver jeg denne gang har købt hedder ProteinExtreme og indeholde 76g valleprotein per 100g.  Jeg vejer ca. 63-64 kg og er omkring 168 høj og træner fullbody 2 gange om ugen.

  Der står på spanden, at man skal tage 2 skeer (ca. 40g) i 400ml minimælk. Vil denne dosering være optimalt for mig og hvor ofte ska jeg tage det?

  <{POST_SNAPBACK}>

  Brug det ikke som primær protein .. brug hellere noget rigtigt kød det mætter mere .. men ud over det så er 30g om dagen ikke ret meget .. jeg alene bruger 40g inden jeg går i seng og 50g lige efter træning + 40g til morgenmad så det med at man kun må tage 30g om dagen er helt hen i vejret


 13. Intet svar er tilladt, når det kommer til mærker, så du må selv researche, sammenligne og til sidst beslutte dig.

  Måske er det nemmere at diskutere hvad man skal kigge efter i et protein pulver istedet for at nævne navne .. det jeg sætter pris på er

  indholder l-glutamin samt BCAA, højt antal protein, lav fedt (men sundt fedt), lav kulhydrat samt indeholder kalcium (det kommer nemlig ud med urinen hvis man kører med mange proteiner og jeg er ikke typen der kan lide at spise flere piller end nødvendigt)


 14. Jeg har også læst bogen "The Secrets to Gaining Muscle Mass" af Anthony Ellis og jeg synes han virker meget fornuftig og der er ingen tvivl om at han har fået utrolige resultater.. men han foreslår så vidt jeg husker en fordeling af protein/kulhydrat/fedt på 40/30/30 ikke 30/40/30.. anyways det er utrolig ..

  Jeps men 40/30/30 er til når man skal cutte .. 30/40/30 er til at gaine .. anyway nu prøver jeg at køre med den i 3 uger og se hvad der sker .. med mindre jeg ligefrem taber mig så må jeg så smide nogle ekstra KCAL på .. mon ikke 500KCAL ad gangen er tillpas ?


 15. Så hvis du f.ks. tar' mit råd ovenover og indtager 2/3 af den energi din krop forbrænder dagligt, så vil det blive til; 2/3 * 3940kcal -> 2627kcal, hvilket vi afrunder til 2600 kcal for nemhedens skyld. Det er den mængde energi du skal stile efter at indtage om dagen, og du vil automatisk tabe dig, nok omtrent et 1kg-1½kg fedt om ugen.

  em .. 1½kg fedt om ugen tror jeg ikke på .. der ryger også noget masse hvis du taber så meget .. jeg ville nærmere sige ca 500g - 1 kg MAX


 16. eller bruger alle en 2.5*vægt til protein, max 20 % fedt og resten kulhydrater ?

  Næppe, det er dog ok retningslinjer, nok endda overkill på proteinmængden.

  For dig med et indtag på 3000kcal giver den fremgangsmåde i øvrigt en fordeling på 26/54/20

  Hvis man tror der er noget magisk ved 30/40/30, så er man godt naiv. Man kan godt tabe fedt og gaine muskelmasse i en periode hvor man totalt set er i underskud, det er bare nemmest for folk der ikke er i form, er overvægtige eller ikke har trænet særlig længe, og underskudets størrelse skal heller ikke være for stort.

  <{POST_SNAPBACK}>

  tja pt har jeg trænet i 2 ½ år hvor jeg så har brugt tiden på at først tabe 35kg (på en måde hvor både muskler og fedt røg) og nu vil jeg gerne have massen tilbage .. bare ikke fedtet .. problemet er at jeg har prøvet at gøre med retningslinier der hedder 25% protein, 20% fedt og resten kulhydrater men det jeg får ud af det er fedt og ikke muskler .. selv da jeg 'cuttede' røg der musker og ikke fedt (selv ved 2500KCAL). Jeg har endda også kørt med 40/40/20 som jeg desværre heller ikke havde det store held med.

  måske er det mængden .. altså at 3000KCAL bare ikke er nok og jeg skal prøve at smide 500KCAL på hver uge der ikke sker noget i vægt forøgelsen ?


 17. Du ønsker simpelthen at smide muskler? Hvorfor?

  Oh nej endeligt ikke .. jeg ønsker at smide fedt men også at tage på i muskler .. jeg vil gerne op og veje ca 90kg men da jeg er endomorph tager jeg ret let på i fedt og det vil jeg helst undgå .. måske fik jeg skrevet spørgsmålet lidt kryptisk .. sorry


 18. Hejsa,

  Jeg har forsøgt i et stykke tid at gaine (og det gør jeg ved at hver uge øge mit kcal indtag med 200KCAL når jeg ikke gainer noget i vægt og pt kører jeg med 3000KCAL) men efter at have læst bogen "Gaining Mass!" af Anthony Ellis har jeg tænkt lidt på at prøve den metode som han bruger .. han påstår at man kan tabe fedt og stadig gaine muskler ved at gøre med en 30/40/30 fordeling (og selv. fornuftig kost) .. er der nogen der har prøvet at gaine med denne fordeling ? eller bruger alle en 2.5*vægt til protein, max 20 % fedt og resten kulhydrater ?

  Da min kropstype er mellem mesomorph og endomorph vil jeg selvfølgelig helst ikke tage for meget fedt på men ønsker at smide små 10kg muskler på (min vægt er 78kg, 16% fedt)

  Mvh

  Kim