Francis Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Davs davs..Det er utrolig lang tid siden jeg sidst har rørt proteinpulver, idet at jeg synes det er dyrt og upraktisk. Men nu har jeg lige fundet ud af at en i familien bruger proteinpulver til produktion af diverse oste..Jeg kan derfor få proteinen smidt i nakken stort set. Jeg skal blot selv lige undersøge om det er brugbart. Jeg har derfor fået en gammel emballage med hjem hvor der står varens data på:Analysis:Max. milk Protein Content (other than Cassein) expressed as a percentage of Total Milk Protein Content: 5%Max. moisture: 6%Min. Protein: 88%Max. Fat & Ash: 6%Total Bacterial Count (max. in 1g): 30.000Coliforms (in 0.1g): absentThermophilic Bacterial Count (max. in 1g): 5.000Sooo, til folk der ved noget om sådan noget: Er det noget der evt kan bruges direkte i shakes osv?? Jeg er klar over at det er primært cassein-protein, men det er der efterhånden flere og flere såkaldt experter der anbefaler, så det passer mig fint nok..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fast legs Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 Umiddelbart kan jeg ikke se at der skulle være de store problemer ved at bruge det. Tværtimod er du langt hen ad vejen mere sikker på at produktet ikke indeholder medicinrester.Hvilket faktisk er et problem i nogle af de produkter som laves i produktionsanlæg hvor der også fremstilles meget andet medicin - og som kan give positiv doping test (og nok ikke er specielt sundt). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francis Posted November 30, 2004 Author Report Share Posted November 30, 2004 Tror jeg faktisk at du har ret i langt hen af vejen.. Ham familiefyren brugte nemlig lang tid på at fortælle mig om at kravene til ingredienser til fødevarerproduktion var væsentligt højere end kravene til kosttilskuds-industrien.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDane Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 Davs davs..Det er utrolig lang tid siden jeg sidst har rørt proteinpulver, idet at jeg synes det er dyrt og upraktisk. Men nu har jeg lige fundet ud af at en i familien bruger proteinpulver til produktion af diverse oste..Jeg kan derfor få proteinen smidt i nakken stort set. Jeg skal blot selv lige undersøge om det er brugbart. Jeg har derfor fået en gammel emballage med hjem hvor der står varens data på:Analysis:Max. milk Protein Content (other than Cassein) expressed as a percentage of Total Milk Protein Content: 5%Max. moisture: 6%Min. Protein: 88%Max. Fat & Ash: 6%Total Bacterial Count (max. in 1g): 30.000Coliforms (in 0.1g): absentThermophilic Bacterial Count (max. in 1g): 5.000Sooo, til folk der ved noget om sådan noget: Er det noget der evt kan bruges direkte i shakes osv?? Jeg er klar over at det er primært cassein-protein, men det er der efterhånden flere og flere såkaldt experter der anbefaler, så det passer mig fint nok..! <{POST_SNAPBACK}>Det ser ud til at det er Kassein protein. Det protein som de fleste bruger er Valle. Primært fordi det er hurtigt optageligt. Dette protein skal derfor benyttes lidt andereldes.Super optimalt er det til før sengetid.En anden mulighed er at indtage det et stykke tid før træning, så proteinet er klar når der er behov for det.Se også protein FAQ'en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hr.Kirchebrandt Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 Lyder fint med det pulver :4thumbup: Monstro at der er mulighed for at købe en smule af det pulver af dig? Hr. K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francis Posted December 1, 2004 Author Report Share Posted December 1, 2004 Jeg har besluttet mig for at det virker ganske okay, det protein.. Så jeg må hellere lige tage kontakt til den kære onkel og høre hvor meget jeg kan aftage af gangen. så kan jeg lige melde tilbage.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Jeg har besluttet mig for at det virker ganske okay, det protein.. Så jeg må hellere lige tage kontakt til den kære onkel og høre hvor meget jeg kan aftage af gangen. så kan jeg lige melde tilbage.. <{POST_SNAPBACK}>Prøv at lave en shake af det, inden du køber for meget. Det er svært at opløse og smagen er... alternativ. Jeg har 20 kg som jeg har svært ved at få brugt, så det kunne være jeg skulle kaste mig over osteproduktion. Har din onkel ikke en god opskrift jeg kan få Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francis Posted December 2, 2004 Author Report Share Posted December 2, 2004 Hmm.. det ville nok være smartest lige at få en lille pose med det først, for ligesom at se hvad det er for noget. hehe.. Mht oste-opskrifter..? Forretningshemmeligheder.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eltzholtz Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 Jeg vil muligvis også købe lidt af dig, hvis det bliver aktuelt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.